Am primit o scrisoare din Belarus?

Cu siguranță mai țineți minte momentul când statul-paralel a decis să încerce să mă intimideze, fix cu câteva zile înainte de alegerile din iunie. Atât eu, cât și colegii mei am trecut prin niște abuzuri incredibile, instrumentate de un procuror care poate să fie numit în orice fel dar nu și echidistant.

Membrii AUR au fost ridicați de poliție de la casele lor, ne-au fost confiscate telefoanele și laptopurile în plină campanie. Murdară treabă!

Dar iată că, din păcate, abuzurile domnului procuror Rareș Petru Stan continuă. Am tot solicitat, în ultima lună, să îmi fie returnat telefonul, având în vedere că asupra mea nu planează nicio acuzație, fapt confirmat chiar și de către Procuratură. Ieri am primit într-un final un răspuns oficial din partea autorităților. Știți care a fost acesta? Că nu îmi pot returna telefonul pentru că nu am dovedit că este al meu. Nu, nu glumesc. Asta este motivarea oficială a unor băieți șmecheri care se cred dumnezei în țara asta.

Pe lângă această comunicare absurdă venită din partea procurorului Rareș Petru Stan, care de peste o lună de zile și mie și colegilor mei ne reține, în mod abuziv, instrumentele de comunicare, am informații clare că dânsul a și comunicat date din dosar unor membri marcanți din PNL. Un comportament cu adevărat european, dacă i-am întreba pe Ciolacu și pe Ciucă.

Rog, pe această cale, Procurorul General și Inspecția Judiciară să intervină pentru a opri abuzurile domnului procuror Rareș Petru Stan, abuzuri care par a fi similare cu cele din țări precum Belarus și Rusia. Este inacceptabil ca un membru al Procuraturii Generale să fie lăsat să își creeze propriul său „câmp tactic”, lovind în stânga și în dreapta, agățându-se de toate dosarele cu risc înalt de mediatizare pentru a-și construi o carieră.

Sunt primul om politic care și-a anunțat candidatura la Prezidențiale în acest an. Evident, i-am deranjat pe băieții șmecheri din sistem. În același timp, sunt singurul candidat la funcția de Președinte care și-a prezentat planul politic – Planul Simion. Sunt conștient că mi-am pus în cap o bună parte din statul-paralel care a ținut această țară în sărăcie în ultimii 34 de ani. Vor să mă doboare, dar n-au înțeles un lucru important: vă am în spate pe voi!

Anul acesta ne luăm țara înapoi din mâinile lor. Și de la anul ne asigurăm că legea va fi respectată în România de toți, nu doar de „fraierii” care își plătesc taxele la timp și contribuie la bunăstarea societății.

Abonare
Anunță-mă despre
guest
32 Comments
Cele mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments
Ionel Ciucă
Ionel Ciucă
3 days ago

Trebuie să ne debarasăm de UE oculta mondială Bruxelles NATO și toți ai lor.

MACAREI NAIMAN IOAN
MACAREI NAIMAN IOAN
3 days ago

REGELE MIHAI A FOST EXILAT, CONTESTAT, REFUZAT SĂ VINĂ ÎN ȚARĂ. DAR A RĂMAS REGELE ROMÂNILOR.

Anghel Elena
Anghel Elena
3 days ago

Știm cu toti cite abuzuri se fac de acea te susțin eu si cunoștințe , familia, sa plece o de la conducere țări nu au facut nimic in toti acești ani nu le rușine numai promisiuni sa dea domnul sa esi președinte sa termini odata cu pensiile speciale cu corupția sa avem drepuri si obligați egale pt toți românii Doamne ajuta !

Last edited 3 days ago by Anghel Elena
Tudose Petrică
Tudose Petrică
3 days ago

Parerea mea e ca sa nu mai folosesti acest telefon ..
chiar dacă ți-l vor da ….e plin de microfoane.

Ilie Nicoleta
Ilie Nicoleta
3 days ago

Urat din partea lor!

Radu
Radu
3 days ago

Dar domnul procuror are dovada ca nu e al dumneavoastră? Poate dovedi ca nu e?

Darie Georgeta
Darie Georgeta
3 days ago

Repet sunt dezgustată și revoltată de tot ce se întâmplă în România. Suntem conduși de hoți, mafioți, incompetenți și prosti!

