Lansăm cea mai mare campanie de recrutare a specialiștilor în domenii vitale pentru dezvoltarea țării. Vă invit să vă alăturați acestui demers și să deveniți parte a forței de conducere care va transforma România!

Rulează videoul
Rulează videoul

Meritocrați@

Meritocrați@ este un proiect ambițios ce își propune să reconstruiască România pe principiile meritocratice - un sistem în care accesul la funcții și poziții de conducere se face strict pe baza competenței, pregătirii profesionale și realizărilor persoanelor, nu pe criterii nepotiste sau partizane.

Ce tip de oameni căutăm

Avantajele pentru care merită să aplicați

Ce ne dorim să realizăm împreună

Împreună, cu energie, valori autentice și dragoste de țară, vom reuși să eliberăm România de corupție, nepotism și viziuni înguste. Vom restabili mândria, respectul și prosperitatea!

Prin această campanie masivă de recrutare a specialiștilor de top, dorim să deschidem ușile instituțiilor statului către adevăratele talente! Prea mult timp, incompetența și corupția au proliferat în fruntea instituților cheie din cauza unui angrenaj vicios de sinecuri și favoritism. Acum, vrem să spargem acest cerc vicios și să readucem meritocrați@ la rang de principiu fundamental pentru ocuparea funcțiilor publice.

Meritocrați@ este mai mult decât un târg de joburi. E șansa ta de a contribui direct la dezvoltarea țării!

Meritocrați@ înseamnă șansa reală ca tu, profesionist de elită în domenii vitale cum sunt energia, tehnologia, digitalizarea, agricultura, sănătatea, economia, transporturile, educația sau finanțele, să poți contribui direct la dezvoltarea și modernizarea României. Vei putea aplica pentru roluri de conducere în aceste sectoare strategice, pe baza realizărilor și expertizei tale dovedite. Vom construi echipe formate doar din cei mai buni, cele mai autentice și competente minți ale României, pentru a readuce demnitatea și performanța în sistemul public.

Type at least 1 character to search