George Simion președinte

Refuz să îngenunchez în fața acestor trădători! Dacă și voi refuzați, atunci este timpul să luptăm! FOTO&VIDEO

Veți avea în mine un președinte așa cum meritați, un președinte drept! Vreau să vă fac mândri! Meritați! Este timpul să spuneți ce vreți!

Frați și surori, iubiți români, vă las mai jos, atât text, cât și video, ceea ce le-am spus celor peste 7.000 de oameni prezenți sâmbătă, 15 iunie, la lansarea candidaturii mele la președinție.

Aștept alături de mine orice tânăr care vrea să se înscrie ca voluntar toată această vară pentru a scrie istorie împreună în Corpul Voluntarilor: https://georgesimion.ro/voluntariat/

 

Ați rezistat falnici ca brazii în fața asaltului comasaților și ați reușit, prin munca voastră enormă, să ieșim neînfrânți în prima bătălie din anul 2024. Nu ați trădat, nu ați dați bir cu fugiții, ci ați stat pe poziții pentru români, pentru a vă lupta pentru drepturile acestora! Voi sunteți oamenii de AUR de care are nevoie atât de mult România!

Vom trimite șase apărători ai patriei române în Parlamentul European. Mandatul lor este simplu: Nu o votați pe Ursula von der Leyen! Nu vom vota cancerul globalist și măsurile lor care pun în pericol pacea și popoarele Europei. Alegerile din 9 iunie au fost grav viciate. Este o mare minune că am reușit acest scor, având în vedere fraudele la vot.

Astăzi este o zi istorică, 15 iunie, 135 de ani de la trecerea la Dumnezeu a geniului nostru, Mihai Eminescu. Genialitatea românească va triumfa asupra mediocrității de astăzi. De avem sau nu dreptate, Eminescu să ne judece! Exact în 3 luni, pe 15 septembrie, trebuie să protejăm votul. Timp de trei luni, toate orătăniile din ghena Iadului vor încerca să ne blocheze accesul românilor în turul 2 pentru că acolo orice se poate întâmpla. Și se va întâmpla. Așa să ne ajute Dumnezeu.

Mulțumesc apărătorilor votului din secții. 20 până la 70 de ore petrecute pentru a vă asigura că nu pățim ce au pățit reziștii. Bieții, ați văzut ce au pățit, au pierdut alegerile pentru că nu s-a mai putut implica generalul negru, Coldea, acum rămân urmașii lui si statul paralel cu care trebuie să ne luptăm!

Am onoarea în seara aceasta frumoasă să mă înclin în fața voastră, în fața viitorilor primari și consilieri locali. O luptă total nedreaptă prin alegerea primarilor într-un singur tur! Unul din primele lucruri pe care le voi face este să revenim la alegerea primarilor în două tururi.

Mandatul meu pentru voi, pentru aleșii locali este imperativ: nu facem alianțe cu PSD și PNL!

Facem alianță doar cu românii! Votăm doar ce este în interesul românilor. În rest, vă cer să obțineți cât mai multe funcții de putere cum este funcția de viceprimar pentru a putea face bine. Este timpul să lăsăm ura deoparte și să începem construcția. În fiecare săptămână fiecare ales local AUR va trebui să își facă raportul de activitate care să constea într-un singur punct: câți oameni am ajutat pe parcursul săptămânii.

Și încă ceva: Să știți că sacrificiile pe care le-ați făcut în lupta noastră de a ne recăpăta Țara nu vor fi uitate niciodată. Aveți respectul meu.

Am tot auzit că președintele este ales de undeva de peste ocean. Este timpul să mai fie și cum vrem noi, nu doar cum vor alții. Am tot auzit care e candidatul nemților, care e candidatul francezilor, care e candidatul americanilor, care e candidatul rușilor, i-am văzut cum fac sluj pe la ambasade. Eu vreau sa fiu președintele românilor și atât.

Dacă vor ambasadorii să vorbim, sunt bineveniți. Dar nu la ambasade lor, ci în birourile noastre. Toți bineveniți cu o singură excepție : ambasadorul Austriei. Ambasadorul Austriei, nu!

Ei vin cu avioanele lor particulare și se prefac a fi nemultumiți de indicii noștri de dezvoltare. Nu știu că sute de ani am fost exploatați cu rândul. Bunicii lor luau lecții de vals, iar bunicul meu și bunicii voștri arau pământul cu plugul.

