România are nevoie, pentru prima dată, de un președinte al românilor, nu al străinilor!

Într-un stat normal, suveran, declarațiile recente ale fostului ambasador al Statelor Unite ale Americii, domnul Adrian Zuckerman, în care acesta a dat de înțeles că statul american l-ar putea ajuta pe Nicolae Ciucă în campania prezidențială, ar fi trebuit să facă prima pagină în toate publicațiile de presă.

În România, în schimb, acestea reprezintă o normalitate. O altă zi într-o biată colonie!
Din câte știam eu, ingerințele străine în campaniile electorale ale unui stat sunt văzute cu ochi răi. Sau cel puțin așa ne minte Uniunea Europeană, care a cerut anul trecut o strategie coordonată pentru a mări reziliența Uniunii la ingerințele străine în alegerile europene. Sigur, raportul s-a concentrat în special asupra ingerințelor Rusiei și Chinei în UE, dar cum rămâne cu restul statelor care își permit, câteodată, cam prea multe interferențe la noi în țară?

Sigur, domnul Zuckerman, nemaifiind ambasador acreditat în România, nu încalcă Convenția de la Viena, art. 41 – 1, care precizează că diplomații străini nu trebuie să se amestece în treburile interne ale statului în care au fost acreditați. Dar declarațiile acestuia nu au cum să nu ne aducă aminte de multele ocazii din anii trecuți când ambasadorii diverselor state și-au permis să dicteze, la propriu, politica internă a țării noastre.

Românii nu vor uita prea curând de vizitele dragilor noștri politicieni la ambasade, de modul în care unii diplomații acreditați ai unor state prietene și-au permis să dea cu pumnul în masă la București, punând presiune pe politicienii noștri să rezolve anumite situații mai „sensibile”. Cazul Teo Peter ni-l amintim cu toții. La fel și de epoca lui Hans Klemm, fostul ambasador SUA care își permitea să facă observații publice la adresa politicienilor români. Despre marșurile LGBT, sponsorizate de zeci de ambasade, mai are rost să spun ceva?

Prea ușor ne-am obișnuit să vedem cum diverși ambasadori și diplomați străini vin la noi în țară ca niște veritabili stăpâni, gata să ne dea nouă lecții despre democrație. Prea ușor am acceptat ca interesele străine, fie că vorbim de cele americane, germane, rusești etc, să dicteze destinul acestui popor.

Gata!

Știți de ce avem nevoie? De un președinte al românilor, nu al străinilor! A venit momentul să repunem țara asta în mâinile cetățenilor, după 34 de ani de guvernări și Președinți care au știut doar să țină capul plecat și să aprobe pe bandă rulantă toate ordinele venite din afară.

Ori ne luăm suveranitatea înapoi anul acesta, ori rămânem pe veci o colonie numai bună de exploatat!

P.S.: Domnului Zuckerman mai am să îi spun următoarele: statul american mai bine s-ar ajuta pe el însuși în aceste luni, că are mare nevoie.

De ce spun asta?

Pentru că am văzut cu toții prestația Președintelui Biden la dezbaterea de săptămână trecută.

Abonare
Anunță-mă despre
guest
87 Comments
Cele mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments
Elena
Elena
5 days ago

Avem nevoie de elite în toate profesiile, inclusiv, sau în primul rând, în diplomaţie. Peste 10 – 15 ani nu vom mai avea pe nimeni.

