bandele putiniste de la G4

Bandele putiniste G4 au decis: îl susțin pe Ciolacu la Prezidențiale!

Nu pot să zic că sunt surprins de faptul că bandele putiniste de la G4 au început, într-un final, să îl promoveze în mod activ pe Ciolacu.

Era firesc, de altfel, ca acești așa-ziși jurnaliști, mai degrabă spus mercenari de profesie, să își aleagă o tabăra. Operațiunea „Spălarea lui Ciolacu” este, așadar, în plină desfășurare. Girată chiar de către Tăpălagă, acest ilustru apărător al României deșarte.

Ce nu înțeleg, insă, acești jurnaliști este că după 30 de ani de democrație deficitară, românii s-au obișnuit deja cu modul de operare al politicienilor.

Ce-i drept, nici nu e greu să nu te prinzi de schemă atunci când aceștia fac atât de puține lucruri. Vin, ne promit chestii, sunt aleși, nu fac nimic, pleacă. Deobicei plini de bani, că altfel ar fi păcat. Un ciclu permanent de batjocură și minciună, așa cum se cuvinte într-o republică aproape bananieră.

Țara noastră a avut neșansa de a face cunoștință cu toți parveniții. I-am văzut acolo, la Parlament, angrenați într-un dans ezoteric al banilor, gata să își rupă soldul pentru a-și mai cumpăra o proprietate. I-am văzut în instituțiile statului, tăind frunze la câini doar ca să își justifice existența.

Aidoma unor ploșnițe de pat dâmbovițene, ne-au terorizat zilele, știind că nu are cine să cheme dezinsecția.

Ei au fost la putere mereu, dar niciodată nu au făcut nimic pentru români. Îi știți foarte bine, pe acești Ciolaci, Iohaniști, Ciuciști, Iliescieni și Dragniști, reprezentații de seamă ai caselor nobiliare din Urzeala Parlamentului, care se bat cu voi, pentru voi. Mereu gata să vă ajute, făcându-vă mai săraci. Luptând pentru cauza voastră, îmbogățindu-se tot pe ei.

Așa și cu alde Ciolacu, noua stea a lui Tăpălagă. Fostul băiat de mingi al lui Dragnea, transformat în apărătorul românului de rând. De la vâsle și știuci protocolare, la deplasări externe prin Israel, Ucraina și oricare altă țară aflată în conflict. Un om slab, stăpânit de mâna nevăzută a baronilor locali, care proiectează o putere flască. Un politician uns cu toate alifiile roșii, gata să își suflece mâinile pentru a lucra pentru propriul interes, propriul partid, propria moștenire. Dar nu și pentru România.

Vedem, în aceste zile, cum funcționează, defapt, sistemul. Cum un om care acum câțiva ani era ridiculizat este, brusc, transformat în viitoarea speranță a țării. Chiar de către cei care îl scuipau. Ce mai contează cât de defectuoasă este conducerea statului, când statul este condus de Ciolacu? Ce mai contează corupția, pensiile speciale, privilegiile, lipsa reformelor, când sistemul a decretat, la unison, că viitorul României este ciung?

Consilierii domnului Prim Ministru își fac treaba, nu contest acest lucru. La fel si jurnalistii de casă ai sistemului. Dar și-o cam fac degeaba, pentru că românii îl văd pe Ciolacu așa cum este. Gol pe interior. Sterp. Anost. O copie fidelă a tuturor celor care au condus România în ultimii 30 de ani. Un produs al mediocrității ridicată la nivel de artă. Un alt politruc care a reușit în viață doar pentru că a fost loial partidului. Același partid care a blocat orice dezvoltare reală a acestei țări.

În 2024 bandele putiniste de la G4 vor ca voi să îmbrățișați o Românie ciolacă. Care se scarpina cu mâna dreaptă la urechea stângă. O Românie la fel ca cea pe care ați avut-o până acum. Cu corupție generalizată, pensii speciale, baroni locali și mult timp pierdut degeaba. O Românie perfectă pentru gașca lor.

Nu mai bine le stricăm noi planurile?

Abonare
Anunță-mă despre
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Type at least 1 character to search
0
M-ar interesa părerea ta, te rog să comentezi.x
()
x