Austria să renunțe la reflexele imperiale pe care le are. Atunci când George Simion ajunge președinte, toate companiile austriece care activează în Romania vor fi controlate corespunzător și până nu intrăm în Schengen vor fi tratați exact cum sunt tratate acum firmele românești.

E timpul ca președintele României să fie ales aici, la București. Este timpul să nu mai fim o colonie de mâna a doua!

E timpul ca noi, o țară bogată, să nu mai avem o populație sărăcită! Săptămâna viitoare prezint public soluția împroprietăririi românilor. Programul de reconstrucție a României prin construcția unui milion de apartamente la prețuri accesibile. Este posibil? Da, prin mult mult efort! ! Noi știm să depunem efort. Poate de aceea sunt singurul care a avut curaj să își anunțe candidatura. Ceilalți merg după aprobări pe la ambasade. Și sunt și foarte foarte leneși. Foarte leneși. E timpul pentru un președinte energic, nu pentru ficuși, pentru  îmbuibați sau turiști. Vremea lor a trecut.

Voi fi președintele care va reduce taxarea muncii și va reduce aparatul birocratic inutil:

Voi fi președintele care vă ascultă și care se luptă pentru voi. Maxim 300 de parlamentari, maxim 12 ministere, e timpul ca statul să lucreze pentru voi, nu voi pentru stat.

Promit că mă voi lupta pentru voi până la capăt. Pentru toți românii care au fost batjocoriți, mințiți și uitați în ultimii 34 de ani, pentru frații și surorile noastre din Diaspora care au ales calea pribegiei în căutarea unui trai mai bun. Pentru bunicii noștri care trăiesc de la o pensie la alta, pentru tinerii care își caută libertatea într-o lume din ce în ce mai afectată de curentul „woke”.

Dulgherul, asistenta, studentul, pompierul, bandanta, minerul, profesorul. Voi toți care v-ați încăpățânat să rămâneți mândri că sunteți români, în ciuda tuturor necazurilor provocate de către cei care ne-au condus. Pentru voi, niciun pas înapoi, niciun compromis!

Voi lupta pentru băiatul meu Radu. Vreau să vă mulțumesc pentru toate urările de bine pe care ni le-ați trimis Și voi lupta pentru toți părinții și copiii care merită un viitor în Țara lor. Pentru ca să nu mai fim o țară unde există copii ce se culcă flămânzi sau sunt abuzați sau traficați. Pentru toți românii, fie că sunt în Cluj, Vaslui, Babadag, sau la Cernăuți și Chișinău. Sau vremelnic în Roma, Londra sau Madrid. Nu lăsăm pe nimeni în urmă!

Voi lupta contra nedreptăților din justiție și pentru răspunderea magistraților. Pentru servicii secrete și instituții de forță care să servească Patria, nu să ne transforme în urmăriți și servitorii altor state.

Voi lupta pentru pace. Românii nu trebuie să intre în război, mai ales în războaiele altora! Vrem liniște-n Țara și pace în lume! Cândva am putut să fim promotorii și mediatorii păcii. Vom fi iarăși ce am fost și mai mult decât atât!

Sunt George Simion, am 37 de ani, și refuz să îngenunchez în fața acestor trădători. Dacă și voi refuzați, atunci este timpul să luptăm!

Voi sunteți AURUL Țării!

Abonare
Anunță-mă despre
guest
38 Comments
Cele mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments
Magda
Magda
29 days ago

Numai un patriot care luptă pt binele nostru, al românilor de pretutindeni, poate să ne reprezinte și acela este GEORGE SIMION!!!!
Sunt mândră!!!

Sertipmen 🦸‍♂️😎🧭
Sertipmen 🦸‍♂️😎🧭
29 days ago

🥂

Ionel Ciucă
Ionel Ciucă
29 days ago

Forță aur pentru România 🇷🇴

Sanel Petcu
Sanel Petcu
29 days ago

A venit timpul să nu mai îngenunchem în fața unor trădători.Am fost pe redutele alegerilor din 9 IUNIE și vom sta și în septembrie și decembrie.Unuți vom fi noi.

Gabriela Boambă
Gabriela Boambă
28 days ago

Vom vota George Simion, un Președinte care își iubește țara și poporul!
AUR pentru România.

Koler Virginia
Koler Virginia
28 days ago

Este timpul ca in fruntea tarii sa alegem un patriot ! George Simion este omul care mai presus de orice iubeste Romania si-i iubeste pe romani ! Sunt mandra ca fac parte din oastea lui de AUR !

