De ce nu vrea Hotnews ca AUR să ajungă la putere?

În timp ce citeam presa astăzi am dat peste un articol scris de Hotnews intitulat “Ar putea partidele românești să aplice tactica francezilor, contra AUR, la următoarele alegeri? 3 explicații pentru niște rezultate istorice”.

Totul bine și frumos, numai că articolul nu are nicio mențiune la adresa AUR sau a subsemnatului, cu toate că poza folosită pentru a-l ilustra este cu mine, de la lansarea campaniei prezidențiale.

Am zis, totuși, să-i dau o șansă, așa că am citit textul până la capăt. Lucru care, vă spun sincer, m-a lăsat un pic nedumerit. De ce vă spun asta? Pentru că autorul pare că jubilează la ideea că extrema stângă a câștigat alegerile în Franța.

Să înțeleg că steagurile anarhiste și palestiniene, afișate în exces în cadrul celebrărilor Frontului Popular în urma câștigării alegerilor, sunt mai bune decât cele franceze? Că promisiunile electorale ale lui Melenchon, liderul comunist al Frontului Popular, care a promis creșterea numărului de imigranți pe care Franța îi va accepta în următorii ani, reprezintă democrația pe care o vor toți europenii?

Am tot văzut în ultimele săptămâni cum partidul lui Le Pen a fost demonizat, la propriu, de către presă și analiști, în timp ce extrema stânga a fost tratată cu mănuși de catifea. Nicio vorba despre antisemitismul afișat de mișcarea lui Melechon, niciun cuvințel despre faptul că Macron s-a aliat cu comuniștii pe care tot el îi atacă cu ferocitate în urmă cu doar câteva zile, acuzându-i că vor să distrugă democrația din Franța.

Vorbim despre un fenomen care deja este destul de răspândit pe continentul european. Partidele consevatoare, suveraniste, sunt făcute cu ou și oțet, sunt etichetate drept „fasciste”, „xenofobe” sau „extremiste”, în timp ce partidele comuniste, de extremă stângă, nu doar că nu sunt atacate, ci sunt lăsate să acceadă la putere, într-un vădit dispreț pentru zecile de milioane de oameni care și-au pierdut viața în timpul regimurilor comuniste.

Cu ce este mai extremistă Marine le Pen decât Melechon? De ce se bucură jurnaliștii români la gândul că extrema stângă a câștigat alegerile în Franța? Cu ce îi ajută pe francezi mai multă imigrație necontrolată sau creșterea cheltuielilor bugetare în contextul în care deficitul Franței este și așa destul de ridicat? Acestea sunt niște întrebări legitime, la care sper că vor răspunde analiștii care tot scot aceste opinii în spațiul public.

Închid cu următorul gând: acești jurnaliști români care scriu aceste analize, oare sunt pregătiți să trăiască sub un regim de extremă stânga, într-o țară care nu mai are granițe, în care imigranții ilegali sunt lăsați să își facă de cap in ghetouri? Sau doar urmează linia editorială dictată „de sus”, preluând articole copy-paste din afara țării, fără să se gândească la consecințele accederii la putere a unor astfel de mișcări antidemocratice?

Abonare
Anunță-mă despre
guest
23 Comments
Cele mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments
Sebastian
Sebastian
4 days ago

Mergem Pana la capat

Elena Ghita
Elena Ghita
4 days ago

Pentru că le e frică că pierd controlul, puterea. Trădătorilor le-a fost garantată puterea cu condiția trădării românilor și a vânzării resurselor. Sunt doua grupuri , grupul trădătorilor cu cetățenie română și grupul străinilor care îi manevrează in sensul vânzării României și a oprimării ( să nu zic exterminării, că ar părea prea dur) românilor.

Valentina Elena Savin
Valentina Elena Savin
4 days ago

Au teama de Aur pt corectitudinea politicii la 360°

Carp Loredana Elena
Carp Loredana Elena
4 days ago

Frica de partidul patriotic de multe ori deranjeaza pe cei ce sunt la conducere.E nevoie de oamenii care își doresc binele tarii sale și după ce exista în afara tarii. În primul rand trebuie sa fie bine în tara ta pentru cetățeni și după sa găsești binele și la emigranți.

