Discurs la ICS, în cadrul CPAC 2024!

Ieri, în cea de-a doua zi a Conferinței de Acțiune Politică Conservatoare (CPAC), am fost invitat în calitate de Speaker în cadrul International Crisis Summit (ICS), unde m-am alăturat astfel altor lideri din diverse domenii pentru a discuta despre cum România a reușit să se opună vaccinării obligatorii.

După succesul summitului de la București, unde am discutat despre problemele globale cu care ne confruntăm, am venit la Washington D.C. să găsim soluții concrete. Am ascultat diversele perspective prezentate, de la biopolitică la rolul politicienilor de a pune la îndoială status quo-ul.

În calitate de președinte al principalului partid de opoziție, am expus experiența noastră din România, despre cum am reușit să oprim vaccinarea Covid-19, nu prin forță, ci prin dialog și conștientizare. Prin mobilizarea extraordinară a românilor, prin proteste masive, am reușit să punem presiune pe autorități. Totul datorită curajului românilor care au refuzat să se supună.

Scepticismul nostru, al românilor, cu privire la măsuri de îngrădire a drepturilor și libertăților noastre este un lucru natural, rezultat din decenii de totalitarism. Lucru pe care Vest europenii și americanii nu au de unde să îl înțeleagă. Guvernul nu are mereu dreptate, iar noi, cetățenii, avem datoria de a ne pune întrebări și de a ne apăra drepturile.

Am văzut în ochii celorlalți o dorință similară de libertate și democrație, participanții manifestând o unitate profundă în față amenințărilor globale cu care ne confruntăm.

Pericolul globalismului, al biopoliticii și al dictaturii medicale este unul real, unul pe care nu avem voie să îl neglijăm. Avem o obligație, noi, conservatorii români, europeni, americani, să facem front comun în privința forțelor care vor să ne controleze, să ne impună o viziune unică asupra lumii și să ne distrugă libertatea.

Doar uniți și luptând împreună putem să avem o lume liberă și democratică, o lume în care cei ce luptăm pentru popoarele noastre vom continua să ne ridicăm vocile, având șansa unică de a schimba destinul întregii omeniri.

Noi, românii, am demonstrat deja că nu ne vom lăsa intimidați, că suntem un popor curajos, dornic de libertate și de dreptate. Acum e rândul lor să ne urmeze în această bătălie extrem de importantă pentru omenire.

Discursul meu a fost doar a mică parte a unei lupte mult mai mari. Dar am încredere că această luptă va fi câștigată. Numai împreună vom putea construi o lume mai bună, o lume în care nimeni nu o să mai îndrăznească să se atingă de libertatea noastră și de democrațiile noastre.

Rămâneți alături de mine pentru a afla mai multe despre restul întâlnirilor noastre de la CPAC 2024!

România va fi un far al libertății în această lume nouă!

Abonare
Anunță-mă despre
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Type at least 1 character to search
0
M-ar interesa părerea ta, te rog să comentezi.x
()
x