Forțăm măcar jumate din parlamentari să își doneze salariile? HAI SĂ O FACEM!

Parlamentarii și miniștri au votat ieri donarea propriilor salarii pentru lupta împotriva coronavirusului. Dar nu în România, ci peste Dunăre, la bulgari. Nenumăratele apeluri la Parlament pe care le-am făcut eu, singular, au eșuat.

E timpul să o facem ÎMPREUNĂ! La fel cum Streinu-Cercel a fost demis, la fel cum ministrul mediului a început să se agite la presiunile noastre, trebuie să determinăm acești parlamentari să facă ceva, măcar de ochii lumii, ca să nu arunce lumea cu pietre în ei!

Fiecare parlamentar român să își doneze salariile din aprilie și mai pentru românii de pe ambele maluri de Prut!
Putem obține asta, adică o minimă reparație. Ei nu au fost capabili să doneze nici 10% din indemnizație, cum propusese Mihai Goțiu (deputatul acela pletos care dormea în băncile Parlamentului, vamaiotul).

Vă provoc pe fiecare să scrieți la 20 de parlamentari. Îi vom suna și hărțui, tăgui, pomeni, până cedează. Dacă nu cunoașteți numele sau numerele/profilele de facebook a 20 de parlamentari, vă dau eu, mă sunați la 0738797803.

UNITATE ROMÂNEASCĂ ÎNAINTE DE TOATE!
Colegii de la Acțiunea 2012 desfășoară campania ÎMPREUNA:

Am uitat de câte ori am scris pe toate zidurile Țării că Basarabia e România. Românii de pe dreapta și de pe stânga Prutului, moldovenii din stânga și din dreapta Prutului, ne confruntăm, ca și restul planetei, cu acest virus letal. Și vom trece peste el ÎMPREUNĂ, pentru că, trecând peste interese meschine de moment, suntem ACEIAȘI.
Implică-te și tu activ, donând sau activând, în campania de sprijinire a oamenilor de pe ambele maluri de Prut afectați de pandemie, pentru ca scrisul care a ajuns pe toți pereții să intre în toate sufletele și să salveze toate viețile. #impreuna

Donațiile se pot face aici: http://actiunea2012.ro/doneaza

NU LE POMENIȚI NUMELE MEU!

Vor spune că fac eu politică. În acest caz, nu e politică, doar vreau să îi văd că suferă. Eu, dacă ajungeam europarlamentar după scrutinul din 26 mai 2019, îmi donam lună de lună 90% din salariu pentru cauzele românești. Ei se codesc în a o face PENTRU DOUĂ LUNI. Mulțumirea mea va fi să reușim să îi obligăm să doneze, cum au făcut-o deja milioane de români, cum alte milioane “donează” prin plata impozitelor pentru salariile și pensiile lor speciale.

Oricum, A.U.R. (Alianța pentru Unirea Românilor) va fi în viitorul Parlament, poate chiar va da miniștri de la anul. Dar până atunci, ei trebuie să plătească, ACUM!

ZI de zi vom tăgui, scrie comenterii, emailuri, SMS-uri, telefona celor 465 de parlamentari.

Dar nu ne oprim acolo: miniștri, secretari de stat, europarlamentari. Haideți să îi atacăm online, până cedează. SĂ ÎI FACEM CELEBRI PE CEI CARE REFUZĂ! Dacă nu, îi băgăm în tomberoane după 15 mai, ca în Ucraina…


Comments

 • Au fost aleși pe liste, întrebarea este firească: ce merite au, în afara de faptul că au lins pe cineva undeva ? Daca erau aleși pe persoană fizica pentru merite trecute, si prezente pentru cultura, pentru calitatile cetatenesti, etc, atunci poate o pensie de merit era normală, dar așa……., oricum nu este normal nici așa, pentru că foștii Parlamentari din timpul când România era Regat .Nu primeau așa ceva , si atunci ??????

 • Pe lângă cele două salarii donate ,toti politicienii cu funcții mari,în guvern ,secretariatele de stat,parlament,să se unească fiecare pe zona lui si sa faca următoarele,din banii lor(care sunt tot ai nostrii) :
  – in Bucuresti ,un spital pentru cei cu arsuri grave cu 500 locuri + patru spitale a 2500 locuri de situații gen pandemie.
  -in toate judetele cate un spital de 2500 locuri pentru situatii gen pandemie si cate un spital nou cu 2000 locuri pentru bolile curente ,obișnuite,deoarece spitalele vechi trebuiesc demolate la cate infecții au ,adunate de-a lungul timpului.

  Cine nu se integreaza(ca sa zic asa) sa nu mai fie acceptat la următoarele alegeri sa participe ca si candidat.
  Până la următoarele alegeri sa avem grija sa solicităm ca orice alegere sa fie nominală pe buletinul de vot.
  Asa vom scapa de toate lichelele si clientelismul politic.
  PUTEREA ESTE IN MAINILE NOASTRE ,chiar in telefoanele astea cu care comunicăm.
  Fiindca nu au fost fair -play,să procedeze precum Suedia(informatii au avut,dar se supun viitoarei (Mai vedem noi)conduceri globale, să construiască spitale pe banii lor.

Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.