George Simion la Mănăstirea Nicula

Am fost la Mănăstirea Nicula: “Rugăciunea ține lumea!”

Am fost luni, pe 14 august, în ajun de Sfânta Marie Mare la Mănăstirea Nicula, loc unde, zilele acestea mii de români vin să se roage la Icoana Sfintei Maria.

Așa cum poate ați văzut pe pagina mea de Facebook unde v-am spus că “Rugăciunea ține lumea!” vă îndemn nu ca politician, nu ca lider de partid, ci ca un simplu român creștin să nu ezitați să mergeți constant la biserică.

Presa a fost din nou pe fază și m-a surprins la Mănăstirea Nicula și cei de la clujlive.ro au scris despre mine foarte corect, relatând despre mine ceea ce știți. Că sunt un om ca oricare altul, care stau la rând, sunt îmbrăcat simplu și nu evit persoanele care intră în vorbă cu mine, fiind fericit să discut cu fiecare în parte, în măsura în care pot.

”Îmbrăcat într-un tricou simplu, liderul AUR a stat la rând și a ajuns la icoana făcătoare de minuni. Unii oameni au interacționat cu George Simion, fie că e vorba de tineri, fie că e vorba de oameni în vârstă”, au scris cei de la clujlive.ro.

La Mănăstirea Nicula vin an de an credincioși din toată lumea pentru a se închina la Fecioara Maria. Unii dintre aceștia vin chiar pe jos, în pelerinaj, cu preoți în frunte, totul într-un obicei străvechi ardelenesc.

Tot aici este încojurată biserica mică, în coate şi genunchi.

 

 

Abonare
Anunță-mă despre
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Type at least 1 character to search
0
M-ar interesa părerea ta, te rog să comentezi.x
()
x