George Simion: APEL CĂTRE INDEPENDENȚI

Pe data de 12 ianuarie mi-am anunțat candidatura ca independent pentru Parlamentul European. La fel ca mine, și alți români bine-intenționați, care apără cauze drepte, au pornit în lungul drum al candidaturii independente. Este un drum greu, dar onest, pentru că suntem atât de mulți care nu suntem reprezentați politic și nu avem cu cine vota.

Pe fondul piedicilor puse de actualele partide politice pentru oameni din afara sistemului, cea mai mare fiind cea legată de semnături, ei nu au reușit să ducă bătălia pentru cauzele lor până la capăt. Nu cred că suntem superiori cu ceva sau eu mă diferențiez față de ei, ca să merit postul de europarlamentar. Dar am pus în joc tot ce am avut vânzându-mi apartamentul și având avantajul unei rețele de susținători în toată lumea, călită deja în campanii de amploare.

Ar fi egoist din partea mea și a mișcării noastre unioniste să polarizăm toată energia candidaturilor independente în jurul candidatului independent SIMION GEORGE-NICOLAE, de aceea, lansez un apel către toți independenții, să facem echipă pentru cauza noastră comună: ROMÂNIA. Mă angajez public să găsesc un loc în echipa mea de consilieri pentru fiecare dintre ei, ca să își poată continua lupta și la nivelul instituțiilor europene.

Din acest moment, candidatura mea nu mai este doar despre Basarabia, ci despre întreaga Românie. Să renunțăm la orgoliul nostru proverbial și să ne unim comună cu comună, oraș cu oraș, județ cu județ! 

Prin această primă bătălie electorală șii viitoarea victorie suntem deschizători de drum. Victoria noastră îi va face și pe alții să vadă că este posibil și să înceapă lupta, fiecare în mediul lui. Este un semnal pe care vrem sa îl dam cetățenilor că de acum înainte vor avea în noi, în independenți, un sprijin pentru a reda puterea oamenilor pentru a scăpa de nebunia care astăzi guvernează numai în interes de grup, distrugând idealuri, speranțe, și chiar viitorul. E greu, de aceea începem cu acest semnal, cu o candidatură ce are în centrul său idealul unității, pentru că UNIREA FACE PUTEREA! Am intrat in cei doi ani de lupte electorale. Eu sunt unul, am lângă mine mii de oameni care au sprijinit campaniile noastre civice și vrem să fim un exemplu pentru cei care astăzi nu își găsesc un sprijin pentru a se implica onest în administrarea vieții comunității, satului, comunei, orașului și, în cele din urmă, a Țării. Unirea este posibilă, dar două state slabe, administrate de grupuri de interese ilegitime nu vor avea succes, românii sunt ținuți despărțiți de cei care guvernează România și Republica Moldova. Europa se întreabă de ce nu ne unim. De asta nu ne unim, există încă mulți trădători care au vândut idealul de UNIRE pentru avuții personale, pentru menținerea rețelelor infracționale care sug de la bugetul public. 

Susține candidatura mea, te voi susține și eu anul viitor. Nici eu nu am cu cine sa votez la alegerile locale, nici la cele parlamentare. Hai să dăm mână cu mână! Veniți alături!


Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.