Studio TV mobil, în toată țara. Donează și implică-te la schimbarea României

Avem credința că punând fiecare câte puțin, mână de la mână vom ajuta caravana AUR să ajungă în fiecare localitate a țării, unde vom prezenta realitățile cu care se confruntă românii – ceea ce la televiziunile naționale nu o să vedeți niciodată. Așa că dacă și tu crezi în misiunea noastră de a schimba România, implică-te!

Mai jos sunt modalitățile prin care poți realiza o donație directă către noi. Donațiile ne vor ajuta să ajungem la cât mai mulți oameni din țară cu ajutorul studioului TV mobil – un autocar care va purta numele celor care au pus umărul la schimbarea României. Vezi eroii care au contribuit prin donații pentru a pune pe roate Caravana AUR.

Mai jos sunt conturile unde poți dona:

1. LEI – CONT – RO06BTRLRONCRT0349521201 (RON) – IOSUB COSMIN TEODOR
2. EURO – CONT – RO53BTRLEURCRT0349521201 (EUR) – IOSUB COSMIN TEODOR
SWIFT/BIC – BTRLRO22, Sediul Central, Cluj-Napoca, str. G. Barițiu, nr. 8, 400027

3. REVOLUT: 0040757 887 373 – IOSUB COSMIN TEODOR

4. Patreon.com/georgesimion

5. PAYPAL: www.paypal.me/georgesimionAUR / george@actiunea2012.ro

6. Donează prin Western Union, Smith&Smith sau MoneyGram – Smaranda Nicoleta Lup (telefonul Nicoletei e 0752030212 – la ea trimiteti codurile de confirmare)

7. Către partid direct pentru campanie introducând cardul – https://www.partidulaur.ro/doneaza   sau către colegii mei din toată țara și toată lumea – telefoanele lor sunt aici: https://www.partidulaur.ro/echipa

 


Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.