Discurs George Simion la Constanța

Discurs George Simion la Constanța | VIDEO

Discurs George Simion la Constanța. Am participat, sâmbătă, 23 martie, la lansarea candidaților AUR la alegerile Locale din județul Constanța. Eu cred în candidații noștri, cred în România, cred în misiunea AUR, cred că tot ce ne-am gândit sau uneori nici n-am avut curaj să gândim se poate realiza prin intermediul AUR!

Discurs George Simion la Constanța. Avem multe de făcut împreună. Să începem cu începutul! Să dăm primarii și președinții de Consilii Județene din România!

Ceea ce am spus în cadrul discursului susținut la Constanța puteți vedea mai jos, atât în format text, cât și video.

Discurs George Simion la Constanța

În drum spre Constanța m-am tot gândit la ultimele zile petrecute prin țară. Am fost la Craiova, la Găești, Târgoviște, Giurgiu, urmează să mă duc în Galați. Știți tot ce am simțit prin locurile acestea? Frică.

Le este frică de AUR. Atât de frică încât au călcat linia roșie și au organizat pe repede înainte aceste alegeri comasate. Au dat ordonanța de comasare cu 3 zile înainte de începerea procesului electoral! Sunt atât de înspăimântați de vocea românilor încât sunt dispuși să distrugă orice instituție a statului pentru a împământeni dictatura lui Klaus Werner Iohannis.

Asistăm în aceste zile la o veritabilă lovitură de stat. România se află chiar acum sub asediul ilegal și neconstituțional al coaliției mafiote PSD-PNL. Totul pentru a îndeplini visul lui Klaus și profeția lui Iliescu. Două partide comasate într-unul, pentru deceniul care va urma.

Și, de frica noastră, de frica tuturor românilor care s-au săturat de ei, fac tot posibilul pentru a îngropa complet democrația din țară. Sunt disperați că o să piardă puterea, așa că fac orice pentru a ne elimina. Ideal pentru ei ar fi să ne scoată în afara legii.

Orice copil de clasa 4-a înțelege că aceste alegeri sunt ilegale. Și mai grav este că au pus control și pe Avocatul Poporului care a votat să nu conteste la Curtea Constituțională. Și, până și acea Curte, care uneori mai făcea dreptate, e complice.

Sunt 9 judecători puși tot de ei, Mihaela Ciochină chiar a scris la proiectul de lege. Fosta senatoare PNL Iulia Scântei, cu fostul deputat PSD în trei legislaturi Marian Enache de la PSD, actualul șef al Curții Constituționale, au fost surprinși cum ieșeau de la grupurile parlamentare PSD.

Soluția din programul de guvernare AUR este ca judecătorii Curții Constituționale să fie aleși direct de către români!

Este o lovitura de stat în plină desfășurare!

O repet cu toate vocalele limbii române: Este o lovitura de stat în plină desfășurare!

Controlează tot: justiție, servicii de informații, guvern, parlament, consilii județene. Și, cu toate acestea, succesul AUR i-a forțat să apeleze la toate normele nedemocratice pentru a se menține la putere.

Suntem forța politică ce a provocat aceste frisoane. Acum trebuie să fim forța politică de care au nevoie românii în acest moment. Cea care apără democrația aceasta fragilă pe care o avem de o lovitură de stat orchestrată în laboratoarele de la Cotroceni.

Vor face orice ca să ne împiedice.

Globaliștii ăștia sataniști, care ne-au închis în case în timpul pandemiei, nu se satură din a domina, din a fura, din a controla destinele oamenilor. În toată Europa, nu doar în România.

Avem nevoie de oameni demni, de oameni curați

Tocmai de aceea avem nevoie de oameni demni, de oameni curați, de oameni care au vrut să își ajute comunitatea dar nu au putut să scoată capul până acum pentru că nu au fost agreați de anumite găști. Și slavă Domnului avem astfel de oameni printre noi astăzi. Avem antreprenori, medici, juriști, profesori, ingineri, fermieri, experți în administrația locală! Îi mulțumesc lui Daniel MORARU că i-a adunat în AUR pe toți acești oameni extraordinari: candidații noștri la primăriile din județ!