Teodora B.
Teodora B.
5 days ago

Vrem si noi sa avem un conducător care sa fie al nostru, pentru noi! Ne-am saturat de ambasade si de straini. Singura solutie a poporului este George Simion! 🇹🇩🙏

Florea Catalin
Florea Catalin
5 days ago

România are nevoie de un președinte din popor ,un președinte care iubește poporul român și România 🇷🇴 George Simion e unica soluție pentru a reconstrui România, si de a ne recastiga suveranitatea 🇷🇴🙏🇷🇴

Marian
Marian
5 days ago

Viitorul copiilor noștri, viitorul țării,ne obligă să fim mai responsabili, mai vigilenți, mai hotărâți! România e a noastră și trebuie scuturată de trădători!
Și DA , mai mult că oricând este mare nevoie de un președinte patriot, iubitor de neam!🇷🇴

STEFANITA MATEI CIRJAN
STEFANITA MATEI CIRJAN
5 days ago

Anul acesta.. ROMÂNII VOR VOTA EI PREȘEDINTELE ȚĂRII… NE-AM SĂTURAT SĂ NE IMPUNĂ STRĂINII PREȘEDINTELE ROMÂNIEI….VOM VOTA GEORGE SIMION PREȘEDINTE AL ROMÂNIEI….TREBUIE SĂ FIM MAI VIGILENȚI LA ALEGERI ȘI PÂNĂ LA ALEGERI, SĂ NU MAI FACEM GREȘELI…. DUȘMANII,COMASATII PSD PNL USR STAU LA PÂNDĂ ȘI ORICE GREȘEALĂ, CÎT DE MICĂ AR FI..O TAXEAZĂ ÎNZECIT…. COMASAȚII FAC DESTULE GREȘELI,DE FAPT,NU SUNT GREȘELI NICI IDIOȚENII…..EI PUR ȘI SIMPLU FAC CU BUNĂ ȘTIINȚĂ RĂUL CONTRA POPORULUI ROMÂN…CHIAR IN ACEST MOMENT.. ROMÂNIA NU E CONDUSĂ DE ROMÂNI AUTENTICI SAU CEL PUȚIN, LUPTĂTORI PT ROMÂNIA….E TIMPUL SĂ NE TREZIM… ȘI SĂ ALEGEM AUR PENTRU ROMÂNIA….ASTFEL…. DUPĂ ALEGERI. VA REVENII PANDEMIA ÎN TOATĂ SPLENDOAREA EI…PLUS MARILE TRĂDĂRI NAȚIONALE…PT A NE TRIMITE FRAȚII NOȘTRII IN RĂZBOIUL „NIMĂNUI „… TREZIȚI-VĂ DRAGI ROMÂNI…. ȘI VOTAȚI UN ADEVĂRAT PATRIOT… GEORGE SIMION PREȘEDINTE…

Bunea Mihai
Bunea Mihai
5 days ago

Votăm George Simion Președinte 🇷🇴🫶

Rimboiu Radu
Rimboiu Radu
5 days ago

Din păcate, de prea mult timp România este condusa de ambasade străine și asta are loc doar pentru simplul fapt că românii nu sunt reprezentați de oameni verticali și de bună credință.
Logic că dacă stăm să analizăm puțin a cui este vina, ne dăm seama ca tot din lipsa de educație și asta așa este din moment ce unii români se vând pe 2 mici și o bere: pentru a schimba sistemul educațional din România am avea nevoie de câteva decenii. Insă, având în vedere că nu mai avem atât timp la dispoziție, e nevoie de implicarea fiecărui român în a transmite un mesaj clar mai departe și aici vreau să mă rezum doar la 3 cuvine: UNIREA FACE PUTEREA!

Reginald catalin Verholeac
Reginald catalin Verholeac
5 days ago

Sa dea bunul Dumnezeu sa deschidă ochii romanilor. Dacă vor vota iarăși comasatii nu mai cred ca ne vom face bine😪

Gatin Zoita
Gatin Zoita
5 days ago

Asa cred și eu și multi alții.Daca George Simion va fi sincer cu romanii sigur va fi președinte.Asta ne dorim.

Precup
Precup
5 days ago

Nu e ok sal ajute pe botu de ciuca

Marian manole
Marian manole
5 days ago

Ne lom țară înapoi nu se m-ai poate trăi în țară noastră

Nichitean Ioan
Nichitean Ioan
5 days ago

Ca să curgă lapte și miere este nevoie de vaci și albine. Cu boi și trântori nu vă așteptați la minuni.

