Caravana AUR. Un studio TV mobil care va ajunge în toată țara

Lansăm în această lună Caravana AUR, care va trece prin toate orașele țării pentru a lua pulsul realităților care au loc în România. Creem împreună în lunile de vară un studio TV pe roți. Am găsit autocarul la un preț foarte bun, apoi, cu magicienii noștri de pe tehnic, îl vom adapta pentru a putea merge pe toate drumurile Țării, împreună cu voluntari, a transmite din fiecare localitate ce probleme există și a putea lupta cu un sistem care dezinformează românii. Avem tot ce ne trebuie, mai avem nevoie de o mână de ajutor. A TA!

Mă ajutați să facem acest vis posibil? Puteți contribui financiar?

1. LEI – CONT – RO06BTRLRONCRT0349521201 (RON) – IOSUB COSMIN TEODOR
2. EURO – CONT – RO53BTRLEURCRT0349521201 (EUR) – IOSUB COSMIN TEODOR
SWIFT/BIC – BTRLRO22, Sediul Central, Cluj-Napoca, str. G. Barițiu, nr. 8, 400027

3. REVOLUT: 0040757 887 373 – IOSUB COSMIN TEODOR

4. Patreon.com/georgesimion

5. PAYPAL: www.paypal.me/georgesimionAUR / george@actiunea2012.ro

6. Donează prin Western Union, Smith&Smith sau MoneyGram – Smaranda Nicoleta Lup (telefonul Nicoletei e 0752030212 – la ea trimiteti codurile de confirmare)

7. Către partid direct pentru campanie introducând cardul – https://www.partidulaur.ro/doneaza   sau către colegii mei din toată țara și toată lumea – telefoanele lor sunt aici: https://www.partidulaur.ro/echipa

  • Unul dintr-o mie – Cu zece dolari, esti unul dintr-o mie. 10 mii de dolari, strânși de la o mie de oameni.
    LIsta celor o mie va fi publicată la mine pe site(georgesimion.ro) și fiecare va primi o carte din partea mea, cu autograf.
  • SPONSOR cu tricou – Cei care vor putea contribui cu 50 de dolari vor avea un tricou special AUR cu SPONSOR pe el. Pentru că voi sunteți sponsorii acestei inițiative.
  • Un scaun – Invitații noștri din platoul mobil dar și voluntarii vor avea nevoie de scaune pe care să stea. Contribuie cu 100 de euro și numele tău se va regăsi pe acel scaun.
  • Un plin de benzina (cu tot cu ADBlue) – Faceți cinste cu un plin la căruța noastră motorizată? Aici este locul unde să o faceți cu 200 de euro! Eu personal voi purta un tricou cu numele tău, ca sponsor 🙂
  • O roată – Cu 500 de euro cumpărăm o roată din cele șase necesare.
    Șase roți, șase cai frumoși 🙂 Numele tău va apărea pe roata pe care o donezi.
  • Cameră transmisiuni LIVE – Cu o plată de 1 mie de euro ne asiguri o camera necesară pentru transmisiunile în direct de oriunde din țară. Numele tău va fi inscripționat pe spatele autocarului.

Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.