Grindeanu despre AUR

Dacă nu știați ce a zis Grindeanu despre AUR, vă spun eu. Și vă mai zic atât: ”Grindeanu e vulpea șireată, domesticită, nu sălbatică ca AUR, care nu va mai ajunge la struguri”

Sorin Grindeanu zice prostii despre AUR. E greu să îl creadă sau să îl asculte cineva. Și, vă spun și de ce…

Sorin Grindeanu a vorbit despre AUR la interviurile Digi24.ro. Spune despre noi, despre membrii AUR, că avem un „comportament semisălbatic” și că exclude o alianță cu acest partid în 2024.

„Au șovăieli în a spune cu toată gura că suntem membri UE și membri NATO și că e foarte bine”, a zis Grindeanu.

Mai spune că pentru el această șovăială este eliminatorie.

”Nu poți să faci proiecte majore fără finanțare europeană. Garantează vreunul de la AUR că se oprește Putin în Ucraina, dacă tot spun că nu e bun NATO? Astea sunt chestiunile grave”, a mai zis Sorin Grindeanu.

Întreaga sa intervenție o vedeți mai jos, în video, și trageți singuri concluziile.

Eu, George Simion, nu pot să îi răspund domnului Grindeanu, omul SRI din PSD, cel care l-a trădat primul pe Liviu Dragnea, decât că vorbește prostii.

”E vulpea șireată, domesticită, nu sălbatică ca AUR, care nu va mai ajunge la struguri și spune că sunt acri. Domnul Grindeanu să spună mai bine cum a făcut blat la Timișoara ca să ajungă primar Dominik Fritz, ce structuri mafiote patronează în județul Caraș-Severin și ce grad are în Serviciul Român de Informații. Fără a fi șovăielnici și slugarnici ca domnul Grindeanu, spunem cu toată gura că nu tot ce vine dinspre Brussels e foarte bine”.

Post a comment:

Comment

Type at least 1 character to search
link partner best website game online: ligaciputra ligagg88 dolar138 gas138 kingceme hoki99 bos88 zeus138 sky77 gaspol168 slot5000 babe138 luxury12 indobet luxury111 elanggame