George Simion Craiova Olguța Vasilescu Manda

În Craiova, pregătiți să spargem monopolul clanului Vasilescu-Manda! VIDEO&FOTO

Liniștea mușuroiului corupției din Craiova a fost stricată astăzi de lansarea candidaților AUR pentru Primăria Craiova și Consiliul Județean Dolj. Vizibil afectată de valul schimbării, al debaronizării, doamna Olguța a intrat în fibrilații și a dat ordin pe unitate, obligând angajații primăriei, plătiți din banii publici, să protesteze împotriva AUR.

Un lucru este cert: disperarea e mare aici, la Craiova, unde mafia și „La Famiglia” s-au reunit în familia Vasilescu-Manda. Au trimis instigatori în rândurile noastre, cu portavoce, plătiți din banii primăriei, ca să facă deranj. Nu le convine că avem singurul candidat care nu este în buzunarul lor și care nu poate să fie controlat de clanul lor PSD-ist.

Prima oară au încercat să ne blocheze accesul simpatizanților cu jandarmii, care au fost puși să înconjoare primăria la ordinele baronesei locale Olguța. Nu le-a ieșit, așa că și-au trimis angajații din Primărie sau, mai bine zis, i-au forțat să ne protesteze. Totul sub amenințările că și-ar putea pierde locurile de muncă dacă ar îndrăzni să nu asculte de ordinele familiei Vasilescu-Manda.

Înainte de acest moment, au tot încercat să ne trimită tot felul de intruși în rândurile noastre ca să deturneze partidul AUR în județul Dolj. Le-am transmis de la microfon același lucru pe care îl spun și aici: Nu suntem de preluat, nu suntem de vânzare! Degeaba tot încearcă să apeleze la tactici demne de un film sicilian, AUR este aici să le dea planurile peste cap!

PSD și-a bătut joc de 34 de ani și de România, și de Dolj și de Craiova. Ei au fost la conducere în acest județ în tot acest timp, ei au fost cei care s-au îmbogățit peste măsură în timp ce doljenii amărâți au fost batjocoriți la propriu de către aceiași oameni care ar fi trebuit să le reprezinte interesele.

Chiar și astăzi și-au bătut joc de niște oameni amărâți, pe care i-au plătit cu o sută de lei ca să ne strice lansarea candidatului nostru, singurul care se poate bate cot la cot cu Lia Olguța Vasilescu. Pentru că da, trebuie să facem o diferență între acești români mâhniți, care trăiesc într-o permanentă amenințare din partea familiei Vasilescu-Manda, și clanul PSD-ist care face tot posibilul să rămână la putere.

O doare pe Olguța că în Consiliul Local încă sunt voci care i se împotrivesc. O neliniștește faptul că în Craiova și în Dolj nu există dictatura și unanimitatea dorită cu atâta ardoare de Partidul Unic Comasat. Nici nu o să mai existe, pentru că suntem aici să le stricăm toate planurile!

 

Abonare
Anunță-mă despre
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Type at least 1 character to search
0
M-ar interesa părerea ta, te rog să comentezi.x
()
x