Blocăm tribuna Parlamentului până vom fi ascultați!

Modul în care s-a desfășurat ieri plenul comun al Parlamentului pentru dezbaterea bugetului a arătat că PSD și PNL continuă bătaia de joc la adresa românilor.

Au sperat că vor trece bugetul pentru 2024 pe repede-înainte, că vor putea pleca liniștiți în vacanțele exotice pe care și le-au rezervat pentru sărbători.

Ghinion!

Nu ne vom lăsa! Vom merge până la capăt pentru drepturile românilor, pentru drepturile tuturor categoriilor sociale de care și-au bătut joc ani la rândul PSD și PNL.

Ne vom lupta pentru români chiar dacă au majoritatea PSD-PNL, cu sprijinul UDMR și USR, au stabilit un timp de dezbatere pentru buget de doar 349 de minute!!! Mai puțin de 6 ore pentru legea care stabilește ce se întâmplă cu banii românilor!

Atât de disperați sunt să plece astăzi, să își ia zborul din țară în vacanțele lor.
AUR a depus 8317 amendamente. Este un record pentru toate legislaturile de până acum. Ne vom lupta ca fiecare dintre aceste amendamente să fie dezbătut.

O să îi blocăm tribuna lui Marcel Ciolacu dacă doar așa va înțelege să respecte dezbaterea parlamentară, dacă doar așa înțelege să respecte românii!

Au încercat să ne cumpere oferindu-ne 400.000 de lei în primă fază, iar apoi 500.000 de lei, de parlamentar sub formă de amendamente. Nu putem fi cumpărați, Marcele! Nu putem fi mituiți de voi!

Dacă aveți acești bani, atunci dați-i profesorilor! Măriți salariile cadrelor didactice cu 40%, așa cum ați promis!
Destul cu umilința pe care Marcel Ciolacu, PSD și PNL o administrează opoziției, căreia îi pun pumnul în gură, și românilor pe care îi păcălesc din nou cu majorări de venituri inventate.

Gata cu clanul Ciolacilor de la Buzău! Destul v-ați bătut joc de țara noastră.
Marcel Ciolacu trebuie să învețe să îi respecte pe români, nu să îi mintă! Dacă Ciolacu nu va majora salariile profesorilor cu 40%, așa cum a promis, trebuie să își dea demisia!

Abonare
Anunță-mă despre
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Type at least 1 character to search
0
M-ar interesa părerea ta, te rog să comentezi.x
()
x