GHEORGHE+IANOȘ
GHEORGHE+IANOȘ
3 days ago

Împotriva soluției procurorului se formulează plângere la procurorul ierarhic și dacă soluția rămâne neschimbată, la instanță competentă sa judece faptele cercetate în dosar. Motivarea este nu doar ciudată, este nelegală, netemeinică și ar putea fi atașată la schițele lui Caragiale.

Mateescu Marcela
Mateescu Marcela
3 days ago

Bună ziua,
Dacă la nivelul dvs se poarta așa cei care trebuie sa respecte legea și să ne apere, vă dați seama cum o mână de speciali joacă pe degete țara asta așa cum vor partidele politice.

Noi nu putem decât sa va votăm și să vă fim alături poate așa vom scăpa de jugul ăsta.

Zina Iștoan
Zina Iștoan
3 days ago

Dar al cui să fie? De unde sau de la cine l-au luat? Acolo să-l ducă.Asta este intimidare ,hărțuire si ar trebui sa va plangeți la institutiile europene.

camelia
camelia
Reply to  Zina Iștoan
2 days ago

De ce sâ se plângă la „instituțiile europene”? De ce să-și caute dreptatea la Înalta Poartâ? În România trebuie căutată dreptatea si nu la Porțile occidentului.

Făget Mădălin
Făget Mădălin
3 days ago

Întrebarea mea este: dacă vor găsi ceva în telefon cum vor putea afirma că acel telefon este al lui George Simion?

"KEMAL"
"KEMAL"
3 days ago

Trăim într-un stat de factură dictatorial – militarist – polițienească ! Cetățeanul nu mai contează ptr.acest Sistem ! Țara este sub ocupație străină și condusă prin intermediul unor agenți trădători în favoarea ” Puterilor străine ” . Interesele străinilor primează . Majoritatea populației, manipulată sau constrânsă de Guvernanți și beneficiara unui ADN specific slugilor/iobagilor din Evul Mediu este lipsită de orice reacție de împotrivire la abuzurile și lipsirea de libertate la care este supusă . „Societatea democratică Occidentală este condusă de Serviciile secrete de informații ” ( citez pe Zbigniew Brzezinski – renumit politolog,ideolog ,profesor și consilier al Președintelui
SUA …cu siguranță un individ extrem de informat ) .

Geanina Calugar
Geanina Calugar
3 days ago

La pușcărie cu gunoaiele trebuie sa ne unim cu toți Romini din toate părțile să ne unim și să venim in Rominia și să scăpăm de gunoaie deastea și să ne facem noi dreptatea în vreuna cu domnul George Simion hdideti sa fim cu toți Romini adevărați hai Rominia inainte

Emil Arion
Emil Arion
3 days ago

Am ajuns sa nu ma mai mir de nimic tot urmarind emisiunile lui Anca Alexandrescu la TV. Pai in orice tara din lume, cu astfel de dezvaluiri, generalii aceia erau incatusati si trimisi la puscarie, ori ei sunt bine mersi in libertate. Nu avem securitate, nu avem politie, nu avem justitie, nu avem guvern,..nimic nu functioneaza normal. Se pare ca fiecare isi vede de propriul interes indiferent de functia pe care o are. Doamne fereste de mai rau!

Dumitru Nicoleta
Dumitru Nicoleta
3 days ago

Nu se poate așa ceva, dacă dv nu aveți cu ce să dovediți , atunci de ce nu il înapoiază persoanei de la care la luat,dacă îi abonament, e clar căi pe numele cuiva acel telefon, sau poate îi cumpărat la liber ,e clar că nu-i furat ,să-l confiste ei ,ăsta e un abuz in serviciu ,fac abuz că au funcție și nu le fac nimeni nimic,cea ce nu e corect, și se numește tîlhărie la drumul mare,care se pedepsește cu închisoare.vecinul meu și-a vîndut calul ,și nu și-a primit toți bani pe el ,si cînd la prins pe strada pe cel ce ia vîndut ccalul a vrut să îi ia hamul de pe cal sau calul, nu mai țin minte bine,si a făcut pușcărie, la băgat la tîlhărie la drumul mare,mise pare normal să fie aceași lege pentru toți, indiferent de funcție.