Lucaci Florentin
Lucaci Florentin
28 days ago

Bună dragul meu Simion

1. Deutschland are 16 landuri . Pe 17 când Simion se duce acolo sa vorbeasca cu Romanii Diasporei el trebuie sa facă turnirul acestor 16 tari . Nu te duci în Deutschland sa vorbești asa un pic numai pe la München Stuttgart Bonn ca echivalent ca ai vorbit cu nimeni aproape . Deci mare mare grija la acest aspect . Dacă ceva nu e clar da la printer .

2. De când mama naibii psdeii și pnleii ne stabilesc noua AUR datele alegerilor ? E delirant . Asta se face numai de comun acord ! Cu toate partidele . Nu le cumpărați toate balivernele lor securistice .
Am vorbit .

https://www.facebook.com/share/r/DKKquDLB7MPowKUP/

Dan Achitei
Dan Achitei
28 days ago

George Simion președintele ronanilor

Lungu
Lungu
28 days ago

Nu cedăm, nu dăm un pas înapoi! Totul pentru cauză! ✌️🇹🇩

Radu Rimboiu
Radu Rimboiu
28 days ago

George Simion este singurul tânăr vertical și de bună credință care poate conduce România în direcția care trebuie.

Liliana Stancu
Liliana Stancu
28 days ago

Suntem alături de George Simion!

Teodora B.
Teodora B.
28 days ago

George Simion președinte! Luptam pana la capăt! 🇹🇩🇹🇩

Avram giorgel
Avram giorgel
28 days ago

Succes!

Rodica Ene
Rodica Ene
Reply to  Avram giorgel
28 days ago

Dumnezeu sa binecuvânteze tara aceasta, îngenuncheată de corupți, de mincinoși, de aroganți, care nu au nici un respect pentru tara, și pentru popor !Unde sunt strămoșii noștri? Stefan , Mircea, Vlad Dracul…, sau nu ați învățat despre ei???

Ion Pavel
Ion Pavel
28 days ago

George !…, te-ai băgat în troacă, o să te mănânce „PORCII”

Balan Ana Maria
Balan Ana Maria
28 days ago

Felicitări! Dacă nu rămânem uniți și nu ieșim la vot,ne merităm soarta.Sper din tot sufletul să ne trezim.Eu voi fi acolo și osa mă asigur că nu se întâmplă nimic necurat.😇😇😇😇

Gherlanu
Gherlanu
28 days ago

Domnul Simion va votez, scapati-ne va rog de mutantii civilizationali LGBT !

MAta
MAta
Reply to  Gherlanu
19 days ago

doamne ajuta,insanatosire rapida va doresc

Last edited 19 days ago by MAta
Cepraga Nansen
Cepraga Nansen
28 days ago

Doresc sa devin simpatizant aur!

Andronache Petru
Andronache Petru
28 days ago

Eu susțin pe domnul George Simion și trebuie să fie președintele României, pentru viitorul urmașilor, urmașilor noștri.
Trebuie să înțelegem cu toții că un asemenea om patriot, care se luptă pentru interesul națiunii române și nu pentru interesul personal se naște la vre-o câțiva ani depărtare.
Doamne ajută !

Epuran Dumitru
Epuran Dumitru
27 days ago

Mult succes domnului Simion

Mariana Radu
Mariana Radu
27 days ago

AUR este valoarea tarii. Vom reuși.

Opran Marius Eugen
Opran Marius Eugen
27 days ago

Impresionant mesaj, multe propuneri dorite de toți, integrates în contextul unei strategii naționale cu bătaie pe termen scurt și mediu

Prisching Laurentiu
Prisching Laurentiu
27 days ago

Cu Dumnezeu inainte!!! Votat AUR pe TOATE cele 5 buletine de vot!!! Votam George Simion Domnitorul Romaniei!!! Sa scapam si de „institutul” anti-Romanesc „ellie wiessel”!!

