Candidații AUR pentru alegerile europarlamentare

Candidații AUR pentru alegerile europarlamentare: Datoria noastră? Să salvăm Europa

Am lansat, sâmbătă, candidații AUR pentru alegerile europarlamentare și am prezentat planul nostru pentru Parlamentul European. Suntem singurul partid din România care a decis să facă acest lucru cu aproape un an înainte de alegeri, întocmai pentru a arăta românilor că se poate face politică și altfel în România.

Am anunțat, în weekend, candidații AUR pentru alegerile europarlamentare. Așa cum am anticipat, presa Sistemului s-a activat aproape instantaneu, deranjată fiind, cel mai probabil, de faptul că mesajul transmis de AUR rezonează din ce în ce mai mult cu românii. Am fost făcuți iarăși „conspiraționiști”, „extremiști” și „exponenți ai extremei drepte”, pentru simplul fapt că spunem adevărul pe față. Adevărul pe care românii nu au voie să îl audă, conform lor.

Da, oameni buni, am îndrăznit să criticăm Comisia Europeană, spunând că este condusă de minți bolnave. Acea Comisie Europeană care ne impune, de câțiva ani încoace, prin diverși birocrați nealeși de nimeni, toate inepțiile „lumii noi”. Certificate de vaccinare, restricții ale libertății de mișcare, legi pro-LGBT și propuneri de dezindustrializare forțată. Planuri create în birourile din Bruxelles de către așa-zise elite rupte complet de realitate.

Am pledat, din toată inima, pentru o Uniune Europeană a cetățenilor

Da, oameni buni, am avut tupeul să menționez niște lucruri știu de noi toți: că România este îngropată în sărăcie, că avem nevoie de spitale, drumuri și investiții majore în agricultură, iar Comisia Europeană, în loc să se preocupe de aceste probleme reale, alege în schimb să vorbească despre identitate de gen, schimbări climatice și imigrație necontrolată.

Da, oameni buni, am vorbit despre faptul că vom lupta pentru resursele noastre energetice, pentru protejarea Deltei, pădurilor și apelor noastre, pentru o Europă a națiunilor, în care democrația, libertatea și respectul se află la loc de cinste. O Europă în care suveranitatea fiecărei țări este sfântă, o Uniune în care familia normală, sănătoasă, formată dintr-un bărbat și o femeie este prețuită, nu batjocorită.

Da, oameni buni, am pledat, din toată inima, pentru o Uniune Europeană a cetățenilor, nu a birocraților plătiți regește din taxele plătite tot de noi. Și nu îmi voi cere scuze pentru acest lucru. Cred cu toată inima că proiectul european poate să fie reparat, dar pentru a realiza acest lucru trebuie să fim onești. Să nu ne mai mințim. Să realizăm că noi, cetățenii, deținem toată puterea. Și că putem, împreună, să repunem Uniunea în mâinile popoarelor.

Candidații AUR pentru alegerile europarlamentare

Ne vom opune globalismului, tendințelor de dezrădăcinare și a oricăror presiuni de dezbinare a țărilor UE dar și a românilor. Repet aceste lucruri aici, ca să știe căinii de apărare ai Sistemului că am vorbit serios. Datoria noastră este să salvăm România, să salvăm Europa. Acum, cât mai este timp.

Susținem o Europa sigură și prosperă pentru toți cetățenii săi. Nu doar pentru birocrați și firmele de lobbying din Bruxelles. Susținem democrația reala în interiorul UE, libertatea, egalitatea și promovarea păcii. Daca aceste convingeri ne fac „extremiști”, atunci nu noi suntem problema. Ci cei care arunca cu astfel de etichetări sunt.

Degeaba îi mai mințiți pe români, pentru că aceștia s-au trezit. La fel cum s-au trezit și restul popoarelor din Uniune. Nu ne vom mai lăsa calcați în picioare de voi, oricât de mult ați încerca să ne supuneți. Suntem aici să luptam până la capăt pentru a salva democrația și nimic nu ne mai poate opri.

Candidații AUR pentru alegerile europarlamentare: Chris Terheș, Felicia Acaia, Roxana Alexa, Adrian Axinia, Radu Baltasiu, Răzvan Biro, Ioana Ramona Bruynseels, Paul Cătălin Costea, Petre Costea, Ringo Dămureanu, Claudiu Târziu, Georgiana Teodorescu, Dragoș Dragoman, Elena Doboș, Cristina Dumitrescu, Mihai Enache, Raisa Enachi, Tiberiu Foriș, Laura Gherasim, Veronica Grosu, Gheorghe Piperea, Avram Fițiu, Monica Iagăr, Silviu Gurlui, Ramona Hotea, Mirela Irindea, Cristian Mancaș, Mugur Mihăescu, Elena Năstăsoiu, Liviu Natea, Dan Tanasă, Mara Nicolescu, Luminița Păucean Fernandez, Simona Maria Petcu, Aurelian Popa, Aurora Ursu, Selena Gabriela Vâlcu.

Abonare
Anunță-mă despre
guest
1 Comment
Cele mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments
Ioan Damian
Ioan Damian
8 months ago

continuati pe drumul care ati inceput,poate usor,usor se va trezi lumea si vor icepe sa apara si rezultatele

Type at least 1 character to search
1
0
M-ar interesa părerea ta, te rog să comentezi.x
()
x