Doru
Doru
3 days ago

Mafie si hoție la drumul mare.. nu știu dacă se poate face ceva… ? Pt. că caracatița asta mafiotă, nu poate fi dată jos decit în forță.. ori cu ieșirea romanilor la vot în masă, așa în cît cit ar falsifica și cît ar fura voturi, să nu poată sa facă nimic.. Dar mai este o problemă, cind România a fost dusă cu zăhărelul și băgată în Uniunea de mafioți și corupți, care au fost pusi de-a lungul timpului în toate poziții cheie aproape în toată lumea, s-a știut mai dinainte, ca cine întra și va mai întra în u.e. ( Uniunea elefanților nebuni ) nu va mai putea ieși de acolo, pînă nu va fi distrusă, economic, cultural spiritual și secătuită de toate resursele naturale fără preț, ( cum ar fi cele ale României.. doar cu preț de singe și multe jertfe și sacrificii.. Numai Singurul, Bunul și Inteleptul Dumnezeu ne mai poate salva, de acest cancer, intern cu care suntem constrânși sa trăim de pe a zi pe alta.. DACĂ POPORUL ROMÂN, SE VA INTOARCE CU TOATĂ INIMA, DE LA PACATELE SI VIAȚA MURDARĂ SI DESTRABALATĂ IN CATE TRAIESTE ȘI SE COMPLACE. DE MULTA VREME, DAR MAI ALES IN ULTIMII ( 34 ani )…

Tudor Ana
Tudor Ana
3 days ago

Doamne Sfinte, ce sa mai zicem, asa fac de 34 de ani si nimeni nu ia o masura, iar oamenii ii voteaza in continuare, acum o sa mai primeasca ceva ( praf in ochi) exact ca pe timpul lui Ceausescu, la pensie si zic ca ei sunt cei care au grija de ei, nu avem cum sa ii facem sa vada adevarul pe toti!

Hrușcovschi Elena
Hrușcovschi Elena
3 days ago

Domnule Simion, nu trebuie să-l rugați pe Procurorul General, ci să-i solicitați intervenția legală, în a pune capăt unui abuz săvârșit de un subordonat al său!
Cât despre tupeul mizerabil, manifestat de procurorul Stan, problema se pune în următorii termeni: când a „confiscat” telefonul, nu știa de la cine l-a luat? Era cumva în stare de ebrietate, Consumase substanțe interzise?
Reținerea telefoanelor și a celorlalte obiecte nu s-a făcut oe baza unui proces verbal, care ar constitui, prin conținutul lui, dovada apartenenței tuturor obiectelor luate de procuror!
Împotriva domnului Stan ar trebui să înaintați o plângere penală. Dar în sensul acesta aveți un sprijin de nădejde în domnul Piperea. Chiar dacă nu este penalist, are toate competențele în a vă indica modul de acțiune.

Corina
Corina
3 days ago

La cate se intampla in tara asta nu ma mai mira nimic…

Bălan Alexandru
Bălan Alexandru
3 days ago

Sistemul tremura!

Onofrei
Onofrei
3 days ago

Dați-i în judecata pe toți ticăloși ăștia.

Mocanu Cristina
Mocanu Cristina
3 days ago

Nu ati dovedit ca sunteti proprietarul telefonului? De ce in tara asta primeaza prezumtia de vinovatie si nu cea de nevinovatie? De ce procuroul nu trebuie sa faca dovada ca nu e tel dvs ci dvs trebuie sa produceti dovezi? De ce in Romania eu trebuie sa dovedesc ca sunt nevinovat pentru ca altfel risc sa-mi pierd libertatea pentru ca procurorul nu se sinchiseste sa probeze vinovatia mea totul functionand pe ,, indicii temeinice, in baza carora isi permit sa ia masuri ? Ce inseamna ,, indicii temeinice,, astfel cum a dispus legiutorul? Se intreaba vreun procuror? Nu…pt ca orice avocat care se respecta ii desfiinteaza pe aceste ,, indicii temeinice,, care nu permit abuzul…cam ce trebuia sa faceti pentru a va dovedi proprietatea telefonului? Sa aduceti chitanta de cumparare sau ce? Unde este raspunderea magistratului cand se fac abuzuri? Tipam cam de multi ani pe aceasta tema…

