Goarnele sistemului

PoliticGoarnele sistemului

Goarnele sistemului

Atunci când vocile sistemului răsună la unison cu aceleași linii de mesaje, pregătite în laboratoarele de specialitate care au dat naștere tuturor monștrilor din politica românească a ultimilor 30 de ani, abia atunci știi că faci ceea ce trebuie. Ca deranjezi pe cine trebuie. Că lupți împotriva cui trebuie.

În mesajul său de Ziua Națională Președintele veșnic călător avertiza, în ritmul său încet, că românii trebuie să rămână vigilenți în fața curentelor extremiste. Cel mai probabil se referea, cred eu, la dragii săi subordonați din PNL care au încercat să distrugă, pas cu pas, țara aceasta.

Tot vineri, de 1 decembrie, Prim Ciolacul țării declara senin că subsemnatul nu ar merita să intre în finala prezidențială, de parcă ar conta ce crede liderul unui partid de interlopi, hoți de buzunare și baroni locali nemuritori. După ce au sărăcit toți românii, după ce au forțat milioane dintre frații și surorile noastre să părăsească țara, pesediștii chiar mai cred că reprezintă pe oricine altcineva înafară de propriul interes meschin. Amuzant!

Tabloul nu ar fi putut să fie complet, însă, fără călătoria lui Hunor cel fără de 5 procente, care s-a deplasat până în Statele Unite ale Americii, precum licuriciul spre lumină, ca să îi avertizeze pe partenerii noștri strategici de faptul că partidul dansului este în pericol să nu treacă pragul electoral. Și cum mai bine să o facă dacă nu prin atotcunoscuta victimizare falsă?

Ca o paranteză, o mică remarcă față de domnul Hunor: Kelemen, înțeleg că vă simțiti amenințați că nu treceți pragul electoral, dar nu mai bine vă apucați voi, cei din UDMR, de treabă, în loc să vă cocoțați pe spatele nostru pentru a mai câștiga câteva voturi? Nu mai bine vă dedicați intereselor României, în loc să faceți un joc dublu dictat de la Budapesta? Gata cu politica de grotă, gata cu minciunile, românii de toate etniile s-au săturat de voi!

Concluzia? După ce acum câțiva ani se mâncau între ele, hienele sistemului și-au dat mâna, gata să stingă ultima șansă a românilor de a-și recăpăta țara. Speriați și încolțiți, Iohannis, Hunor și Ciolacu s-au atras într-o horă a manipulării, dezinformând grosolan toată opinia publică pentru a rămâne la ciolan. Totul pentru ei, nimic pentru români.

Ca într-o veritabilă poveste de-a lui Caragiale, „majoritatea toxică pesedistă”, care acum câțiva ani „se lupta în birourile secrete din Parlament ca să dea Ardealul ungurilor” face alianță cu apărătorul democrației dâmbovițene, Klaus *Ciuma Roșie* Iohannis, alături de frații lor de cruce și campioni ai victimizării, UDMR.

Au polarizat, au manipulat și au sărăcit timp de 30 de ani românii, indiferent de etnia acestora, și acum strigă în gura mare „extremiștii” la adresa acelorași români care s-au săturat să fie călcați în picioare. Nici nu știu dacă e de râs sau de plâns.

De 1 decembrie noi v-am urat un sincer La Mulți Ani. Voi ați ales, în schimb, să ne scuipați. Nu-i bai, la anul vă așteptăm la Alba Iulia, să sărbătorim împreună un an electoral de AUR.

Type at least 1 character to search
link partner best website game online: ligaciputra ligagg88 dolar138 gas138 kingceme hoki99 bos88 zeus138 sky77 gaspol168 slot5000 babe138 luxury12 indobet luxury111 elanggame