TAROM și celelalte companii strategice românești NU sunt de vânzare!

Nu vindem TAROM, Hidroelectrica, Portul Constanța și celelalte companii ale statului care pot produce plusvaloare și pot contribui la dezvoltarea economică a României. Acesta este un angajament care se regăsește în Planul SIMION pentru România printre multe alte măsuri care vin să revitalizeze economia și să ne apere avuția națională.

România a fost blocată ieri atât pe cale aeriană, cât și pe cale terestră. La propriu! Greva piloților TAROM, de fapt strigătul acestora de disperare, a blocat cursele de pe Aeroportul Otopeni generând nemulțumirile românilor, dar și ale oamenilor aflați în tranzit.

În loc să vină în mijlocul oamenilor să discute cu ei, să rezolve situația, Sorin Grindeanu dădea lecții pe la televizor și îi acuza pe piloți că au avut abordarea incorectă pentru că au protestat. Cât tupeu pe acest ipochimen!

După ce și-au bătut joc de piloți, aceștia au intrat în grevă. Problemele de la TAROM, în special cele privind salariile piloților, nu sunt de ieri sau de azi, ci ele trenează de ani buni. Așa cum mi-a spus Cezar Osiceanu, pilot comandant TAROM, veniturile lor sunt aceleași din 2007!!!

Oare Grindeanu sau Ciolacu își pot duce traiul cu aceleași venituri din 2007? Oare și-ar mai putea duce Grindeanu gagicile pe plaje exotice dacă ar avea același salariu ca în 2007?

Însă, ceea ce se întâmplă la TAROM este un atac concertat pentru a îngropa această companie și pentru a o vinde!

În primul rând, în timp ce marile companii din Europa au o stabilitate în ceea ce privește managementul, TAROM a fost condus în decurs de 5 ani de 19 directori. Nu doar asta e problema, ci și aceea că niciunul nu avea treabă cu aviația! Erau vânzători de vopsele, vânzători de mașini, de tablă și așa mai departe.

Dar de ce vor să îngroape TAROM? Pentru că vor să îl vândă! Este o mai veche dorință a PSD-ului. Marcel Ciolacu în luna aprilie a mers în Orientul Mijlociu pentru a negocia, printre altele, inclusiv vânzarea de acțiuni TAROM la companii din Qatar și Emiratele Arabe Unite.

Nu este prima oară când un premier de la PSD caută variante să vândă TAROM. În perioada mandatului său de premier, actualul consilier al lui Marcel Ciolacu, Victor Ponta, a discutat cu oficialii companiilor din Golf despre o posibilă vânzare a TAROM.

Toate aceste lucruri arată că se dorește falimentarea TAROM de către statul român, de guvernarea PSD-PNL, și acapararea de către străini a tot ce înseamnă proprietate a românilor.

Din tot acest joc politic făcut de Ciolacu, Grindeanu și cei care se înfruptă din TAROM au de suferit oameni nevinovați. Luni am stat de vorbă cu românii blocați în Aeroportul Otopeni după ce zeci de curse au fost anulate din cauza grevei piloților. Oamenii erau disperați și nici măcar nu îi anunțase cineva de anularea curselor. Erau oameni în aeroport care așteptau de 5 – 7 ore!!! Până la urmă, oamenii au renunțat la avion și au apelat la CFR.

Totul din cauză că celor din conducerea TAROM nu le pasă de negocieri cu piloții, de discutat cu oamenii, pentru că ei nu lucrează în weekend și la prima oră a dimineții. Nu a fost nimeni din conducere în mijlocul românilor blocați pe Aeroportul Otopeni ieri! Asta e bătaie de joc!

Această umilință a românilor trebuie să înceteze!

Ieri am stabilit cu Cezar Osiceanu, pilot comandant TAROM, să îmi transmită planul său pentru aviația din România pe care să îl introduc în Planul SIMION.

TAROM trebuie salvat, transportul aerian trebuie să fie revigorat. Dar pentru asta avem nevoie de soluții venite din partea unor specialiști, nu a unor vânzători de vopsele, mașini sau tablă.

Abonare
Anunță-mă despre
guest
30 Comments
Cele mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments
Nicu Constantin
Nicu Constantin
5 days ago

Luptăm până la capăt nu abandonam până nui dăm jos de la putere

PETRE VALENTIN
PETRE VALENTIN
5 days ago

Doamne ajută să putem salva Tarom de la privatizare.

