VIDEO | George Simion: Crezul lui Iuliu Maniu este crezul nostru. Crezul în Dumnezeu, în valorile națiunii noastre. Nu știu ce valori are Europa să ne învețe

Președintele AUR, George Simion, alături de europarlamentarul Chris Terheș, au comemorat 70 de ani de la moartea lui Iuliu Maniu, om politic interbelic, sfârșit tragic în închisorile comuniste, scrie R3media.

Prezent la Sighetul Marmației, liderul conservatorilor a declarat că formațiunea sa duce mai departe valorile lui Iuliu Maniu.

„Eu cred că suntem cetățeni români înainte de toate, suntem români înainte de a fi cetățeni europeni. Sunt bucuros să fiu alături de voi. Salut toată suflarea țărănistă.

Crezul lui Iuliu Maniu este crezul nostru. Crezul în Dumnezeu, în valorile națiunii noastre, crezul că nicio jertfă nu este prea mare pentru adevăr.

Astăzi, valorile creștine sunt batjocorite, astăzi valorile familiei sunt batjocorite în România și în Europa, care nu știu ce valori are să ne învețe. De aceea este nevoie de suveranitate națională, de-aceea este nevoie să avem patrioți și la nivelul instituțiilor europene. O să ne luptăm împreună, democratic, ca toți creștinii, toți democrații, toți suveraniștii să se regăsească pe o singură listă, care să fie pe primul loc la alegerile locale, europarlamentare și prezidențiale”, a spus George Simion.

Post a comment:

Comment

Type at least 1 character to search