paleologu elena udrea

Vadim Tudor n-a murit, este Klaunul Iohannis TRAVESTIT

Este Vadim Tudor pericolul ultimilor 30 de ani din România de nu le dă pace nici din mormânt  liderilor  partidelor politice? “Marele” intelectual Theodor Paleologu m-a cenzurat abject pe pagina de Facebook pentru că am pus o întrebare simplă: e mai imoral Vadim Tudor sau Elena Udrea?

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu uită originea multora dintre colegii lui de astăzi şi declară: Am avut senzaţia că Vadim Tudor trăieşte şi este preşedintele României, şi nu cred că sunt singurul care a avut această senzaţie.

Nu este singur, chiar deloc: fostul(şi poate viitorul) lui coleg, Victor Ponta, preşedintele Pro România, întăreşte şi spune că declaraţiile îi amintesc de Corneliu Vadim Tudor.

Preşedintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a declarat la DIGI că flamura naţionalismului pe care a ţinut-o ridicată Vadim Tudor tinde să fie preluată de preşedintele României.

Preşedintele USR, Dan Barna, afirmă că atacul lansat astăzi de preşedintele Klaus Iohannis face parte din zona declaraţiilor lui Corneliu Vadim Tudor. De altfel, USR este partidul care s-a exprimat clar pentru căsătoriile persoanelor de acelaşi sex.

UDMR nu este partid politic dar, pentru rigoare, redăm toate forţele politice aici. Liderul UDMR, Kelemen Hunor, susţine că „Klaus Iohannis, isterizat si nervos, a avut o declaraţie nedemnă pentru un preşedinte, cu un mesaj tipic PRM-ist”. Alţi extremişti maghiari stau la cotitură: Alianţa Maghiară din Transilvania (AMT), formată printr-un acord încheiat între Partidul Popular Maghiar din Transilvania (PPMT) şi Partidul Civic Maghiar (PCM), a reacţionat la declaraţiile preşedintelui, printr-un comunicat transmis agenţiei ungare de presă MTI. Potrivit alianţei, declaraţia lui Klaus Iohannis a fost rostită într-un stil prin care l-a depăşit şi pe Vadim Tudor.

Cam acestea sunt grupurile politice din Senat… de la Orban (Ludovic, nu Viktor), cred că nu aveați senzația că n-ar fi declarat așa ceva dacă nu era de cealaltă parte a baricadei. Mulți dintre “formatorii de opinie” au preluat identic tema. Lelia Munteanu scrie: În primele secunde am crezut că a înviat Corneliu Vadim Tudor, iertat de talent. Pe urmă mi-am dat seama că CVT ar fi spus Transilvania, nu Ardealul.  Mugur Ciuvică: L-am văzut azi la tv pe Vadim Tudor blond şi tuns scurt. Iohannis şi-a câştigat mandatele cu ajutorul maghiarilor.

PMP-UL ȘI TOADER (DUPĂ CAZ ȘI LOCAȚIE – THEODOR) PALEOLOGU

Am lăsat un comentariu în această dimineață la tentativa lui Theodor Paleologu de a-l apăra pe Iohannis față de “sistemul ticăloșit” și “moguli” (în ghilimele marotele epocii Băsescu). PMP este un al doilea partid prezidențial, în trena PNL-ului.

A face politică nu înseamnă neapărat să spui orice tîmpenie despre concurenți. A-l compara, de pildă, pe Klaus Iohannis cu Corneliu Vadim Tudor face parte din categoria aberațiilor inacceptabile și descalificante, conform postării lui Toader Paleologu, prezidențiabilul PMP.

Ei bine, mi-am permis să las proprietarului Casei Paleologu. Trista epigonie le-a șters. Am revenit și a treia oară, cu comentariul care nu era ofensiv absolut deloc și specificația că voi povesti despre cenzura “liberalului” aici, pe Adevarul.ro. Ce spuneam, în esență și FĂRĂ JIGNIRI?

Cu ce e mai imorală asocierea cu Vadim Tudor față de asocierea cu Elena Udrea?