Podeanu Laurentiu
Podeanu Laurentiu
5 days ago

M-am simțit că pe vremea covid

Moni
Moni
5 days ago

Taromul ca si celelalte companii de stat trebuie deparazitate de sinecurile politice ,am lucrat intr o companie de stat unde mai mult de jumătate erau prin birouri și noi puținii sclavi pe salarii de mizerie lucram de ne săreau capacele si majoritatea serviciilor erau externalizate.Puși pe funcții toți lipitorii de afișe pe salarii mari care sug absolut banii .

Zina Iștoan
Zina Iștoan
5 days ago

Se pot face multe daca oamenii conștientizeaza ,( si cei care lucreaza la stat si pensionarii) că avem nevoie de un presedinte , de George Simion.Nu in ultimul rand, daca exista o organizare buna de la varf si nu mai lasati oamenii care nu se implica si care nu au avut rezultate la locale.

Mihaila
Mihaila
5 days ago

Asa si trebuie si STB..este pe cale să fie…pierdută…in favoarea altor firme . externe..Prin ne priceperea actulei conduceri a STB..Asociatia TBPI .si Primariei in frunte cu actualul Primar…falimentar…de buget..

Corneliu
Corneliu
5 days ago

Este clar ca nu este de vânzare hoți să își vadă de pielea lor că are să le vină rândul să dea socoteala pentru toată România

Negrescu Carmen
Negrescu Carmen
5 days ago

Pina la urma ne vand si pe noi.

Vasile Berdila
Vasile Berdila
5 days ago

Vanzatori de neam si tara!
Trebuie gasiti vinovati si la puscarie cu ei!

Ciupitu Eliada
Ciupitu Eliada
5 days ago

Sunt deacord din toate punctele de vedere!

Ioana Mihalache
Ioana Mihalache
5 days ago

Felicitări .Domnu George Simion, ce a mai rămas trebuie să luptăm să rămână al țării!!!!!

Pecete
Pecete
5 days ago

Salvați Romania din ghearele ciocoilor. Succes!

Yolanda Miricioiu
Yolanda Miricioiu
5 days ago

Vor să vândă, cum s-a vândut tot ce este mai bun în țară !!!

Vasile Stoiculescu
Vasile Stoiculescu
5 days ago

Eu personal am altă părere. TAROM este o uriașă mașină de spălare de bani, totul sub administrația statului. Câte companii cu adevărat profitabile de stat avem în România? Și te rog nu îmi da exemple din alte țări pentru că și acolo lucrurile sunt departe de a fi ideale și de asemenea contextele sunt diferite. Capitalul de stat înseamnă gauri negre care sunt drenate cu banii noștri. De ce ar trebui poporul român să fie chinuit pentru niste idealuri absurde? De ce nu poate fi lăsată piata liberă să își facă treabă?

Roșu Nicolae
Roșu Nicolae
5 days ago

Victorie AUR luptăm pentru dreptate

Dumitru
Dumitru
5 days ago

Este singura companie de Stat, trebuie menținută, sprijinită și protejată de către Guvern

Bica Bombonel Anton
Bica Bombonel Anton
5 days ago

Dar cu resursele și distribuția de utilități, ce facem?
Sunt elemente strategice pentru o țară.

Gabriela Sebe
Gabriela Sebe
5 days ago

George după ce au vândut tot fără a fi întrebat poporul asta este o frauda pt ca nici un roman nu a vrut sa se vândă fabricile și uzinele și sa ingrope agricultura. Din o tara explotatore a devenit piața de desfacere a Europei și vaca de muls . Mulți își din afara tari își baga coda unde nu trebuie.

Ilie jinga
Ilie jinga
5 days ago

Acesti așa jiși oameni din actuala guvernare ciolacu care au vindut totul din tara asta se cred dumnezei

Florea ion emil
Florea ion emil
5 days ago

Te susțin simion
Succes aur

Radulescu
Radulescu
5 days ago

Nu știu cite posibilități mai există pt a salva aceste companii care lasă multe de dorit

Caius Iliescu
Caius Iliescu
5 days ago

Aeroportul ” Henri Coandă”, societatea „TAROM”, aeronautica românească, sunt în derivă, jefuite, distruse, intenționat!

