Rareș Bogdan AUR

De ce vă e frică, Rareș Bogdan? De ce mințiti poporul cu televizorul despre AUR?

Rareș Bogdan, prim-vicepreşedintele PNL, minte. Vorbește aiurea, pentru că îi e frică de AUR. Minte de frică. Dezinformează, așa cum au făcut cei din PNL și din PSD în ultimii ani. 

Aflu din presă că, mai nou, Rareș Bogdan e profet. Face profeții despre AUR și declară că o să fim surpriza neplăcută a alegerilor.

”Am sondajele și vor avea un scor mic la alegeri”, a spus Rareș Bogdan la emisiunea Insider Politic, de la Prima TV.

Mă amuză că are el sondajele, care între noi fie vorba ne arată la egalitate cu PNL sau chiar peste ei în unele zone și mă amuză și mai tare că susţine că a polemiza cu AUR este foarte simplu deoarece argumentaţia membrilor AUR este uşor de demontat.

Păi, cine intră primul în polemică în acest caz? Chiar el! De ce? Pentru că le este frică de AUR, pentru că încep să pregătească și să scornească minciuni despre noi, pentru că știu că o să îi învingem! Atât la europarlamentare, acolo unde lista candidaților AUR vine cu nume sonore, dar și la locale.

Ne acuză că patriotismul nostru este de mucava, dar nu îmi aduc ca Rareș Bogdan să aibă măcar vreo declarație despre patriotism de când a mers în Parlamentul European, de vreo faptă patriotică nici nu mai zic. A mers la Macron să se plângă că în țară ”extremiștii” îl bat… la voturi.

Mai spune că atacăm Uniunea Europeană, că de ce să ne voteze fermierii, de exemplu, când din cauza noastră o să sărăcească?

Mai mult decât i-a sărăcit guvernarea PSD+PNL nu se poate, domnule Rareș Bogdan…

În plus, îl invit să citească programul de guvernare AUR. Îl găsiți AICI.

După aceea putem să mai vorbim despre patriotism, relația noastră cu UE, ajutorul pentru fermieri…

Îl invit pe Rareș Bogdan să meargă cu mine la o plimbare! În orice localitate din România, în orice comunitate din Diaspora.

Sunt convins că, la cât de cunoscut ești tu, va fi nevoie sa fiu bodyguardul tău, să te apăr!

 

Până atunci, însă, tot ce spune Rareș Bogdan despre noi denotă doar teamă! Teamă că, împreună, îi învingem.

 

Abonare
Anunță-mă despre
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Type at least 1 character to search
0
M-ar interesa părerea ta, te rog să comentezi.x
()
x