Biste ion
Biste ion
3 days ago

Asa ceva numai în România se întâmplă

Viorica Zanocea
Viorica Zanocea
3 days ago

Mai întâi trebuie să va rezoati problema cu telefoanele, asta este tâlhărie dații în judecată. În legătură cu programul dv. prezentat este extrem de important pentru noi amarastenii, iar lor nu le vine sa crede ca se poate face lucruri si cu bani mai putini, ei au fost obișnuiți sa fure si sa puie in cârcă amaratilor. Sa stiti ca sunteți susținut nu va mai luati dupa sondajele făcute de mafioți, dar pe noi țăranii ne-au intrebat cineva ceva?
Dmnul Președinte nu cedați, mergeți înainte!

Neagu Voinea
Neagu Voinea
3 days ago

@MIAS DORI SĂ ȘTIU ȘI SĂ AFLU MAI MULTE, CA SA-MI POT DOCUMENTA ȘI IMAGINA UN MESAJ INTERESANT POLITICII VIITOARE PENTRU ROMĂNIA ȘI EUROPA O SĂ AM ĪN EVIDENȚĂ ATĪT PERSONAL DAR SI CU UN INTERES POLITIC SI DEZVOLTAT, CONSTIINȚEI DE MATERIE IMPORTANTA POLITIC EDUCAȚIONAL ȘI CONSTITUȚIONAL PENTRU TOATEVȚARILE EUROPENE,
DUCÎND SÎ ÎNSCRIIND INSPIRAȚIILE POLITICE DE INTERES OPERAȚIONAL ÎN ACTIVITĂȚILE VIITOARE DIRECȚIONATE POLITICII ROMÂNO-EUROPEAN,
VĂ MULȚUMESC DOMNULEI GEORGE SIMION ; SUSȚIN INTERESELE DV, DE COLABORARE ȘI O STRÎNSA FRAȚIE POLITICII NAȚIONALE SI INTERNAȚIONALE ,ADAUGÎND ÎN PRIM PLAN SI SUSȚINEREA POPORULUI ROMĂNIEI, SI INSTITUȚIEI DE STAT PREZIDENȚIAL SI GUVERNAMENTAL, DECIZIILE DV ,SĪNT APROBATE ȘI TRIMISE VIZUALITAȚII CATRE COLABORATORII SI SUSȚINATORII DV, ÎN INTERES COMUN POLITIC INSTITUȚIONAL CA SI PUBLICULUI INTERESUL NAȚIONALOTAȚII ROMĂNIEI
; CU LARG INTERES ȘI EMOȚIONAL PUNCT DE DEZVOLTARE ATÎT POLITIC CÎT SI UN INTERES DE VALOARE PUBLICĂ POPORULUI ROMĂNIEI;
@MESAJ DE LA; NEAGU VOINEA;MINISTRUL AGRICULTURII FINANȚELOR PUBLICE EDUCAȚIEI JUSTIȚIEI ȘI POLITICII EUROPENE;
E-mail; fiulpaciisidreptatiivn@gmail.com***
E-mail; palatueuropean@gmail.com***
E-mail; proroculșiprofetul@gmail.com

Daniel Perju
Daniel Perju
2 days ago

Cineva care să facă „curățenie” generală în magistratură !

Laura Florea
Laura Florea
2 days ago

Meritați tot sprijinul!!

Petrusel Paraschiva
Petrusel Paraschiva
2 days ago

Demersurile ce leai facut sint excelente !!Succes George si echipei tale AUR

Miroslav
Miroslav
2 days ago

Vă susțin !

Vaduva
Vaduva
2 days ago

Procesul verbal de indisponibilizare cu mentiunile tel +serie IMEI,este actul proprietății!
Nu este autovehicul sau imobil!

Gabriela Sebe
Gabriela Sebe
2 days ago

Acestea trebuie extrimati de la conducerea tarii și duși la canal Dunerea-Bucuresti-. Nu au ce cauta în funcție statului. Jos comunismu

Type at least 1 character to search
32
0
M-ar interesa părerea ta, te rog să comentezi.x
()
x