Theo Rose și Raluca Diaconu

Artista a vorbit cu jurnaliștii WOWbiz.ro despre dress code-ul impus de politician la nunta din Vâlcea. Deși pot veni toți românii care își doresc, aceștia trebuie să respecte o condiție impusă de miri: să poarte cămașa tradițională.

 

Theo Rose a fost foarte încântată de acest lucru și ne-a dezvăluit că va respecta regula impusă, fiind vorba chiar despre o ținută care să îi permită lejeritatea:

Cel mai probabil mă voi conforma dress code-ului, că doar nu o să fiu eu aia mai cu moț din mulțime și le mulțumesc pentru alegerea făcută, tocmai pentru că asta îmi oferă și mie lejeritate în a cânta și nu pot decât să le urez distracție plăcută lor și tuturor celor care vor fi alături de ei și căsper să vor trăi o seară de neuitat

Recent, Theo Rose a povestit și ce melodii va cânta la nunta politicianului la deschiderea programului. Artista este de părere că, având în vedere că este o nuntă în aer liber și mai ales una tradițională repertoriul său este deja pregătit, stilurile fiind variate, dar cu siguranță pe placul tuturor.

Și sora sa, Raluca Diaconu, solista de muzică populară, va urca pe scena nunții dintre Ilinca și George Simion, încheind programul artistic.