Gânduri pentru ai noștri și invitația la Congres pentru sâmbătă

Dragii noștri susținători,

Duminică am reușit să obținem un scor istoric pentru mișcarea noastră! Vă trimit aceste rânduri pentru a vă mulțumi, pentru a vă dezvălui dedesubturile pe care le cunoaștem până acum despre acest rând de alegeri atât de contestat și pentru a vă anunța unde e masa și dansul 😊

Să o luăm în ordine: MULȚUMESC! Este fără precedent în istoria noastră recentă ca o mișcare patriotică pornită de la firul ierbii să ajungă la acest nivel. Am obținut, din ce știm oficial, 1,400,000 de voturi. Se putea și mai mult, atât ca număr cât și ca procente, dar e foarte bine având în vedere frauda comisă de comasați. Comparativ, adversarii noștri ideologici de la USRQ+ abia dacă au trecut pragul electoral, prăbușindu-se în irelevanță.

Când spun fraudă mă refer pentru început la decizia neconstituțională de a comasa alegerile europarlamentare cu locale, cu voie de la coana Europă/Ursula. O decizie de care Rareș RujRoz este foarte mândru, care a fost într-adevăr aducătoare de voturi, dar care nu poate fi catalogată altfel decât profund necinstită și nedemocratică.

Unii se pot întreba: dar ați avut la dispoziție patru ani să vă faceți structuri teritoriale, de ce dai vina pe acest lucru? Celor care întreabă asta le-aș cere să îmi dea un exemplu de partid anti-sistem, fără rețea moștenită de la partid/servicii/alte organizații, care a reușit să câștige tot din prima într-un proces electoral local. Structurile noastre s-au născut greu, activismul politic dar și cel civic/social este aproape egal cu zero în România, așa că prin devansarea calendarului electoral normal, comasații și-au atins scopul încă de acum trei luni iar noi urma să devenim irelevanți din punct de vedere politic.

Prin eforturi supraumane, am reușit totuși să avem 33.000 de candidați la alegerile locale (comparativ PSD a avut 52.000, USR 13.000). Fără acest număr, șansele care ni se înjumătățiseră prin comasare ar fi fost nule. Mulțumesc celor care au acceptat să candideze din partea AUR, știind foarte bine atacurile la care vor fi supuși.

Apoi a trebuit să strângem 19.000 de oameni în secțiile de vot (care să nu fie rude de gradul I sau II cu cei 33.000 de candidați). Din nou, un efort uriaș. Le mulțumesc pe această cale și membrilor și observatorilor din secțiile de vot care au stat de pază de la 20 până la 70 de ore. Fără voi puteam ajunge la un scor similar cu cel al USR. Datorită vouă am putut reduce dimensiunea furtului. Chiar și acum, când scriu aceste rânduri în această călduroasă zi de miercuri, tot mai există oameni care încă stau să numere/renumere voturi în circa 200 de secții. Ei sunt adevărații eroi!

Multe nereguli s-au făcut pe fond de oboseală. Sunt cele mai prost organizate alegeri din 1990 încoace iar Marcel Ciolacu nu schițează niciun gest, nu simte nicio remușcare. El deține puterea, el a convocat în complicitate cu Ciucă și Klaus Iohannis aceste alegeri despre care președintele țării a avut tupeul să spună că au fost organizate bine. Umilința față de oamenii din secții nu va fi uitată!

A candida pentru funcția de primar sau președinte de consiliu județean este o misiune aproape imposibilă având în vedere că există un singur tur de alegeri, și nu două cum este democratic. Acești primari și președinți de Consilii Județene au făcut vize de reședință fictive, au cumpărat voturi, au forțat aparatul administrativ să îi promoveze și au nominalizat conducerile secțiilor de votare. În multe locuri s-a folosit o tehnică relativ nouă: buletine dinainte ștampilate pe PSD, care erau oferite alegătorilor. Până nu se schimbă acest sistem cu un singur tur, mare parte din conducerile din administrația locală vor rămâne, din păcate, la mâna comasaților.

