România MARE trece Prutul

Caravana ,,România MARE în Europa’’ trece Prutul. Următoarea destinație a microbuzului tricolor însoțit de susținătorii candidatului independent al mișcării unioniste la alegerile europarlamentare, George Simion, este Republica Moldova. Susținătorii liderului unionist, de pe ambele maluri de Prut, se vor întâlni sâmbătă, 16 februarie, ora 17:00, în Piața Marii Adunări Naționale din Chișinău. 

„Eu nu mai pot merge de acasă, acasă, în Basarabia pentru că așa au hotărât cei care se tem de adevărurile pe care le spun. În ciuda interdicției pe care am primit-o, însă, mesajul ,,România MARE în Europa’’ va trece Prutul pentru a informa cetățenii români despre programul candidaturii mele la alegerile europarlamentare și pentru a colecta cât mai multe semnături din cele 100.000 necesare. Mă bazez pe frații mei”, a declarat George Simion, candidatul mișcării unioniste. 

Sub sloganul „ROMÂNIA MARE ÎN EUROPA”, George Simion își propune să lupte în Parlamentul European pentru Unirea cu Basarabia, pentru comunitățile de români din jurul granițelor, dar și din centrul țării, precum și pentru oprirea jafului antinațional comis de structuri mafiote de la București și Chișinău și dezvoltarea unei Românii puternice în Europa. De asemenea, Simion a promis că în Parlamentul de la Bruxelles va fi o voce a românilor de pretutindeni, nu a partidelor politice.

Liderul unionist a fost expulzat pe 1 octombrie 2018 din Republica Moldova și fost declarat persona non grata pentru o perioadă de 5 ani. 


Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.