AUR a lansat ”Platforma de merit”

Hai să construim împreună România pe care ți-o dorești. Fii TU omul potrivit la locul potrivit! Știm că e greu să mai crezi, după 30 de ani, în promisiuni. Este și firesc. Poate nici pe noi nu ne crezi. Cine te poate judeca? Dar dacă totuși ți-a rămas un gram de speranță vino lângă noi!

𝐏𝐥𝐚𝐭𝐟𝐨𝐫𝐦𝐚 𝐝𝐞 𝐌𝐞𝐫𝐢𝐭 este un program de selecție și evaluare publică a candidaților și proiectelor politice ale partidului. Prin acest demers asumat, Alianța pentru Unirea Românilor devine primul partid care oferă alegătorilor posibilitatea de a participa în mod deschis la elaborarea unei strategii de guvernare.

Platforma de merit este destinată celor care au competența și determinarea de a-și promova ideile și viziunea asupra modului cum trebuie guvernată România.
România de mâine nu poate fi un produs de laborator și nici rodul unui proiect personal sau de grup restrâns. Provocările pe care le avem înaintea noastră cer determinare, consecvență și competență. Nimic din ceea ce suntem chemați să construim sau să reparăm astăzi nu are termen de realizare la dimensiunea unui mandat parlamentar. Perpetuarea unui sistem bazat pe schimbarea de la zero odată cu alternanța la putere ar însemna distrugerea programată a României.

Platforma de merit este conceptul care scoate la suprafață valorile, oferă o tribună de exprimare celor mai valoroși români și sintetizează proiecțiile de dezvoltare a societății.
Vizitatorii au posibilitatea de a propune idei sau proiecte, dar și de a candida sau de a recomanda persoane care întrunesc toate calitățile cerute de o funcție publică.

O echipă de specialiști din cadrul partidului va evalua fiecare propunere și va adăuga cele mai inspirate recomandări la proiectul de guvernare AUR.

Concret, Platforma de merit este o interfață web ce poate fi accesată pe site-ul Alianței pentru Unirea Românilor la adresa
https://partidulaur.ro/platforma-de-merit/

Antreprenorul și omul de televiziune Mugur Mihăescu este promotorul Platformei de merit. Coordonatorul echipei care a elaborat strategia de implementare a proiectului este Ramona Lovin. Mihăescu s-a alăturat echipei AUR încă din decembrie 2022 și a susținut cu hotărâre schimbarea procesului de evaluare și decizie în politica românească.

Abonare
Anunță-mă despre
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Type at least 1 character to search
0
M-ar interesa părerea ta, te rog să comentezi.x
()
x