Carp Loredana Elena
Carp Loredana Elena
5 days ago

Doamne ajuta să se deștepte poporul român!!!

Elena
Elena
5 days ago

Mult succes!❤️

POP IOAN STEFAN
POP IOAN STEFAN
5 days ago

Este momentul să ne luăm țara înapoi de la cei care au „vândut-o” bucată cu bucată, an după an, apărând-u-și doar propriile interese personale și finaciare, și care au uitat cu desăvârșire de cetățenii de rând, de poporul acesta care are nevoie mare de un trai zilnic decent pe care din păcate acum mulți nu și-l mai permit!!!
Votez președinte George Simion!
Forța AUR!!!

Cazacu
Cazacu
5 days ago

O sa ne ajute Dumnezeu să va avem președinte!! Succes!!!

Malos Iuliu Gabriel
Malos Iuliu Gabriel
5 days ago

Va susțin si vă doresc sa ajungeți președintele României!!!

Marinela Niko Pușcaș
Marinela Niko Pușcaș
5 days ago

Ai pus punctul pe I!
Până acum nimeni nu a vrut să recunoască faptul că România nu mai are suveranitate și chiar o mulțime de români nu știu asta. Băsescu a înstrăinat suveranitatea României, într-unul din mandatele lui. Asta as fi curioasă să știu, cum s-ar putea recupera, suveranitatea pierdută și cum de până la această oră, făptașul încă nu a fost tras la răspundere, pt acest gest criminal.

Cioacă Costel-Marian
Cioacă Costel-Marian
5 days ago

Ne-au furat JUSTIȚIA, SUVERANITATEA SI CONSTITUȚIA!… Trădătorii de neam și țară să RASPUNDĂ în fața POPORULUI!! VREM UN PREȘEDINTE PATRIOT- SIMION GEORGE

Nicut Ovidiu
Nicut Ovidiu
5 days ago

George a venit momentul unei schimbări pe care tu o poți face , tara și poporul are nevoie de un conducător cu o viziune clară de reconstrucție și de un partid patriot.

Olari Celuta
Olari Celuta
5 days ago

ANUL ACESTA ,NE LUAM TATA INAPOI DIN MAINILE VANZATORILOR DE TARA SI TRADATORILOR DE NEAM .FORTA AUR CU GEORGE SIMION IB FRUNTEA TARII

Valentin
Valentin
5 days ago

Influiența statelor puternice în țara noastră nu este nimic nou sub cer
Cum facem ca aceste state să nu se mai amesece în treburile noastre interne fără a fi izolați si fără sancțiuni economice nu văd.
Dacă aveti o rezolvare la această problemă să ne-o spuneți şi nouă.

Alma Sirbu
Alma Sirbu
5 days ago

Corect! Sunt cu totul de acord cu ceea ce ati afirmat aici! Eu v am votat si in Junie si voi vota George Simion presedintele Romaniei si AUR pe toata linia!!! Cred ca putem deveni o tara neutra in curand, daca vom avea un presedinte ales de noi romanii si un guvern responsabil care poate negocia iesirea din Nato daca va fi nevoie!
Doamne ajuta si succes in alegeri!

Ichim Adrian
Ichim Adrian
5 days ago

Mare adevăr și dreptate. Sper ca românii noștri dragi sa aibă ochii deschisi și să mearga cu încredere la vot și să voteze o schimbare. Nu spun ,pentru că nu am de unde să știu ce va mai urma dar pana acum s-au văzut ce a fost și ce nații am avut la conducere. Eu cred că România încă nu este pierduta de tot. Cred în continuare că se mai poate salva ceva pentru viitorul nostru și al copiilor noștri.
Daca am avea puterea ,eu unul as dori sa închidem granițele și să ne punem cu toții în a clădi o Românie ce a fost odată.

