VIDEO // Protest în curtea lui Flutur: la Sweighofer și Egger pentru pădurile României

Un protest inedit împotriva tăierilor ilegale de păduri va avea loc sâmbătă, la Rădăuți, județul Suceava, de la ora 12:00. Fiecare participant se va deplasa cu mașina proprie pe strada Austriei, apoi va intona în dreptul acesteia imnul național și va claxona timp de o oră în fața fabricilor Egger și Schweighofer.

Pe fondul stării de alertă și al presiunilor făcute de baronul local Gheorghe Fluture, prin forțele de ordine pe care le controlează, protestul se va desfășura în mod similar cu cel care a avut loc la Sebeș în urmă cu 2 săptămâni în fața fabricilor Kronospan și Schweighofer. Fiecare manifestant este rugat să aibă câte un steag tricolor, iar bucovinenii să fie îmbrăcați în costume populare.

Gheorghe Flutur nu va putea să ne intimideze prin intermediul Jandarmeriei locale și al celorlalte instrumente administrative de care dispune sau să zădărnicească acțiunile românilor care spun adevărul. Avem dreptul legal, constituțional de a ne afla pe drumurile țării. Dacă nimeni din județul Suceava nu îndrăznește să ridice glasul împotriva acestui baron galben, cu nimic diferit față de baronii roșii, să afle că AUR reprezintă o generație nouă în politică care nu tolerează atacurile asupra sănătății românilor și încălcarea dreptului la liberă exprimare și la protest față de abuzuri. Tăierea de păduri la proporții inimaginabile și distrugerea locurilor de muncă pentru suceveni și toți românii sunt fenomene care ne preocupă cu prioritate și pe care AUR va căuta să le îndrept.


Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.