Avocatul Ingrid Mocanu îl taxează pe generalul Rog: „Practic, câmpul tactic din justiție al lui Dumbravă s-a transformat în câmpul tactic din politică”

Avocatul Ingrid Mocanu afirmă că declarațiile generalului Rog privind închiderea de siteuri de către SRI în viitoarea campanie electorală sunt mai periculoase decât cele ale unui alt general SRI, Dumitru Dumbravă, privind „câmpul tactic” din justiție.

„Cum s-ar zice „Jeana nu e moartă, Jeana se transformă”. Practic câmpul tactic din justiție al lui Dumbravă s-a transformat în câmpul tactic din politică. Noi urmărim ca să nu fim urmăriți, cum ar veni. Adică monitorizează SRI „dezinformările” de pe FB și ne „educă” el „corect” politic pe toți.
Noroc cu CCR – ul ăsta care ține cu țara și gândește ca băjeții… și nu pleacă urechea la textele Constituției și la aberațiile puse prin ea de Constituantă 🙈

PS – foarte periculoase „vorbele” generalului SRI… La fel ca ale lui Dumbravă, poate chiar mai grave, căci intră în libertățile de exprimare, respectiv drepturile electorale (a alege și a fi ales)… citiți și vă cruciți…😎

PPS – s-a cam închis joaca, poporime! 🤦‍♀️”, a scris ea.

Opinii pe acest subiect, AICI și AICI.

Abonare
Anunță-mă despre
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Type at least 1 character to search
0
M-ar interesa părerea ta, te rog să comentezi.x
()
x