George Simion: AUR este singurul partid de opoziție și, de aceea, se încearcă discreditarea noastră

George Simion a afirmat că atacurile îndreptate împotriva Alianței pentru Unirea Românilor nu sunt deloc întâmplătoare. Se încearcă discretarea acestuia – ultimul exemplu fiind falsele acuzații de antisemitism și xenofobie la adresa comunității evreiești din România – pentru că AUR este singurul partid de opoziție.

Totodată, liderul AUR a subliniat că partidul său va fi alături de protestatarii din stradă pentru că restricțiile aberante trebuie să fie eliminate. Nu cetățenii sau AUR sunt vinovații de faptul că nu s-au îmbunătățit condițiile din spitale, cu precădere din secțiile ATI.

Nu AUR este vinovat pentru condițiile din spitale și pentru lipsa paturilor din ATI, ci cei care au condus ROmânia, cei care au cUmpărat măști neconforme, teste rapide pe care nu le folosesc, cei care nu au luat măsuri după incendii repetate. Datoria noastră ca opoziție este să sancționăm aceste derapaje, acte de corupție și atitudini incoerente.

Pentru că AUR a îndrăznit să susțină suspendarea președintelui Iohannis, AUR a devenit oficial o țintă, suntem singurul partid de opoziție – de aici și acțiunile de discreditare a formațiunii politice. Protestele trebuie să fie pașnice, oamenii să se focuseze pe obiectul acestor mișcări, care reprezintă înlăturarea măsurilor absurde de restricții”, a declarat Simion în cadrul conferinței de presă săptămânale.

Urmăriți conferința de presă susținută de copreședinții AUR George Simion și Claudiu Târziu aici:


Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.