Dar în cazul în care tot hoții și bandiții ăștia vor ieși, am o propunere mult mai interesanta pentru ai face să plece de buna voie. Trebuie sa fim uniți macar
10-30.000 de români și să încetăm a ne mai plăti taxele către stat timp de unu sau doi ani de zile, ca mai apoi căutați toți care au averi conturi..bogății ascunse pe la neamuri. ,etc.
Și cu banii alora sa facem o Românie mai frumoasă și respectata de toți.
Trebuie sa avem mare grija de educația copiilor noștri și ce legi aberante și derutante se semnează și implementează în școlile noastre, trebuie sa ne scăpăm de importuri de alimente și așa zisele bunuri, și să începem de aici de la noi sa ne producem tot ce avem nevoie. Trebuie interzise zborurile pe teritoriul nostru ,doar pentru scopul de a ne otrăvi și distruge culturile.
Trebuie sa ne îndepărtăm de acest sistem care se dorește a fi implementat prin a avea control asupra identității noastre și a supra vieții noastre de acele identități cunoscute sau mai puțin cunoscute.
Prin multa munca ,unitate și educație ,chiar și iubirea de neam de țară și de aproape putem sa mai schimbam Acum ceva! Altfel v-om fi in continuare doar niste slugi ai occidentului și niște oi îndoctrinate și mințite cu istorie falsa,cu un consum de droguri ridicat, și cu legi făcute doar in scopul lor și conduși de politie europeană, fara a mai putea avea drept de opinie.

Doru
Doru
5 days ago

Total de acord. Doamne ajuta!

Ichim Adrian
Ichim Adrian
5 days ago

.

Last edited 5 days ago by Ichim Adrian
Dumitru
Dumitru
5 days ago

Da, trebuie să revenim la suveranitate și independentă.

Florea ion emil
Florea ion emil
5 days ago

Succes aur

FLORIN ANTEMIR
FLORIN ANTEMIR
5 days ago

Împreună vom câștiga, trebuie să fim uniți și cu siguranță vom reuși!

Ichim Adrian
Ichim Adrian
5 days ago

Până la capăt!!

Nicula Vasile danut
Nicula Vasile danut
5 days ago

Forță aur.. împreună o sa ne fie mai bine.. succes

Gogho
Gogho
5 days ago

suntem un neam care ne guduram in fata celui care ne jefuiește doar pentru faptul ca e… la putere! desi stim ca stim ca e hot, stim ca ne fura chiar pe noi! ne amăgim singuri cu vorba: „fura, dar si face treaba!”. ne amăgim si cu faptul ca acel „face ceva” ar fi pentru noi cand de fapt e tot pentru ei. mai spală un ban, mai fac un ban… „pentru noi”! Ochiul stăpânului îngrașă vita! sunt pesimist sau realist?

Andreas Adrian
Andreas Adrian
5 days ago

Mergem până la capăt !

Curcan Zamfir
Curcan Zamfir
5 days ago

D-le Simion trebuie dat de pământ cu acești trădători și vânzători de țară care conduc de 34ani, gata trebuie trimiși la lada de gunoi a istoriei! FORZA AUR!

Crăciun Sorina
Crăciun Sorina
5 days ago

Victorie AUR cu Domnul Geoge Simion!🇷🇴

Miron Viorel
Miron Viorel
5 days ago

Ar trebui să fim proprii noștri stăpâni

ALBAN Mihaela
ALBAN Mihaela
5 days ago

Doamne Ajuta!

Recunosc ca am DAT unele detalii
DAR asta NU poate schimba
Programul Domnului Presedinte
Eu NU fac parte din Oficialitatile care ar putea schimba
Si chear Nu POT
Sunt o SUSTINATOARE atita TOT!
Or Fi altii mai Buni decit mine
Nu stiu pina la urma cu viata MEA cum v a Fi
Se VREA o schimbare
Se DORESTE
Pentru Romania ,Alban Mihaela
9.
07.2024

Tauru Bebe
Tauru Bebe
5 days ago

România Trezește-te,! Trebuie să starpim răul de la rădăcină. Acest lucru putem să îl realizam împreună votand Președintele NOSTRU AL TUTURORURA PE GEORGE SIMION, UN PATRIOT DESTOINIC! AȘA SĂ NE AJUTAȚI BUNUL DUMNEZEU!

