Mihai Enache candidatul AUR Primăria Capitalei

Mihai Enache este candidatul AUR pentru Primăria Capitalei

Mihai Enache este candidatul AUR pentru Primăria Capitalei. Am revenit în locul în care mișcarea noastră politică a început în 2019, pentru a-l lansa pe candidatul AUR la Primăria Generală a Municipiului București: Adrian Enache, un tânăr care se luptă pentru bucureșteni și pentru români.

În 2019 atunci când am pornit la drum, eram puțini. În acel moment, nimeni nu ne dădea nicio șansă de a reuși. Cu toate acestea, am fost surpriza politicii românești, iar astăzi suntem principalul partid de opoziție al țării și speranța a milioane de români.

Milioane dintre acești români locuiesc în București, într-un oraș care astăzi este murdar, blocat și nu are nicio planificare.

Astăzi, la 4 ani de la momentul inițierii proiectului AUR, am pornit iarăși la drum, într-o nouă campanie grea, în care nimeni nu ne dă nicio șansă. Însă, cred cu tărie că o să facem iarăși o nouă surpriză. Am sufletul împăcat și sunt mulțumit de candidatul pe care îl propunem.

Am promis românilor o platformă de merit. Am promis profesioniști în funcții publice și asta am făcut.

Mihai Enache este candidatul AUR pentru Primăria Capitalei

Mihai Enache este candidatul AUR pentru Primăria Capitalei

La București am venit în fața locuitorilor cu un tânăr de 35 de ani pe care îl cunosc din timpul studenției, de peste 15 ani, cu o carieră remarcabilă pentru vârsta lui, care ne-a și salvat în interiorul partidului, Mihai Enache fiind coordonatorul Caravanei Medicale AUR.

Noi promisesem românilor că vom construi un spital. În București, niciun spital nou nu s-a construit în ultimii 33 de ani. Am fost blocați de actuala guvernare, fie că pe premier l-a chemat Cîțu, Ciucă sau Ciolacu. Ni s-au opus cu toate mijloacele pe care le-au avut la îndemână. Au spus că vom înfunda pușcăria dacă vom construi un spital. Și eram blocați, cum e Bucureștiul azi. Printr-o serie de acțiuni fericite, Mihai Enache a venit și, deși părea imposibil, a pus pe roate spitalul mobil AUR, care azi e în județul Teleorman după ce a trecut prin alte 14 județe.

Acest proiect este un model despre cum oameni capabili, oameni profesioniști, unindu-și eforturile, pot realiza ceea ce pare irealizabil.

Asta înseamnă Alianța pentru Unirea Românilor. Am mare încredere că vom continua pașii corecți pe care i-am făcut în politica românească și în societatea românească în acești 4 ani.

A venit momentul ca Bucureștiul să renunțe la primarii distructivi, incompetenți, leneși, servili politic, care căpușează bugetul locuitorilor ori blochează proiectele destinate acestora.

Mihai Enache este persoana care poate debloca și duce la bun sfârșit orice acțiune sau campanie își propune, așa cum s-a întâmplat și cu Caravana Medicală AUR.

Post a comment:

Comment

Type at least 1 character to search
link partner best website game online: ligaciputra ligagg88 dolar138 gas138 kingceme hoki99 bos88 zeus138 sky77 gaspol168 slot5000 babe138 luxury12 indobet luxury111 elanggame