Repornim Institutul Cantacuzino la capacitate maximă

Sunt multe adevăruri care nu ni se spun în această perioadă! Cel mai dureros dintre toate este adevărul despre Institutul Cantacuzino din București, care era odată mândria României. Cel mai mare institut de producere de vaccinuri din Europa de Est era aici, în inima capitalei. Era unul dintre cele 12 institute, la nivel internațional, care fabricau vaccinuri.

Peste 100 de vaccinuri se produceau la Institutul Cantacuzino, între care și vestitul polidin. Cine a avut interes să oprească Institutul Cantacuzino, să-l pună pe butuci, și mai ales în actuala criză, în actuala pandemie mondială, vrem să aflăm de ce laboratorul de infecții virale, care în acest moment testează pacienții bolnavi de coronavirus, nu funcționează la capacitate maximă, de ce nu au personal și de ce nu au aparatură?

Haideți să înțelegem împreună acest lucru!

În 2013, Uniunea Europeană a spus că nu mai putem produce vaccinuri la Institutul Cantacuzino, pentru că nu suntem conformi cu normele europene. Cei care au certificat acest lucru sunt niște români! Agenția Națională a Medicamentului, care era condusă de Daniel Boda, fiul lui Iosif Boda, consilierul lui Ion Iliescu și cel care ne dădea lecții de democrație. Toată rețeaua KGB-isto-securistă a pus România și capacitățile ei de producție pe butuci în ultimii 30 de ani și ne ia viețile în aceste zile. Tot securitatea a fost cea care a pus pe butuci și Institutul Cantacuzino – mândria de 90 și ceva de ani a României. Un anumit Adrian Ionel a fost numit director al Institutului Cantacuzino – un dușman, de fapt, care se prezintă peste tot ca fiind omul SRI-ului.

Pentru o funcționare la capacitate maximă a Institutului Cantacuziono erau necesare două mașini cumpărate din America – una de recoltare și una de inoculat, în valoare de 2,5 milioane de euro. S-a opus Adrian Ionel pentru ca noi să fim un exemplu în întreaga lume.

 


Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.