Contact George Simion

Contact George Simion. Nu știți cum să dați de mine? Sunteți pe pagina care trebuie

Există, pe internet, tot mai multe întrebări referitoare la subiectul ”contact George Simion”. Să dai de mine este foarte simplu. În cele ce urmează vă explic.

Contact George Simion. Fie că ne întâlnim pe stradă, întâmplător, și atunci avem contact față în față, fie că ești din alt oraș și vrei să îmi spui ceva, există numeroase căi de a lua legătura cu mine.

Conturile mele din Social Media sunt la liber, nu sunt ascunse, precum ale altora care fug de dialogul cu cetățenii, spre exemplu. Consider că, pentru un politician, este foarte important să discute cu aleșii săi. Cu aleșii săi sau chiar cu cei care îl contestă. Doar prin dialog se pot afla lucruri, se pot schimba prejudecăți, și putem să construim împreună o Românie de AUR.

Contact George Simion în Social Media

După cum mulți știu deja sunt foarte activ în spațiul online. Postez zilnic, în măsura timpului disponibil, atât întâmplări din viața personală, cât și momente din activitatea mea de deputat.

Contact George Simion pe Facebook. Mă găsiți la această adresă: https://www.facebook.com/george.simion.unire

Este contul meu oficial pe această platformă, singurul pentru care imi asum ceea ce se postează în numele meu. Oricare alte conturi ce îmi poartă numele nu îmi aparțin și nu sunt răspunzător pentru ceea ce apare pe ele. Te invit să mă ”urmărești”, alături de ceilalți 1.300.000 de oameni care îmi sunt alături. Mă poți contacta prin mesaj, deși vă spun sincer că sunt sute de mesaje zilnic și nu este ușor să vă răspund tuturor.

Contact George Simion pe Instagram. Mă găsești aici: https://www.instagram.com/georgesimion.oficial/

George Simion pe X (fosta Twitter): https://twitter.com/georgesimion

George Simion pe TikTok. Este rețeaua unde se poate spune că am cea mai mare vizibilitate, deoarece spun lucrurilor pe nume, interacționez cu voi live și încerc să vă răspund tuturor la mesaje sau întrebări. Sunt aici: https://www.tiktok.com/@georgesimionoficial

George Simion pe Youtube: https://www.youtube.com/@georgesimionoficial

Contact George Simion chiar aici, pe www.georgesimion.ro

Acest site este al vostru. Este al vostru pentru că aici citiți doar adevăruri, nu fakenewsuri, nu baliverne. Încerc să scriu zilnic despre activitatea mea, despre activitatea AUR, despre dezinformările care apar la adresa mea sau a partidului.

Există, în partea dreaptă a paginii principale, o casetă de dialog oferită de Messenger. Cu încredere, români! Scrieți! Am să fac posibilul să răspund tuturor

 George Simion pe mail. Mă găsiți la această adresă: george.simion@cdep.ro

Abonare
Anunță-mă despre
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Type at least 1 character to search
0
M-ar interesa părerea ta, te rog să comentezi.x
()
x