Conform convențiilor internaționale, privind transportul aerian, de călători și bagaje, piloții au dreptul lor, la protest, ca urmare a lipsei condițiilor optime, de a exercita profesia de pilot, în condiții de securitate a pasagerilor, a echipajului, a aeronavelor. Proprietarul „Tarom”, este în gravă culpă, împreună cu autosuficientul , ipocritul, ignorantul, Grindeanu Sorin, ministrul de astăzi, al transportului, vasalii lui, stăpânii lui, care jignesc, umilesc, jefuiesc, românii! Iar românii, trebuie să înțeleagă, că primesc, ceea ce votează. Somnul nației, fată monștrii! România, trezește-te! Nu-ți mai alege conducători, precum Werner J.K., turistul, care călătorește, în vacanțe, exclusiv în interesul lui, nu al țării, împreună cu nevasta lui, cu avioane private, ultrascumpe, de lux, pe banii cetățenilor români, umiliți de reprezentanții politruci ai societații”TAROM” și administratorii acestei societați, în culpă solidară, cu cu JWK, cu prim miniștrii, cu toți miniștrii transportului! Popor român, stârpește virușii politruci, gen Johaness Werner Klauss, Ciolacu Marcelică, Ciucă Ionică și toți arnăuții , slugoi lor, trădători și jefuitori de țară, șterge din memoria colectivă, „abrevierile, ” PSD”, ” PNL” si altele, care reprezintă grupări de crimă organizată și pedepsește, prin vot, orice politruc, care nu te respectă! Precizez că nu sunt membru al niciunui partid politic.
Pentru toți „nominalizații”, anterior, politruci, ( pseudo) magistrați, SRI- iști, ăia puțini, mici ca număr și caracter, dar mari, ca impostori, jefuitori ai celor două investiții ale statului român, societatea „TAROM” și aeroportul internațional, „Henri Coandă, infractori cărora le-am declanșat „dragoste nețărmurită”, față de echipa noastra de consilieri juridici, avocați, le comunic că, nici eu, nici colaboratorii mei, colegii mei, nu vom înceta , ca să acționăm împotriva clanurilor lor, de crimă organizată, instituționalizată, statală și că avem autoritatea profesională, ca să acționăm juridic și numai , atât eu cât și colaboratorii mei, indiferent dacă vor construi, pentru noi, un nou „Alcatraz”, pentru că profesăm, în apărarea legii, în general, a Constituției României si în mod special, în apărarea legilor din transportul aerian și naval, din România!
Nu putem asista , indiferenți, la umilirea pasagerilor români, la distrugerea, jaful, infractiunile comise de către functionari publici, din transportul aerian, naval, nu putem fi impasibili la întinarea numelui unor genii românești, din aviația, aeronautică mondială, Henri Coandă, Aurel Vlaicu si alții!
Aguila non capit muscas!
Fiat lux!

Caius Iliescu
Caius Iliescu
5 days ago

Patrie Lege Onoare!

Screenshot_20240611_132053_One-UI-Home
Caius Iliescu
Caius Iliescu
5 days ago

Aceeași metodă de jaf, ca la „TAROM” și aeroportul „HENRI COANDĂ”, o aplică trădătorii politruci, care s-au adunat sub „abrevierile” P.S.D. & P.N.L., la Autoritatea Năvală Română, la subsidiarelele , Administrația Porturilor Dunării Maritime(A.P.D.M.) și Autoritatea Porturilor Dunării Fluviale ( A.P.D.F.) și subsidiarele acestora, căpușate de politruci incompetenți, care au distrus porturile dunărene, prin care jefuiesc banii publici, simulând investiții cu costuri supraevaluate, licitații trucate. „Navrom”, spre exemplu, doar un exemplu, dintre multe altele, primește milioane de EURO, pentru asa zisa „subvenție” pentru transportul locuitorilor din biosfera Deltei Dunării, spălând bani, generând un „monopol” asupra transportului de pasageri, distrugând, la propriu, navele de transport fluvial, de pasageri, ale societaților concurentè, care îndrăznesc ca să încerce să genereze concurență, dar nu sunt abonate la „stăpânii” din Ministerul Transportului, care nu sunt sclavii grupului de crimă organizată institutională, statală , „P.S.D. & P.N.L.” și nu sunt în cârdășie cu ăștia.
Avem probe, am depus multe plângeri penale, am sesizat A.N.R. , Ministerul Transporturilor, am depus plângeri, la D.N.A, Secția Centrală, Secția Constanța, la parchetele locale, despre , spre exemplu, infractorii , functionari publici, despre jaful, spre exemplu, din Portul Sulina, UAT Sulina, situația Belina- Teleorman, Tulcea, Călărași, dar procurori , precum Popoviciu( D.N.A.), transferat de la Tulcea, Paul Silviu Dumitriu( D.N.A.), transferat din Teleorman, fostul vasal al individei soroșiste , Monica a Macovei, si alții, tergiversează urmărirea penală favorizează acești infractori. Milioane de EURO, jefuite, iar ăștia îl acoperă pe Grindeanu Sorin și slugile lui și pe stăpânii acestui ministru ” dezastru național”. Este o gravă complicitate, cu șefii politiei transporturi navale, poliției de frontieră, procurori, judecatori, corupți, mâncători de icre de sturion, gratis, șpagă, pentru care avem probe indubitabile, înscrisuri, probe audio, video, foto, probe care respectă art. 139 NCPPenala, respectă prevederile legii penale și se subscriu prevederilor Noului Cod Penal, fiind probate toate elementele constitutive, ale infractiunilor comise de acest grup infracțional, lărgit, indivizi cu nume , prenume, fapte probate, urmând și alte acțiuni juridice, penale și în răspundere delictuală!
România este asediată de „borfașii” din instituțiile publice!
România este ca un avion în picaj, ca o navă în derivă!

