Alianța Anti-Flutur. Eliberăm Suceava de baronul odios

Baronul Sucevei, controversatul liberal Gheorghe Flutur, a dat ordine în ultimele zile și a făcut presiuni asupra forțelor de ordine, pentru a încerca să blocheze protestul. De-a lungul timpului au apărut nenumărate materiale în care Flutur era conectat la mafia celor care taie pădurea în județ, fiind catalogat drept un beneficiar indirect al acestor indivizi.

La Suceava, mii de români și-au pierdut locurile de muncă din cauza oligopolului instituit de companiile Schweighofer, Kronospan și Egger care au intrat abuziv în țara noastră, iar firmele cu capital românesc au fost nevoite să se închidă, neputând face concurență coloșilor austrieci. Acum, firmele românești mici și mijlocii sunt la pământ, dar și muncitorii care lucrau în industria lemnului au fost nevoiți să ia calea străinătății.

Pe fondul acestor realități, în cadrul manifestației de protest împotriva mafiei lemnului, organizată astăzi, sâmbătă, 13 iunie, la Rădăuți, am creat Alianța anti-Flutur. Vorbim de o mișcare ce va încerca să țină piept abuzurilor făcute de acesta, atât în domeniul tăierilor de lemn, cât și în alte domenii, cum ar fi măsurile abuzive și jaful făcut pe spatele pandemiei de coronavirus.

Semnează și tu petiția pentru a elibera Suceava de mafie: https://www.partidulaur.ro/suceava-alianta-anti-flutur


Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.