Demonstrația unui FALS!

După ce am intrat în Parlament am spus ceva șocant, care, la acea vreme, părea pentru mulți ca fiind o exagerare: vor spune despre noi că ne-am violat mamele. 

Ușor-ușor ne apropiem de împlinirea acestei „profeții”.

Astăzi vă prezint o nouă minciună despre AUR. 

Uitați, dragi prieteni, ce ușor vor să se joace cu mintea voastră în perspectiva următoarelor alegeri.

Prin această înregistrare apărută în online, asupra veridicității căreia trebuie să se pronunțe organele abilitate dar care se vede de la o poștă că este contrafăcută, se încearcă atribuirea ideii că se cumpără locuri pe listele AUR.

Nimic mai FALS! 

Noi am lansat Platforma de Merit, avem un proces deschis, transparent și democratic prin care selectăm candidații noștri.

Această nouă minciună la adresa AUR, la fel ca și multe alte, vine din partea celor care nu și-au mai găsit locul alături de noi din cauza acțiunilor pe care le-au desfășurat împotriva noastră și a atacurilor pe care ni le-au adresat.

Am cerut deputatului vizat de plastografie să ceară Parchetului să găsească autorul falsului, lucru pe care l-a și făcut.

Da, dragi prieteni, toate materialele denigratoare care apar cu privire la AUR trebuie analizate cu atenție, pentru că acești indivizi vor să se joace cu mințile voastre.  

Fiți vigilenți și nu vă lăsați păcăliți! Nu credeți nimic din ce vedeti, mai ales venite din partea trompetelor sistemului.

Post a comment:

Comment

Type at least 1 character to search
link partner best website game online: ligaciputra ligagg88 dolar138 gas138 kingceme hoki99 bos88 zeus138 sky77 gaspol168 slot5000 babe138 luxury12 indobet luxury111 elanggame