Pentru că și-a asumat apartenența la AUR – un specialist Ovidiu CUPȘA! Un om care nu a fost lăsat să candideze până acum de mafia transpartinică existentă la nivelul Constanței!

Ce dovadă mai mare vreți despre blatul de la Constanța dacă ei se gândesc să îl recicleze pe cel pe care l-au pus la șefia CJ Constanța prin aranjament, un bețivan notoriu pe numele de Mihai Lupu?

Apropo de Grasu. Când am fost data trecută  aici am denunțat acest blat ordinar. Și, m-a avertizat prin intermediul presei de partid, ca pe vremea comunismului, că mă va denunța la organele abilitate. Că el nu mai e gras. Și nu mai e la RAJA! Doar o controlează prin interpuși. Și că mă dă pe mâna Consiliului pentru Combaterea Discriminării că fac glume cu grași. Păi eu fac glume și cu grase! Unde e supărarea? Auzi, cică e BODY – SHAMING. A ÎNNEBUNIT LUPU!

Au devenit Europeni! Și, pentru că au devenit Europeni, au zis că trebuie să nu facă discriminare de gen și pe primul loc să pună o femeie europeană și independentă. Și acuma trag la sorți care să fie femeia: Mihai Tudose sau Rareș Bogdan.

Si să vedeți și restul listei lor de candidați, e un dezmăț total al tupeului. Dar chiar așa, să îl pui pe hoțul Virgil? După ce și-a bătut joc de români, acum este pus pe listă. Pe Iulian Dumitrescu, în plină anchetă DNA, îl pun candidat la CJ Prahova. Trăim în țara baronilor și a venit momentul să ne revoltăm la ideea acestei realități!

Putem compara lista lor cu cea a AUR pentru europarlamentare?

Să compare oricine pe Tudose, acuzat de hărțuire sexuală de o consilieră din Parlamentul European și pe pensatul Rareș Bogdan cu cei care conduc lista AUR: Cristian Terheș și Gheorghe Piperea!

Urmează o perioadă în care suntem nevoiți să strângem rândurile. Să credem unii în alții, să muncim împreună, să nu cedăm în fața acestor puciști indiferent de obstacole.

Folosesc comasatele ca să oblige primarii să aducă voturi pentru sinecurile, amantele și hoții lor de pe liste. Pentru LGBTi-știi lor. Și primarii cum fac rost de voturi? Obligă asistații sociali să îi voteze!

În guvernarea AUR orice persoană care este sănătoasă și poate munci, este exclus să primească ajutor social! Tăiem ajutoarele sociale!

Bine, după aia va veni Stroe de la RAJA să zică că e gras și ăsta e un hadicap și are ajutor de revoluționar, ca și covrigarul de la Buzău, prietenul lui, Marcel!

Cum mai obțin primarii voturi pentru Comasați? Prin angajații din primării pe care îi plătesc doar ca să își mențină funcțiile!

În România singura comasare care trebuie făcută este a administrației! Am ajuns de la 800 de mii de angajați la stat la începutul anilor 2000 să avem peste 1300000 astăzi.

Nu avem mai mulți profesori, nici mai multe cadre medicale. Nu avem mai mulți pompieri iar polițiștii și militarii sunt chiar mai puțini. Diferența de 500.000 este în administrația locală și centrală.

2024 este anul decisiv

Programul AUR de guvernare prevede un parlament cu 300 de parlamentari, maxim 12 ministere și maxim 50 de secretari de stat. Niciun primar și consiliu local dacă nu ai 5.000 de locuitori. E dureros, dar trebuie să arătăm tuturor pe cine vrem să tăiem noi: care e omul gras de care doar ne povestea Băsescu: membrul de partid infiltrat în administrație ca să strice orice funcționare normală a vreunei instituții. Azi în birouri unul muncește și face munca altor cinci.