Nina Ciloci
Nina Ciloci
4 days ago

Visul meu meu George e ca să te văd Președinte Romăniei asta îmi dorescde mult mă rog și sper că se va împlini Doamne ajută-ne!

Mimi Maria
Mimi Maria
4 days ago

Adevărul este că democrația a distrus ce a construit comunismul ok

Constantin Rodica
Constantin Rodica
4 days ago

Comentariile sunt de prisos !
Nu mai avem răbdare și nici vârsta asteptand schimbarea în bine.
Țara pierdută,Țara vândută,POLITICIENI analfabeți,droguri în toate școlile,profesori incompetenți,spitale ne supravegheate,bătrâni abandonați,tineri fără nici un viitor.
Promisiuni fără fapte ! Resetarea totală în toate sistemele și promovare pe baza de concurs și competență.
Scoasă politica din învățământ,spitale și sănătate! Nu mai promovați toți analfabeții,Nu le mai dați funcții de conducere ! Faceți puțină lumină în țara noastră ,atât vă cer!
VOTEZ GEORGE SIMION.

ILIESCU LUMINIȚA
ILIESCU LUMINIȚA
4 days ago

Majoritatea care dețin o funcție în orice domeniu, nu contează, care are legătură cu mafia de sus, îi susțin în continuare ptr a le merge bine in continuare lor. Ptr a nu și pierde posturile. Nu le pasă de restul populației,dacă ei sunt bine. Să dispară toți acești corupți/ mafioți .🙏🙏🙏AUR să preia puterea ! Tu , George Simion! 🙏🙏🙏🙏🙏

Florin Galiș
Florin Galiș
4 days ago

Realitatea este că al doilea tur al alegerilor parlamentare anticipate din Franța nu a mulțumit pe nimeni, iar rezultatul lor este de natură să adâncească clivajele existente în societatea franceză, sa amplifice nemulțumirea nativilor francezi față de politica guvernamentală și să pună bazele unui an (legislația franceză nu permite desfășurarea unor alte alegeri parlamentare înainte de acest termen) in care instabilitatea economică și socială vor fi la ordinea zilei. Pe de altă parte, nu putem să nu remarcăm că retorica vituperanta la adresa partidului lui Le Pen a reușit să aducă la urne un număr mai mare de alegători decât media ultimelor scrutine, dar rezultatul este unul care va face din ultimul an de mandat al lui Macron unul care va slăbi Franța din punct de vedere intern și extern. Confuzia din societatea franceză este una alimentata din lupta ideologiilor, pe un teren totuși propice, așa cum Franța a arătat de-a lungul tumultoasei sale istorii. Cred că, la finalul acestei perioade, partidul lui Jean Marie Le Pen va face un scor mult mai mare decât acesta.

Lucreția
Lucreția
4 days ago

Eu sunt într-un totul de acord cu tine
,de aceea sunt aici și te urmăresc.
Oare pentru seniorii ,care avem nevoie de 2-3 pensii, pentru a achita o lună la acele azile ‘private”,…se mai poate face ceva?
Cu scuzele de rigoare!
Cu Dumnezeu înainte!

Moise Iuliana
Moise Iuliana
4 days ago

Nu vor sa ajunga AUR la putere pentru ca sunt oameni destepti,ei vor sa conduca Romania prosti si hoti.
Noi dorim AUR pentru Romania!🙏🙏🙏🇷🇴🇷🇴🇷🇴
George Simion este Presedintele nostru e ce ne dorim!AUR pentru Romania!🙏🙏🙏🙏🇷🇴🇷🇴🇷🇴

Lelia Cristea
Lelia Cristea
4 days ago

Påi e simplu cine så tinå cu AUR decit romåni care simt romåneste restu sunt cu stråini care vor så fure incontinuare neclintiti ! Simplu !!! Uuuuuuuuuuuu nemincatilor ! Nu vå mai såturati de 40 ani decind tot mincati din tårisoara aia !!!

Adriana
Adriana
4 days ago

Ați raspuns deja. Se scrie la comanda, fără analiza critica. Jurnalismul e un business,el are nevoie de surse de finantare. Jurnalismul independent e o utopie!