Last edited 5 days ago by Caius Iliescu
Caius Iliescu
Caius Iliescu
5 days ago

Șa nu creadă cineva, ca nu avem autoritatea profesională, de a acționa, împotriva acestui grup infracțional, crimă organizată institutional, statal, în România, sau că ne temem de ei, fac publice câteva documente personale, profesionale:

IMG-20240511-WA0016
Caius Iliescu
Caius Iliescu
5 days ago

România, trezește-te!

IMG-20240511-WA0023
Caius Iliescu
Caius Iliescu
5 days ago

Patrie- Lege-Onoare!
Români, nu mai votați politrucii , care au jefuit România, care nu vă respectă!

Last edited 5 days ago by Caius Iliescu
Palos Maria
Palos Maria
4 days ago

Romanii când merg la vot sa gândească, România a ajuns o colonie datorita celor care au condus pana acum. Trebuie o schimbare, un om care ține cu tara nu cu hoții. Eu va doresc din tot sufletul succes sa ajungeți președinte.

Savu Floarea
Savu Floarea
4 days ago

Foarte adevarat…sa ajute Dumnezeu sa vina ziua cea mare.

Elena
Elena
4 days ago

Incep cu o intebare si anume,CINE dinceia ce inseamna institutii ce conduc Romania are (si au avut imediat dupa 89),ca si drept,pri lege, sa vinda ceea ce a insemnt proprietatea Romaniei,adica a statului roman?
Xu timpul am inteles ca parlamentul e sursa de inbogatire a partidelor ce au alt scop decat cel personsl,au ciuntit legile justitiei si au plasat administrarea tarii la guvern ,prin ordonante,i strainarea tarii fiind la mina ministrilor deci a premierului si atat.
Cum e permis ca un om ce ocupa o functie pentru care nu exista cerinta de studii de specialitate, care nu se pricepe decat la mita electotrala,din bugetul.tarii,sa dispuna soarta tarii? Cine poate ridica si cere masuri pentru faptele dr coruptie sau de neglijenta,de nepricepere a unui ministru in probleme de diguranta nationala? Cine stabileste numarul de parlamentari si numarul ministerelor care nu au nici o legatura oficiala intre ele? In baza carei organigrame (si facuta de cine) se stsbileste numarul de salariati din fiecare minister si daca exista o limita ce nu poate fi drpasita in cazul unor ministere despre care chiar nu sd stie ce fac si ce invart? Nu ms pricep dsr totusi,banui ca piltii avesu salarii suficient de mari in urma cu ceva ani de au stat la Tarom si dacs acum.se raporteaza la slte companii,sa-si dea demisia si sa plece la cei ce plaesc mai bine ,sa intre TAROM in conservare ,sa se evalueze inteags activitate (ca tot e plin Bucurestiul de consilieri,evaluatori si experti ,sa se vada daca nu este cumva supraevaluat personalul si se reduca activitatea la atat cat poate deveni eficienta si prospera,Romania s-a umplut cu aeroporturi deci sa functioneze la capacitate redusa,reducand astfel si cheltuielile .
Totul in Romania se rezuma ls organizare si la priceperea de efientizare a fiecarui domeniu ,cand stabilesti cati bani se platesc ca si salarii sa se stabileasca si profitul facut de acei functionati devrang inalt .

Type at least 1 character to search
30
0
M-ar interesa părerea ta, te rog să comentezi.x
()
x