Grigore Marian
Grigore Marian
27 days ago

Faceți și pentru pensionari militari dreptate și o sat fiți binecuvântat de aceștia… promisiuni și atât fără o implicare nu mai are relevanță,aceasta trebuie să fie politica faci înainte și obțineți simpatia noastră.

costel moza
costel moza
27 days ago

Luptam pana la capat. Avem incredere in presedintele AUR, George Simin, ca o sa reuseasca sa rastoarne acest gigant care ne fura identitatea si viitorul.

ion
ion
27 days ago

succes

Ștefan Urda
Ștefan Urda
27 days ago

Subscriu la Tot Ceea ce faceți pentru popor.
O mică observație as îndrăzni să fac legat de discursul dumneavoastră: nu mai folosiți negațiile in predicții legat de potențialul la Care trebuie să ajungeți,pt că mulți alți oameni cu alte orientări spre alte partide reacționează negativ față de acțiunile dvs și reușesc să influențeze potențialii viitori susținători ai mișcării dumneavoastră.Sunt o sumedenie de „zombificati” Care abia așteaptă să răstălmăcească vorbele Dvs.

Vasilachi Grigore București
Vasilachi Grigore București
27 days ago

Nu am cuvinte de multumiremulțumire ! Ma mișcat și ma pătruns până în adâncul sufletului acest comentariu al lui George Simion !,Singurul regret pe care-l am este că nu sunt mai tânăr ! Eu am 74 de ani și nu am fost nici Pioneer nici UTC-ist nici membru de partid PCR și nici după ’89 ,al vreunui partid !Dar cu mare drag A-și fi vrut dacă eram mai tânăr să mă fi înscris,în partidul AUR !Așa cu credință în Bunul Dumnezeu, am speranța, că acest partid,va schimba cu totul soarta României și a Romanilor !Voi milita, cu toată susținerea mea și voi îndruma generația, mai tânără și în special cei din familia mea și a cunoștințelor mele, să susțină acest partid, care este atât de necesar țări !Doamne ajută

9mihaiflorea
9mihaiflorea
26 days ago

SĂ NU AI ÎNCREDERE IN NIMENI. MAI ALES ÍN CEI CARE NU AU NICI UN FEL DE FAPTE.

Prisching Laurentiu
Prisching Laurentiu
Reply to  9mihaiflorea
26 days ago

Asa este! Insa George a fost ALATURI de noi in „plandemie”, atunci cand „systemul satanisto-globalist” ne voia sclavi pe toti, cu botnite si cu enspe „doze de cowcin”!!!

Fondatiu Marian
Fondatiu Marian
26 days ago

Pleaca de aici castravete murat!

Dragomir Ciprian
Dragomir Ciprian
26 days ago

Te votăm familia noastră te votează ,vei fi președintele României ,cel mai tănăr presedinte care îl.va avea România !!!!!De la noi 4 voturi!!!!!🙏🙏🙏

Eșanu Adi
Eșanu Adi
25 days ago

Trebuie să terminăm odată cu acești nenorociți, aceste alegeri au fost fraudate masiv, sau făcut după ce să dictat de la Uniunea Europeană de la Ursula, omul satanei, aceste slugi care neau vândut, PSD, PNL, USR, UDMR, pentru a trăi ei bine trebuie să fie judecați de popor, se pare că mulți au uitat de pandemie, cînd au fost bătuți și omorâți în spitale, bătuți în curțile lor și în locuințele lor de imbecili din jandarmerie și poliție care au abuzat de funcții și de putere, trebuie să ne unim că să putem trăi și muncii în țară noastră, sa nu fim nevoiți sa stăm în alte țări pentru a ne întreține familiile, Diaspora a fost lângă GEORGE SIMION, și va fi în continuare, trebuie să dăm de pământ cu hoții de la putere, de la revoluția din 89 se rotesc într-una trădînd și jefuind țara tot mai mult, DUMNEZEU SĂ NE AJUTE ȘI SĂ Îİ LOVEASCĂ, și să îi pedepsească pentru că votează legi împotriva poruncilor lui Dumnezeu

Țiripa Aurelia
Țiripa Aurelia
25 days ago

Să îți ajute Dumnezeu să ne faci mândri, de noi!

Adrian
Adrian
25 days ago

de ce nu afișezi mesajul ?

PETCU SÂNEL
PETCU SÂNEL
21 days ago

Vom lupta și vom cîstiga ,aceasta este deviza noastră ,deviza AUR.

IONEL
IONEL
Reply to  PETCU SÂNEL
19 days ago

Toti ROMANII doresc o schimbare in acest an 2024 ,iar schimbarea se poate face doar cu AUR .VOTAM AUR SI VOM INVINGEEEEEE.

Type at least 1 character to search
38
0
M-ar interesa părerea ta, te rog să comentezi.x
()
x