Cu o singură excepție – Harghita – am trecut pragul electoral în toate județele și avem oameni în consiliile din municipiile reședință de județ (minus Sfântu Gheorghe) și din județe. Îi voi mandata pe toți acești aleși să ocupe locuri în administrație de unde pot face bine românilor, cu raport săptămânal de activitate prezentat public. Lor nu le mulțumesc încă, ci îi pun la treabă și mă voi lupta să le dau o șansă egala la lupta politică din localitățile lor schimbând în viitorul Parlament legea alegerilor locale.

Diaspora, mai puțin Republica Moldova (care fie între noi vorba nu face parte din Diaspora, ci este o bucată ruptă din Țară), ne-a plasat pe locul 1 în preferințele sale și de aceea le mulțumesc din suflet și fraților și surorilor noastre care ne-au votat în afara țării. Deși este al naibii de greu, mă voi deplasa personal în următoarele luni în fiecare comunitate românească din Uniunea Europeană ca să le explic de ce noi, cu 10% în Parlament, nu putem face mai nimic pentru ei și pentru România. Le voi cere puterea și alegerea pentru funcția de PREȘEDINTE AL ROMÂNIEI, ei fiind singurii care pot înclina serios balanța în lupta noastră împotriva partidului corupt comasat.

Am supraviețuit primei confruntări, avem noi corpuri de armată (oștile din Parlamentul European, primării și consilii) cu care atacăm bandiții Sistemului. Iar următoarea bătălie este pe 15 septembrie!

Aștept alături de mine orice tânăr care vrea să se înscrie ca voluntar toată această vară pentru a scrie istorie împreună în Corpul Voluntarilor: https://georgesimion.ro/voluntariat/

Iar în acest sfârșit de săptămână vă invit să mai deschidem o nouă filă. Sâmbăta, ora 19:00, la Arenele Romane din București – lansarea candidaturii.

Confirmați pe Aplicația mobilă Platforma AUR: https://aur.mobi (la secțiunea evenimente) sau pe 》》》

https://m.me/george.simion.unire?ref=presedinte_aur    《《《

 

PS: Nu voi mai avea numărul de telefon în următoarele luni. Mi l-au luat miercurea trecută procurorii și nu se știe când mi-l returnează. Dacă aveți vreo urgență cu mine, trimiteți-mi mesaj la ‪+40 754 779 920

 

Vă mulțumesc din suflet,

Al vostru George Simion, Președinte AUR

Abonare
Anunță-mă despre
guest
70 Comments
Cele mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments
viorel ionascu
viorel ionascu
1 month ago

Ok,tot înainte!

Daniela Răducănescu
Daniela Răducănescu
1 month ago

Felicitări, George, din toată inima!
Am intrat în AUR datorită ție. Pe adeziunea mea este trecut numele tău la rubrica recomandării.
M-am implicat minte, trup și suflet în această campanie, în pofida unor dezamăgiri pe care le-am trăit în comunitatea filialei ieșene. Nu ducem lipsă, din păcate, de oportuniști.
Dar, pentru tine, DA în toate episoadele! Am fost alaturi de tine la proteste, în campanie și voi rămâne până câștigi președenția!🙏❤️

Lucaci Florentin
Lucaci Florentin
1 month ago

Eu propun ca votarea pentru Senat si Parlament sa fie supervizata de Armata MApN .

Lungu
Lungu
1 month ago

Mulțumim și noi pentru tot sacrificiul făcut! Suntem alături de tine și purtăm însemnele AUR cu mândrie! AUR PENTRU ROMÂNIA 🇹🇩

GeorgeSimion.ro
GeorgeSimion.ro
1 month ago

În primul rând vreau să felicit un om puternic care ești tu George Simion care ști să birui cu acest sistem corupt,și în al doilea rând, pe oastea care ne reprezintă în parlamentul european Cristian Terhes, Claudiu Târziu….felicitări George încă o data, așa cum am votat Aur așa voi vota pt Președinte te voi susține!Forța Aur Succes!!!