Remus Bleahu
Remus Bleahu
5 days ago

De la vorbe la fapte Este un drum lung. Nu Este imposibil. Noi va sustinem. Insa asa cum spuneti acum e momentum de schimbare. Daca lumea nu iese in strada si la vot e o problema mare.Si prostia se plateste !!! Si o sa o platesca si viitoarele generatii.
Coruptia si furatul de la voturi trebuie oprite !!!

GIORGEL ZGABEI
GIORGEL ZGABEI
5 days ago

Cred ca in acest exposed ar trebui amintit si jaful celor de la Bechtel precum si modul marsav in care au pus mâna pe fondul Proprietatea. Dar si tradqrea lui MRU care a făcut cadou Ungariei mostenirea Gojdu. Si initiativa legislativa, nu se mai vinde pământ romanesc strainilor iar ce s-a vandut se rascumpara la acelasi pret.

ALBAN Mihaela
ALBAN Mihaela
5 days ago

Amin! Doamne Ajita!
Lucrarea Presedintelui stie de EA ,Presedintele
🙋🙏🙏💖💖👋🤝🤝👍🫂🫂

Vasile Stoiculescu
Vasile Stoiculescu
5 days ago

Total de acord, dar există și reversul monedei. Domnule președinte, aș vrea să aud părerea dumneavoastră vis a vis de ceea ce spun aici:

https://www.youtube.com/watch?v=v88hd1s8JLU&pp=ygUSdmFzaWxlIHN0b2ljdWxlc2N1

Patriot
Patriot
5 days ago

Cu părere de rău am ajuns la singura concluzie : Cred în tine George nu ca în Iisus Hristos dar cred foarte mult dar totuși nu cred că ai puterea sa te lupți cu mafia asta anti Românească mafie condusă tot de români dar români cu r mic 🤬 pentru că ei nu merita titulatura de ROMÂNI iar țara asta nu poate fi salvată decât prin luptă dar nu o lupta verbală cum se duc de 34 de ani încoace o lupta ca pe vremuri din păcate. Altfel nu rezolvam nimic și suntem dați pierzaniei.

Petru
Petru
5 days ago

CU SIGURANTA VREM SA FIM SUVRRANI SI LIBERI IN TARA NOSTRA VOTAM PRESEDINTE GIORGE SIMION AUR,MERGEM PANA LA CAPAT DOMME AjUTA

Monica
Monica
5 days ago

Nu vom sta cu capul plecat
Suveranitatea este a noastră
George Simion Președinte

Mariana
Mariana
5 days ago

ASA trebuie sa ne alegem presedintele romanilor sa avem suveranitate si sa fim fermi la politicile straine ! Luati exemplu de la italieni Georgia Meloni a refuzat sa o aleaga pe Von del Leen!Bravo ei!

Roger
Roger
5 days ago

Aproape toată istoria României , am fost asupriți de străini.E și vina romanilor care au trădat tara, mai ales vina guvernanților care au fost oameni de nimic, care nu a respectat poporul.

Dincă Constantin
Dincă Constantin
5 days ago

Foarte bun articolul .
Toată lumea cunoaște adevărul. Dacă trădătorii și hoții nu vor fi îndepărtați cât mai repede, aceștia vor duce țara în ruină.
Să votăm AUR cu președinte pentru țară pe George Simion !

anonim
anonim
5 days ago

sper sa castigati intrati in ochii romanilor prin mass media chiar imi doresc sub orice forma sa fie schimbat jegu asta de pnl psd

Crețu Maria
Crețu Maria
5 days ago

România are nevoie de un președinte, Inteligent,harnic și să fie de partea României,nu avem nevoie de străini în țară Românească

Type at least 1 character to search
87
0
M-ar interesa părerea ta, te rog să comentezi.x
()
x