Ada-Lore Popescu
Ada-Lore Popescu
4 days ago

Le este frica ca nu vor mai fura si vor fi si pedepsiti….oricum alegerile le au castigat pe bani. Mi e teama sa nu patim la fel cu cele prezidentiale! Numai tradatori are tara asta!😢

Alma Sirbu
Alma Sirbu
4 days ago

Da, am vazut o analiza a alegerilor din Franta azi si concluzia este ca extrema stânga a castigat, dar in fapt, adica la nr.de parlamentari, extrema dreapta are cei mai multi.
Concluzia este ca macron nu va pleca, dar va trebui sa conduca un guvern de coalitie.
Le este frica de suveranisti, asta se intampla si in UK.
Eu sper ca romanii sa se trezeasca la realitate si sa voteze AUR caci alta alternativa nu avem!
Aveti grija ca dl Gusa a inceput Sa se autocaracterizeze ca fiind singurul candidat „titrat ” din partea dreapta si il ataca in fiecare zi pe George Simion!

Moise Iuliana
Moise Iuliana
4 days ago

AUR pentru Romania!🙏🙏🙏🇷🇴🇷🇴🇷🇴

María Camelia Tãtulescu
María Camelia Tãtulescu
4 days ago

Ei spun ca vor imigranți ; dar una e să zici și alta în viitor va fi .Îi primesc pe -o parte și găsesc o cale să-i evacueze sau să ii repatrieze pe o alta cale 🤗. Asta este politica .Macron s-a aliat cu comuniști ca să-i vigileze de aproape ( se spune ; fă-te prieten cu dușmanul ca să-l poți tine controlat 🙃🤝😉

Popa Cornel
Popa Cornel
4 days ago

Mergem până la capăt,Forța AUR

Alexandru Mitroi
Alexandru Mitroi
4 days ago

Ca să nu mă întind voi spune că toți liderii europeni s-au convertit și aplica planul Kalergi agreat de marii bancheri ai lumii !

Ungureanu Rodica
Ungureanu Rodica
4 days ago

Doamne ferește ca emigranții sa ne domine. Lumea ar trebui să-și închipuie, că într-un film de groază, cum intra emigranții peste noi în casă, cum ne omoară și ei sa ne ia locul. Treziți-vă români.

Doru
Doru
3 days ago
  • Ai perfectă dreptate domnule Simion, Europa a ajuns mai rău ca pe timpul blocului sovietic, cind nimeni nu putea să spună nimic… doar executau ceea ce venia de sus … ba chiar mai rău, pt. că toți cei care sunt puși la conducerea statelor sau, la conducerii mai înalte chiar sunt ( membri a masoneriei ) mondiale, care au un plan bine pus la punct de mult timp în urma.
Neagu Voinea
Neagu Voinea
3 days ago

@PAREREA MEA ESTE FOARTE ÎN SIGURANȚĂ PRECISĂ CONCISĂ ȘI ATRIBUITA PĂCII ȘI SECURITĂTII; NAȚIONALE ȘI INTERNAȚIONALE, PENTRU COMTRIBUȚIILE ONORIFICE NOII SECURITĂȚI ASIGURATE DE PARTIDUL POLITIC CU REPREZENTANȚA ,,AUR” ȘI
,,AUR INTERNAȚIONAL”

Vasile Stoiculescu
Vasile Stoiculescu
3 days ago

Lasand pe hoitnews la o parte, posibilitatea unui scenariu asemanator in Romania este foarte mare. Si din pacate, daca in Franta trendul in randul populatiei duce spre dreapta, in Romania inca duce spre stanga, asta in pofida faptului ca avem 50 de ani de comunism si vreo 30 de ani de socialism, sau ma rog social democratie cum o numeste Ciolacu. Noi mai avem si problema Romaniei din afara granitelor, a catorva milioane de romani, intre care se regasesc multi care se identifica ca si patrioti, dar traiesc in patria altora, inclusiv in Franta. Francezii macar sunt uniti.

Type at least 1 character to search
23
0
M-ar interesa părerea ta, te rog să comentezi.x
()
x