Decizii ale instanțelor și drepturi la replică

Adversarii politici ai AUR răspândesc informații mincinoase. Este vorba despre oameni din interiorul sau exteriorul AUR care răspândesc anumite informații fiind rău-voitori, acționând în beneficul partidelor de la guvernare și a sateliților acestora.

Mă refer, după cum probabil știți, la adversarii politici ai AUR care răspândesc informații mincinoase referitoare la securitatea juridică a persoanei juridice “partidul Alianța pentru Unirea Românilor”.

Pentru ei, dar mai ales pentru voi, oameni de bună credință, țin să reamintesc:

 

“Stimați colegi,

Vă anunțăm că în ultima perioadă adversarii politici ai AUR răspândesc informații mincinoase referitoare la securitatea juridică a persoanei juridice “partidul Alianța pentru Unirea Românilor”.

Potrivit Hotărârii civile nr. 28/DEC/B, pronunțată în data de 13 aprilie 2023, de Tribunalul București, secția a V civilă, rămasă definitiva și irevocabilă, au fost înregistrate modificările la Statutul și la conducerea partidului (președinte G.Simion).

Oamenii din interiorul sau exteriorul AUR care răspândesc alte informații sunt rău-voitori, care acționează în beneficul partidelor de la guvernare și a sateliților acestora.

Președinte AUR
George Simion”

 

 

În același sens, cu referire la mediatizata controversă privind dosarul civil prin care, la instanța de fond, am fost obligat să dau dezmințire în câteva publicații media, cu privire la afirmațiile mele în ceea ce o privește pe doamna Viorica Ancuța Cîrcu, fac urmatoarele precizări:

Așa cum aceasta a declarat recent public, înainte de pronunțare, m-am întâlnit din propria mea inițiativă cu doamna Viorica Ancuța Cîrcu, în data de 2 iulie 2023, și mi-am cerut personal scuze pentru afirmațiile mele publice referitoare la aceasta, pentru că am folosit cuvântul “prostituată”. Mi-a acceptat scuzele, ne-am strâns mâna și-i mulțumesc. Trebuie să mărturisesc și public, pentru cei care nu au urmărit subiectul, că presa flămândă de a ne denigra a speculat o informație care s-a dovedit a fi falsă.

Mă bucur că doamna Viorica Ancuța Cîrcu a înțeles contextul în care au fost făcute afirmațiile mele, m-a înțeles, m-a iertat și cred că putem depăși acest incident cu maturitate politică. Atât eu, cât și partidul din care fac parte, susținem apartenența femeilor în politică și am militat întotdeauna pentru implicarea femeilor în actul politic. Confirm și discuțiile politice purtate, precum și acordul meu de principiu ca Partidul Regalist Român, unde doamna Viorica Ancuța Cîrcu are o importantă funcție de conducere, să poată face parte din “Alianța A.U.R.”, deoarece valorile politice ale A.U.R. și P.R.R. sunt similare.

Urmează ca această înțelegere să fie consființită și în scris, astfel ca pe viitor să putem colabora politic pentru interesele României.

Post a comment:

Comment

Type at least 1 character to search