VIDEO // Mecanismul care ne va ajuta să schimbăm România. Suntem la jumătate de drum și avem nevoie de ajutorul tău

Am demarat, astăzi, 1 iulie, lucrările de recondiționare a studioului TV mobil, în vreme ce am colectat jumătate din suma necesară pentru achiziționarea autocarului, în valoare de 45.000 de euro. Îl vom achiziționa în această săptămână, dar mai avem nevoie de o donație! De a ta!

Voi reveni cu detalii video cu privire la următorii pași pe care o să-i facem împreună, întrucât fără susținerea voastră nu am fi ajuns aici – în punctul în care suntem determinați să schimbăm România, iar acest mecanism ne va ajuta să o facem.

Mă adresez tuturor celor care simt românește, care își iubesc țara și celor care nu mai suportă jugul impus 30 de ani de mafia care ne conduce – să vă implicați, donând pentru studioul TV mobil care va ajunge în toată țara și care va promova fiecare localitate românească și va scoate în evidență problemele cu care se confruntă cetățenii ei.

Mai mute detalii aici:

Poți dona prin:

1. LEI – CONT – RO06BTRLRONCRT0349521201 (RON) – IOSUB COSMIN TEODOR
2. EURO – CONT – RO53BTRLEURCRT0349521201 (EUR) – IOSUB COSMIN TEODOR
SWIFT/BIC – BTRLRO22, Sediul Central, Cluj-Napoca, str. G. Barițiu, nr. 8, 400027

3. REVOLUT: 0040757 887 373 – IOSUB COSMIN TEODOR

4. Patreon.com/georgesimion

5. PAYPAL: www.paypal.me/georgesimionAUR / george@actiunea2012.ro

6. Donează prin Western Union, Smith&Smith sau MoneyGram – Smaranda Nicoleta Lup (telefonul Nicoletei e 0752030212 – la ea trimiteti codurile de confirmare)

7. Către partid direct pentru campanie introducând cardul – https://www.partidulaur.ro/doneaza   sau către colegii mei din toată țara și toată lumea – telefoanele lor sunt aici: https://www.partidulaur.ro/echipa


Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.