Ciolacu-Șoșoacă

Ce mai pune la cale tandemul Ciolacu-Șoșoacă?

Este forfotă foarte mare pe final de an. După oficializarea mariajului între cuplul Ciolacu-Șoșoacă la dezbaterea bugetului pe 2024, pare-se că acest duo de șoc pune la cale încă ceva pe final de an.

Ce anume? Probabil ni se va servi vreun proiect de lege nociv pe ascuns, așa cum le place pesediștilor. Totul cu sprijinul senatoarei Șoșoacă și al trepădușilor ei.

Pe parcursul ultimelor zile tot mai multe persoane m-au întrebat același lucru: ce e cu toată agitația asta cu ședința specială a Camerei Deputaților pe data de 28 decembrie referitor la autonomia așa-zisului ținut secuiesc?

Este ceva foarte ciudat aici. Subiectul cu privire la respingerea proiectelor privind autonomia așa-zisului ținut secuiesc este lansat tocmai de Ciolacu, cel care sigur are blat cu UDMR, așa cum a tot avut PSD-ul în ultimii 34 de ani.

Ca să înțelegeți cum au decurs lucrurile: doi deputați anonimi de la UDMR au depus trei inițiative privind autonomia chiar în ziua în care bugetul de stat pe 2024 a fost votat. La nici două ore din momentul în care au fost depuse aceste proiecte, Marcel Ciolacu a sărit ca ars că respinge inițiativele, că îi cere lui Alfred Simonis să le respingă.

Asta în condițiile în care Marcel Ciolacu și PSD au ignorat proiecte de lege privind autonomia așa-zisului ținut secuiesc ani la rând în Parlament!!!

Acum, abia ce au fost depuse și s-a activat imediat. Apoi, la scurt timp, a intrat pe fir instrumentul de propagandă al PSD-ului, senatoarea Șoșoacă, cea care spunea că va apăra România alături de Ciolacu, că nu va accepta autonomie.

Strategia lor pare a fi una clară: Marcel Ciolacu se ferește să dea în UDMR, pentru că sunt partenerii tradiționali ai PSD-ului, dar în schimb Șoșoacă și cu apropiații ei au dat drumu la subiect. Toate astea în vreme ce Ciolacu-Simonis și ceilalți pesediști lucrează în spatele cortinei liniștiți.

Ceva nu se leagă. Să ne aducem aminte că de-a lungul timpului, pe final de an, am avut „marțea neagră”, „miercurea neagră”. Toate aceste momente au rămas în istoria politică a României din cauza proiectelor nocive pe care PSD-ul a încercat să le adopte pe ascuns. Probabil că și acum vor face același lucru!

Nu trebuie să fugim după fenta pusă la cale de Ciolacu și Șoșoacă! Trebuie să rămânem vigilenți până la finalul anului!

Marcele, spune drept! Ce mai puneți la cale?

Abonare
Anunță-mă despre
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Type at least 1 character to search
0
M-ar interesa părerea ta, te rog să comentezi.x
()
x