Dacă devenea mai eficientă administrația, eram perfect de acord. Dar astăzi aceiași hârtie, în loc să treacă pe la un om, trece pe la cinci, și fiecare din cei cinci vrea ceva ca să îi dea drumul hârtiei. Și în felul acesta, în loc să beneficiem de tehnologie și că suntem în anul 2024, ne merge mai prost decât în anii 1900.

Acesta este anul decisiv. Vor încerca să ne blocheze. Vor încerca să ne dezbine. Vor face tot posibilul să fure cât mai multe voturi. Acesta ne este inamicul. Aceștia ne sunt adversarii. Iar cu acești puciști care vor să confiște democrația din România nu se poate decât cu multă energie și mult sacrificiu.

Românii din Constanța, din toată țara au fost prinși mereu între două alegeri, una mai proastă ca alta.  Ori PSD, ori PNL. Ori mințiți, ori furați. Și …. și cu banii luați!

Tocmai de aceea a apărut AUR. Pentru a da speranță românilor, pentru a pune oameni capabili in funcțiile administrative, cu experiență, care sunt dispuși să se sacrifice pentru a renaște localitățile noastre.

Un alt europarlamentar liberal făcea ieri apologia cerealelor din Ucraina. Cereale care servesc interesele altora, nici măcar ale ucrainenilor! Ne-am pus la dispoziție infrastructura rutiera, feroviară, portuară, obligați de alții și conduși de oameni mici, de slugi care execută tot ce li se cere. Oameni mici, țară mici, români sărăciți. Cu ce beneficiază constănțenii de portul Constanța, într-un județ care trebuia să fie plămânul economic al României.

În guvernarea AUR singurii care au prioritate în portul Constanța vor fi românii!

E timpul să facem iarăși România MARE!

Mohammad Murad – propunerea AUR pentru președinția consiliului județean Constanța

Mai am să mulțumesc unui om mare pentru România astăzi. Coordonatorul nostru regional și președinte al oamenilor de afaceri AUR – Mohammad Murad. Nu îi mulțumesc pentru ce a făcut de când a intrat în AUR, ci pentru că, deși născut altundeva, este un patriot român. Prin FAPTE! Toată ROMÂNIA  a crescut cu Amza Pellea, cu nea Mărin miliardar! În beznă, în bube și mucegai era complexul AMFITEATRU-Panoramic-Belvedere. Și Mohammad l-a transformat în AUR, i-a redat strălucirea de odinioară. Nu este ceva ce îmi doresc mai mult de la candidații noștri decât de a fi oamenii pe care îi recomandă  faptele. A făcut pentru propria familie, pentru comunitate și propriile afaceri, poate și pentru comunitatea constănțeană. Doamnelor și domnilor, Mohammad Murad – propunerea AUR pentru președinția consiliului județean Constanța.

Avem o șansă enormă. Trebuie să profităm de ea acum, în acest an, pentru că alta nu mai avem. Este acum ori niciodată. Iar voi sunteți vocea noastră. Nu avem televiziuni, nu avem resursele lor, dar vă avem pe voi și voi o să bateți sistemul ăsta care nu a făcut nicio schimbare în ultimii 34 de ani.

Mă uit în jurul meu și văd oameni hotărați. Gata de luptă. Îndemnul meu este să stați falnici ca brazii în fața furtunii ce va avea să vină. Uniți în jurul celor patru piloni AUR, și mânați de dorința noastră de a face dreptate pentru România.

E timpul să trecem la treabă, pentru Țară!

Dumnezeu să ne ajute!

Abonare
Anunță-mă despre
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Type at least 1 character to search
0
M-ar interesa părerea ta, te rog să comentezi.x
()
x