un an de la nunta lui George Simion

Un an de la nunta lui George Simion. ”Putem să începem să ne gândim la viitor” | GALERIE FOTO

Astăzi se vorbește mult și pe subiectul „un an de la nunta lui George Simion”, pe lângă tragedia de la Crevedia.

Da, astăzi se împlinește un an de la nunta mea cu Ilinca. Am ales, așa cum probabil unii ați văzut deja pe Facebook, să marcăm momentul la Gura Portiţei.

”Tot noi, în aceleaşi haine, la un an de la nuntă. Cu voi alături, întăriţi de trecut, ancoraţi în prezent, putem să începem să ne gândim la viitor. Cu iubire putem orice!”, am spus acolo, pe Facebook.

 

un an de la nunta lui George Simion

 

”Vă mulțumim vouă, zecilor de mii de oameni care au reacționat la această postare. Celor care ne-ați transmis gânduri bune, celor care sunteți alături de noi”.

 

Galerie FOTO la un an de la nunta lui George Simion

Să ne reamintim puțin cum a fost la nunta noastră din Oveselu, comuna Măciuca, judeţul Vâlcea! Am petrecut cu și alături de mii de oameni care ne-au fost alături. Le mulțumim încă o dată.

Legat tot de nuntă, stiți polemica iscată ca urmare a faptului că am trecut în declarația de avere acea sumă de 400.000 de euro.

Pentru că pare că nu s-a înțeles, fac încă o dată precizarea că banii despre care se vorbește sunt cheltuielile: produsele de la nuntă, apa, berea, vinul, sarmalele și toate celelalte cheltuieli.

Abonare
Anunță-mă despre
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Type at least 1 character to search
0
M-ar interesa părerea ta, te rog să comentezi.x
()
x