Satana e la Guvernare, ne vrea închiși în case și vrea scăderea veniturilor

În stilul caracteristic de tupeu maxim, Traian Băsescu are partidul la guvernare și dă sfaturi de parcă e în opoziție. Cel mai important minister din această perioadă, Ministerul Finanțelor are secretar de stat propus de PMP; unul total neadecvat: Mironel Panțuroiu.

Circa o mie de membri de partid(sau pile) PMP fac parte din guvernul Orban și deconcentratele aferente.

Vi-l mai amintiți pe marele luptător împotriva mogulilor? E toată ziua pe RTV, dând lecții de bună-guvernare. Păcat că unii români spun că acest individ diabolic ar avea dreptate. E la GUVERNARE, ROMÂNI!

Vechile obiceiuri mor greu: sfatul pe care îl dă Băsescu e să se reducă salariile bugetarilor cu 25%! Vechile metode de guvernare împotriva românilor mor greu! Reamintesc celor cu memorie scurtă că atunci când românii au fost taxați fără milă, miliarde de euro se scurgeau din retrocedări trucate și terenuri de fotbal făcute în pantă de Elena Udrea.

E prea posibil să se facă această nouă tăiere marca Băsescu: PMP este la guvernare și are suficiente pârghii să influențeze actul guvernamental. De exemplu, în cadrul ministerului de finanțe l-a susținut pe Mironel Panțuroiu care nu a implementat nicio măsură fiscală care să ajute în această perioada grea. E drept ca nu are nici pregătirea și nici experienta necesară. De fapt, individul pus acolo de Eugen Tomac nu are experiență în domeniu deloc, si acest lucru ne afecteaza tot mediul privat. Panțuroiu ocupa în 2015 postul de inspector la Primăria Pantelimon, iar în anul anterior lucrase la firma Taifasuri Media, care editează revista ”Taifasuri”. S-a remarcat totuși în mediul privat printr-o țeapă imobiliară, scrie presa liberă: Mironel Panțuroiu a fost implicat în scandalul imobiliar Terra Residence, în urma căruia zeci de oameni s-au trezit că apartamentele pe care le plătiseră erau ipotecate de dezvoltator în favoarea unor bănci.

Mai mult, cel care susține controlul mai drastic al populației, același fost președinte nociv, Traian Băsescu, spune că nu trebuie să fim lăsați să ieșim din case mai devreme de 15 iunie! Conectat la partea conspirată a elitei mondiale, fostul securist PETROV dorește înfricoșarea românilor, aruncând minciuni pe piață: “Creşteţi masiv numărul de testări zilnice pentru a le da o şansă celor netestaţi, dintre care unii mor sufocaţi în casele lor, fără nici un fel de asistenţă medicală.”. Cine moare Băsescule? Poate TU, pentru că te urăsc românii pentru cei 10 ani pierduți, pentru că ne-ai înșelat speranțele, pentru că ai jefuit acest popor?

Ca un om care l-a cunoscut îndeaproape pe acest individ diabolic (vedeți cartea CUM I-AM CUNOSCUT PE KLAUS IOHANNIS, TRAIAN BĂSESCU, DAN BARNA ȘI ION ILIESCU) vă sfătuiesc ca atunci când se termină toată nebunia asta numită CoronaVirus: ROMÂNI, aduceți-vă aminte numele celor care vă sfătuiau să votați PMP, că sunt răul mai mic. Și la următoarele alegeri: NICIUN VOT PENTRU BĂSESCU (SAU PSD, PNL, USR!)


Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.