Lorena
Lorena
1 month ago

Imi pare rau ca nu ati avut candidat la Sectorul 2! A trebuit sa votez aleator NON comasati si Non Priimar Stalpisor!

Florea Catalin
Florea Catalin
1 month ago

Rămânem uniți pana la cap .Aur pentru România

Rimboiu Radu
Rimboiu Radu
1 month ago

Cu Dumnezeu inainte o sa biruim asupra acestor importori care au vandut si tradat Tara noastra draga.

Gheorghe Ion
Gheorghe Ion
1 month ago

Succes!
Până acum seva a fost pompată de sus în jos în structurarea AUR. Trebuie construită baza, care să aducă seva de jos în sus.
Altfel partidul nu va rezista.

Last edited 1 month ago by Gheorghe Ion
Mihai
Mihai
1 month ago

Nu cedăm. Mergem până la capăt. Ne pregătim de următoarea bătălie.

Valeria Neacșu
Valeria Neacșu
1 month ago

Unirea face puterea, George!

Mariana Bărdâșan
Mariana Bărdâșan
1 month ago

Succes, AUR, nu credeam ca va iesi asa de bine. Am votat Aur pe toate cele 5 buletine. Doamne ajuta pe mai departe.

Ciprian Condrea
Ciprian Condrea
1 month ago

Mergem până la capăt, până la victoria finală!

Despa Viorel
Despa Viorel
1 month ago

Felicitări tuturor românilor de bună credință.

Ana Blaga
Ana Blaga
1 month ago

Felicitări, mulțumim și noi pt tot ce ați făcut, mult succes în continuare!

Dana Sava
Dana Sava
1 month ago

Am votat cu AUR și o sa votez mereu! Felicitări AUR!!!!!
Își merită soarta cei care au votat cu PSD!!!!

Constantin Mitrea
Constantin Mitrea
1 month ago

În comuna Stoina avem primar AUR. Bravo!

Mimi Morar
Mimi Morar
1 month ago

Succes în continuare, vă susțin, eu una nu mai recunosc acest partid PSD, nu recunosc aceste alegeri mizerabile, Galațiul își merită soarta aleasa de bugetari și pensionari egoiști, numai lor să le fie bine, rușine…….pe voi, AUR, va votez si in septembrie si decembrie!

Marius Iliescu
Marius Iliescu
1 month ago

Locul 2 la Europarlamentare! O evoluție foarte bună! Succes mai departe!

Cojan Maria Elena
Cojan Maria Elena
1 month ago

Felicitări!
Vă așteptăm la prezidențiale.

Anișoara Costea
Anișoara Costea
1 month ago

Am votat cu sufletul Aur. Am luptat impreuna in campanie și ma bucur ca ati reusit. Mai avem inca o sansa la urmatoarea batalie. Iti doresc succes.

Radu
Radu
1 month ago

Fără doar și poate, ducem lupta mai departe!

Dan Odagiu
Dan Odagiu
1 month ago

Nu mor caii când vor câinii! Luptăm până la capăt, suntem o nație de luptători…. Forța A U R!

Ștefania Pelciu
Ștefania Pelciu
1 month ago

Om de valoare mare, respect, tinere, tu vei schimba în bine această țară, te susținem!

Mirela Dobre
Mirela Dobre
1 month ago

Eu m-am înscris în aplicație, abia aștept să particip!

Tatiana Pancu
Tatiana Pancu
1 month ago

Mă bucur că am votat pe toate 5 buletine și ca v-am făcut fericit, cred că niciodată nu am trăit atâta emoție până am aflat rezultatele. Felicitări, succes și mult noroc

Moise Iuliana
Moise Iuliana
1 month ago

Mult respect si mult succes Domnule Presedinte!
Pentru uni din noi sunteti Presedintele nostru Dl.Simion!

