Grindeanu despre AUR

Dacă nu știați ce a zis Grindeanu despre AUR, vă spun eu. Și vă mai zic atât: ”Grindeanu e vulpea șireată, domesticită, nu sălbatică ca AUR, care nu va mai ajunge la struguri”

Sorin Grindeanu zice prostii despre AUR. E greu să îl creadă sau să îl asculte cineva. Și, vă spun și de ce…

Sorin Grindeanu a vorbit despre AUR la interviurile Digi24.ro. Spune despre noi, despre membrii AUR, că avem un „comportament semisălbatic” și că exclude o alianță cu acest partid în 2024.

„Au șovăieli în a spune cu toată gura că suntem membri UE și membri NATO și că e foarte bine”, a zis Grindeanu.

Mai spune că pentru el această șovăială este eliminatorie.

”Nu poți să faci proiecte majore fără finanțare europeană. Garantează vreunul de la AUR că se oprește Putin în Ucraina, dacă tot spun că nu e bun NATO? Astea sunt chestiunile grave”, a mai zis Sorin Grindeanu.

Întreaga sa intervenție o vedeți mai jos, în video, și trageți singuri concluziile.

Eu, George Simion, nu pot să îi răspund domnului Grindeanu, omul SRI din PSD, cel care l-a trădat primul pe Liviu Dragnea, decât că vorbește prostii.

”E vulpea șireată, domesticită, nu sălbatică ca AUR, care nu va mai ajunge la struguri și spune că sunt acri. Domnul Grindeanu să spună mai bine cum a făcut blat la Timișoara ca să ajungă primar Dominik Fritz, ce structuri mafiote patronează în județul Caraș-Severin și ce grad are în Serviciul Român de Informații. Fără a fi șovăielnici și slugarnici ca domnul Grindeanu, spunem cu toată gura că nu tot ce vine dinspre Brussels e foarte bine”.

Abonare
Anunță-mă despre
guest
4 Comments
Cele mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments
Make
Make
11 months ago

Au început toate trompetele sistemului să atace AUR. De la anul o să îi trimitem pe toți acasă. Niste bagabonți care au distrus țara!

Claudiu Ungur
Claudiu Ungur
11 months ago

Încep vulpițele bătrâne sa tremure.. se apropie 2024 și le cam scapă de sub control ‘ situația ‘ .. Ciolanul ( și CIOLACUL) sunt ” pe ducă” iar singura lor oportunitate este să denigreze AUR și George Simion..📌

Mihai Bunea
Mihai Bunea
11 months ago

Din 2024 nu mai pupați parlament! Ați distrus suficient țara timp de 33 de ani! Reconstruirea României este scopul nostru!

John Penta
John Penta
11 months ago

Vulpea este intradevar sireata,dar de glontul vinatorului bun nu poate scapa.

Type at least 1 character to search
4
0
M-ar interesa părerea ta, te rog să comentezi.x
()
x