Povestea unei fotografii

Nu trece nicio postare fără ca la comentarii să nu ajungă un rasist, de regulă din zona aceea a tinerilor frumoși și liberi.

Știți voi care: e vorba de zona celor care se laudă cu „toleranța” și „diversitatea”. Uniunea celor care vor să salveze România de normalitate.

Îi recunoașteți după modul de exprimare: hAUR. Cuvânt însoțit, de-obicei, de poza cu colegii noștri rromi de la Murgeni.

Adică, vezi Doamne, noi am fi pleava că îi avem pe ei printre membri. Dar eu nu mă rușinez cu ei, dimpotrivă.

Povestea unei fotografii. Aceasta este:

Cel din dreapta este Constantin Nicolae “Sabay”. Nu pare, dar merge duminică de duminică la biserică: e de confesiune evanghelic. De când e cu noi, cred că am reușit să îl ajutăm să evolueze: s-a apucat de facultate, căci i-am zis că are nevoie dacă vrea să candideze la Murgeni, o comunitate cu circa 75% rromi.

Acum câteva săptămâni a fost Spitalul Mobil AUR și la Murgeni, unde cu câteva zile înainte murise cineva din comunitate pentru că nu a avut cine să îi dea asistență medicală. Cam asta e situația în majoritatea comunităților rrome, văzută de mine și la Cerrnavodă și la Tășnad și la civlizatul Cluj-Napoca în zona Pata-Rât.

Romii noștri de la AUR Murgeni au refuzat alianța cu fostul bulibașă PSD, Petre Sandu. Sunt altă generație și nu vor să bată palma cu cei care i-au ținut în întuneric. Bineînțeles, presa miluită ni l-a atribuit pe Sandu partidului AUR…

Avem membri rromi și în alte comunități, după cum avem și greci, unguri, lipoveni, tătari și alte etnii. Ca și la Murgeni, vin constant alături de AUR oameni inimoși, capabili, și din toate comunitățile. Asta ne-am și propus: să aducem românii împreună. Nu îl avem pe Viorel ca membru, nici pe Vulpița, așa cum apar unele meme-uri, nici eu nu sunt *cio*ră*, cum mă fac unii tot în meme-uri, tot din zona aceea pseudo-educată.

Să luăm lista noastră de europarlamentare: Terheș și Piperea sunt peste Barna și Voiculescu.

Candidații noștri sunt oameni care-și iubesc semenii, indiferent de originea lor. Nu precum așa zișii salvatori, care mustesc de ură față de cei diferiți de ei.

Vom face greșeli? Fără discuție! Dar ceva este sigur și peren: nu suntem rasiști și nici trădători.
De azi începând încep o categorie nouă, aici pe blog, referitor la toate minciunile spuse în aproape patru ani despre AUR.

Post a comment:

Comment

Type at least 1 character to search
link partner best website game online: ligaciputra ligagg88 dolar138 gas138 kingceme hoki99 bos88 zeus138 sky77 gaspol168 slot5000 babe138 luxury12 indobet luxury111 elanggame