Lena Mușat
Lena Mușat
1 month ago

Mult succes în continuare!
Felicitări și echipei dumneavoastră!

Marian Scorțea
Marian Scorțea
1 month ago

Important este să rămânem uniți. Felicitări tuturor celor care au avut încredere și au votat AUR. Mult succes.

Lia Iftimiciuc
Lia Iftimiciuc
1 month ago

Felicitari, domnule Simion, ati luptat mult, sper sa sa fie mai bine pentru tara asta frumoasa, va admir foarte mult, tot respectul și stima, Doamne ajuta.

Viorica Ursu
Viorica Ursu
1 month ago

Tot înainte cu forța AUR! Am obținut un rezultat bun ținând cont de manariile care se fac! Felicitări!

Nicolae Tănase
Nicolae Tănase
1 month ago

Important este că am câștigat o bătălie! Mult succes și Doamne ajuta in continuare!

Gabriela Romanescu
Gabriela Romanescu
1 month ago

Mergem in continuare! Să mulțumim bunului Dumnezeu că am înaintat, vom fi și mai mulți!

Maria Rodos
Maria Rodos
1 month ago

Felicitări tuturor celor care au votat Aur, felicitări domnului George Simion și echipei care l-a sprijinit, succes in castigarea razboiului!

Veronica Berjea
Veronica Berjea
1 month ago

Felicitări pentru rezultate! Întăriți puternic rândurile pentru ceea ce va urma! Trebuie sa învingeți!

Georgeta Zoican
Georgeta Zoican
1 month ago

Felicitări pentru ceea ce ați obtinut pana acum! Suntem cu voi!

Teodora B.
Teodora B.
1 month ago

Felicitări, oameni de AUR! Va susținem in continuare!

Mioara Caraba
Mioara Caraba
1 month ago

Rămân un simpatizant AUR și am speranța că veți reuși, capul sus și cu Dumnezeu înainte. Felicitări pentru ce ați făcut până acum și tot înainte!

Alexandru Iftode
Alexandru Iftode
1 month ago

Pentru mine ați fost și veți rămâne câștigători!

Leontin Popa
Leontin Popa
1 month ago

Războiul se câștigă bătălie cu bătălie, cu răbdare, tact și incredere! Succes pe 15 septembrie!

Emilia Nastase
Emilia Nastase
1 month ago

Mult succes in continuare, nu cred că s-a numărat CORECT, sigur aveati un scor mult mai mare. FELICITĂRI.

Iulian Grescu
Iulian Grescu
1 month ago

Dumnezeu să vă dea putere și binecuvântare!

Constanța Mirescu
Constanța Mirescu
1 month ago

Regret ca dl Enache nu a iesit, dar sigur experienta sa ne va ajuta si la Consiliul General. Va votez si la urmatoarele alegeri!

Daniel Nicolas
Daniel Nicolas
1 month ago

Nu cedăm! La noi în comuna Bucerdea Grânoasă, jud.Alba, am reușit să avem primar de AUR!!!

Ioana Teodorovici
Ioana Teodorovici
1 month ago

O să fiu prezentă sâmbătă! Succes!

Renata Baciu
Renata Baciu
1 month ago

Te susținem în continuare, oricând, oricum, oriunde și oricât!

Constantina Netcu
Constantina Netcu
1 month ago

Felicitări și urări de bine pentru tine și echipa ta de oameni minunați!

Cristian Ivan
Cristian Ivan
1 month ago

Si noi iti multumim, George! Dumnezeu sa te binecuvanteze si sa- ti dea izbanda! Doamne ajuta!

Barbu Viorel
Barbu Viorel
1 month ago

Greul de acum incepe! Doamne ajuta!

Elisabeta Clopotaru
Elisabeta Clopotaru
1 month ago

Nu dăm înapoi niciodată!
Suntem optimiști și încrezători
Doamne ajută.

Type at least 1 character to search
70
0
M-ar interesa părerea ta, te rog să comentezi.x
()
x