Vox populi, vox Dei

PoliticVox populi, vox Dei

Vox populi, vox Dei

Când am spus că Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă trădează interesele țării noastre pentru a-și asigura voturi, prin acceptarea condițiilor Austriei, au fost unii care au spus că exagerez.

Dar nu e  nicio exagerare. Am intrat pe Reddit și am urmărit dezbaterea de-acolo, selectând doar o mică parte dintre argumentele oamenilor.

Convingeți-vă singuri, citind threadul, aici:

 

Cred că se referă la povestea cu Schengen unde austriecii vor să trimită ceva migranți în România la schimb cu Schengen aerian care trebuia acceptat de cel puțin 10 ani.

E trist că simion e singurul care o spune dar aici suntem.

Ciolacu se laudă ca și cum ar fi ceva mare realizare schengen aerian.

 

Ar mai putea discuta migranți pentru Schengen deplin, dar doar pentru aerian? Nici chiar atât de proști nu am crezut că erau politicienii noștri.

 

Ai mai auzit tu de lagăre fără garduri și turnuri de pază? Dacă acceptăm așa ceva ne putem lua adio pentru totdeauna de la Schengen, nu se va desființa niciodată frontiera. 

 

Nu pot sa imi dau seama cat de retardat trebuie sa fie cineva care sa aplaude aceasta „idee” cu schengen pt avioane.

 

Ok, si daca o spune pana la urma de ce nu am vota cu simion? l-ati vota pe ciolacu? cam astea sunt alegerile noastre…

 

Nu sunt fan AUR dar intr-un fel are dreptate, de ce este obligata Romania sa tina migranti ale altor tari? migrantii aia nici macar nu cauta sa vina in Romania in primul rand, conditia Austriei este o bataie de joc si atat.

Incearca sa arunce problema lor in curtea altora.


Nu îmi place omul, dar are dreptate.

 

Pai tocmai aia e, ca nici eu nu suport AUR, dar aparent e singurul care reuseste sa formuleze foarte concis ce gandeste majoritatea romanilor acum, in timp ce Ciolacu ne abureste

 

Dacă e să fiu excesiv de exigent, aș zice că a spune „potențiali teroriști” e exagerat. Da, unii din „migranții economici” care vin în Europa sunt membri ai organizațiilor teroriste care vin pe rutele astea fix ca să nu fie reperați, dar nu cred că sunt atât de mulți.

În rest, afirmația e una perfect validă. Mă doare să recunosc asta, dar uite un exemplu bun de comunicare venit din partea AUR. Au sesizat oportunitatea și au profitat din plin.

Și mai sunt alte câteva zeci, precum acestea.

Type at least 1 character to search
link partner best website game online: ligaciputra ligagg88 dolar138 gas138 kingceme hoki99 bos88 zeus138 sky77 gaspol168 slot5000 babe138 luxury12 indobet luxury111 elanggame