George Simion a cerut deputaților să respingă ACUM ordonanța de…

Președintele George Simion a cerut forului de conducere superior de la Camera Deputaților să respingă Ordonanța de Urgență care a trecut de Senat și prin care să măreau și salariile parlamentarilor și a altor aleși ai poporului, adică oamenii partidelor politice.

„Opinia publică este foarte inflamată și indignată de faptul că senatorii au votat creșterea salariilor parlamentarilor. Românii nu știu că deputații pot decide dacă acest lucru se va face sau nu, motiv pentru care vă cer să dea raport de respinge acestei decizii.

Salariile pentru parlamentari nu trebuie mărite. Cred că trebuie să dăm cu toții un mesaj politic către români, să punem pe ordinea de zi a camerei deputaților votul, să cerem raport de respingere. UDMR a propus acel amendament de creștere a salariilor parlamentarilor și vă cer să supunem la vot respingerea” a declarat președintele AUR, George Simion.

Reacția PSD a fost una de fațadă, deoarece toată scena a fost filmată. Liderul PSD de la Senat a declarat să susține decizia lui George Simion, dar să nu ne grăbim, să fie respinsă ordonanța puțin mai încolo, nu acum. Practic PSD încearcă tărăgănarea acestui vot în speranța că furia populară va trece.

Practic George Simion a reușit să rupă o promisiune publică din partea PSD că ordonanța va fi respinsă în forma sa actuală și care prevede creșterea salariilor politicienilor. Liderul AUR a reacționat dur la decizia PSD de amânare a votului:

„Mințiți pe români, am putea chiar mâine să respingem ordonanța. Ați mai făcut acest lucru. Nu mă aburiți cu comisiile ca să mai amânați momentul că poate uităm de el sau uită românii” a completat George Simion.

Sursa: 4media.info

 

Abonare
Anunță-mă despre
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Type at least 1 character to search
0
M-ar interesa părerea ta, te rog să comentezi.x
()
x