Poate asta l-a deranjat pe Paleologu, amintirea porumbiței lui? De ce nu accepta critica un intelectual de talia pe care o pretinde?
Oare toată România suferă de amnezie și nu judecă? Oare nu conștientizăm că baronii Flutur și Oprișan sunt la fel de nocivi pentru o Românie normală? Din ce am văzut și cunosc, Vadim Tudor nu și-a lăsat bogății în urmă și nici beizadele nu a crescut la ușă. Nu am vorbit niciodată cu ea dar fata Tribunului auzeam că are probleme financiare. Ori, cei care au furat România în ultimii 30 de ani, prin reprezentanții lor politici de azi (președinții de partide politice în primul rând, președintele, primul-ministru, miniștrii, parlamentarii, trebuie să ne părăsească scena politică, la finalul acestei pandemii!
Îndrăznește vreunul din acești lideri să facă un vot public, să vadă între el și Vadim Tudor atât de hulit pe cine ar alege poporul?

CARE ESTE ADEVĂRUL?
Nimeni din România nu avea să afle măcar. Klaus Iohannis nu mai avea şansă să fie numit VADIM TUDOR TRAVESTIT (n.a.: deşi parcă lui Rareş Bogdan i s-ar potrivi mai bine rolul şi fizicul).

De fapt, nimeni din spațiul public nu știa despre adoptarea ÎNCĂ DIN 23 APRILIE a legii Autonomiei Ținutului Secuiesc(un așa zis ținut care nu trebuie acceptat ca formulare în spațiul public! Dacă nu raporta jurnalistul Dan Tanasă acest fapt, nu se știa nici azi. Nu știa nici măcar președintele KLAU.DIM, care are la dispoziție serviciile secrete(vă dați seama nivelul care e și acolo…). Am făcut un live pe Facebook aseară, care a ajuns până acum la 170 000 de vizualizări, în care am explicat ce era de explicat:
IFrame

CE NU NI SE ARATĂ?

Trebuie să documentăm serios ce alte legi au mai trecut de Parlament şi Guvern în aceste zile de pandemie, pentru că Ciolacu, preşedintele celui mai mare partid parlamentar, a anunţat că îşi obligă parlamentarii să voteze in-corpore vaccinarea obligatorie.

„în acest moment este pe ordinea de zi legea vaccinării obligatorie. Este susţinută de către mine şi de marea majoritate din partid. Ea va trece prin Parlament cât de curând, este printre primele puncte pe ordinea de zi”. „Noi am convenit în Biroul Permanent al Camerei ca pe această perioadă când facem voturi electronice să fie legi care ţin exclusiv de pandemie. De aceea fac apel ca Parlamentul să se reunească fizic, să avem dezbateri în Comisii, în săli mai mari, la distanţă regulamentară, cu măşti, mânuşi. Legea vaccinării obligatorie este pe ordinea de zi”, a precizat Marcel Ciolacu. Alianţa pentru Unirea Românilor este singurul partid care s-a pronunţat categoric împotriva vaccinării obligatorii. După cum se ppoate observa cu ochiul liber, Ciolacu a minţit grosolan. O lege a unei aşa-zise educaţii sexuale a trecut prin Parlament, la fel şi majorarea cu 100% a unor salarii. Nimic despre pensiile speciale, nicio iniţiativă ca parlamentarii să renunţe sau să le fie reduse salariile.

Tot în ce ţine de UDMR, miza reală din Parlament este CODUL ADMINISTRATIV, lege care a trecut de Senat şi intră în aceiaşi Cameră a Deputaţilor care făcea pe neştiutoarea. Aşteptăm pe Dan Tănasă să tragă semnalele de alarmă sau va interveni preşedintele Iohannis real, ca să poată căpăta credibilitate reală că luptă împotriva extremiştilor maghiari!

De asta am înființat A.U.R. (Alianța pentru Unirea Românilor) pe 1 DECEMBRIE 2019, la Alba Iulia, în Cetatea Unirii. Cei care vor să se implice, în diferite forme, sunt rugați să completeze acest formular: https://www.partidulaur.ro/adeziune


Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.