Este nevoie mai mult ca oricând să ne batem cu acești conducători antinaționali

George Simion, liderul AUR, a transmis un mesaj important către toți românii: acum, mai mult decât oricând, este important să vă păstrați încrederea în șansa acestui neam de a renaște și să fiți uniți pentru că doar împreună putem lupta împotriva acestor conductări tâlhari!

„Noi, AUR, am depus un proiect de lege pentru a interzice vânzarea patrimoniului statului. Este important să luptăm pentru a împiedica această nebunie națională globală și pe toți cei care ne vor dispăruți”, a spus Simion într-un live pe Faceebook.

Liderul AUR a menționat câteva probleme importante:

  • La Combinatul de oțeluri speciale, ministrul Claudiu Năsui nu intervine pentru a-l prelua și a face darea în plata și a recupera o parte din bogăția noastră națională.
  • La Deva, la termocentrala de acolo, lucrurile stagnează și, din păcate, cărbunele care trebuie adus din Portul Constanța pentru a încălzi Deva și pentru a da locuri de muncă celor de la Complexul Energetic Hunedoara nu este adus și un alt ministru trădător, Virgil Popescu, refuză să acționeze în vreun fel sau altul.
  • Cei care prelucrează uraniul la Feldioara au intrat în greva foamei și nu au niciun sprijin. La fel, minerii care lucrează în ultima mină de uraniu, care va fi închisă cât de curând la Crucea în jud. Suceava ne cer ajutorul pentru că sunt blocați în subteran. Nu și-au mai primit de aproape două luni drepturile salariale.
  • Ce se întâmplă în spitalele României și faptul că nimeni care vorbește public nu este ascultat și este pus imediat la colț, ar trebui să ne revolte peste măsură.

„Alianța pentru Unirea Românilor, pentru viața românilor, pentru viitorul românilor, nu este doar o partid politic, este o mișcare și o stare de spirit și, de aceea, vă recomand tuturor să luptați și să fim uniți”, a spus George Simion în încheiere.


Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.