Lovitură de stat în curs de desfășurare

Lovitură de stat în curs de desfășurare! Apărarea democrației nu este facultativă!

De 13 zile suntem martorii unei lovituri de stat în plină desfășurare. Sunt aproape două săptămâni de când instituțiile statului care ar trebui să apere Constituția, să apere drepturile românilor TAC și nu au NICIO REACȚIE!

Pe 8 Martie, Guvernul Ciolacu adopta odioasa ordonanță de urgență prin care decidea comasarea alegerilor locale cu cele europarlamentare.

OUG 21/2024 reprezintă întruchiparea unui regim politic antidemocratic, ce modifică legislația electorală intempestiv și neconstituțional doar pentru ca Ciolacu și Ciucă să își asigure în mod brutal supraviețuirea politică în dauna voinței suverane a poporului român.

Suntem în fața celui mai grav derapaj constituțional din ultimii 34 de ani, iar Avocatul Poporului, judecătorii Curții Constituționale sunt cu toții paralizați sub comanda politică a tartorilor politici care i-au numit în funcții.

Avocatul Poporului a devenit o simplă marionetă politică a dictaturii PSD-PNL, iar judecătorii Curții Constituționale nici nu se mai ascund când vine vorba de participarea la ședințe cu iz politic (doamna Ciochină la Cotroceni, domnul Enache și doamna Scântei la ședințele din biroul lui Freddy Simonis).

Democrația în România a fost pusă pe pauză și nu există NICI MĂCAR O INSTITUȚIE de drept din țara aceasta care să acționeze împotriva acestei grave lovituri de stat pe care o dau Marcel Ciolacu, Nicolae Ciucă, împreună cu tătucul acestui regim antidemocratic, Klaus Werner Iohannis.

Au trecut mai bine de 48 de ore de când am depus sesizarea la Curtea Constituțională! Nimeni, dar absolut nimeni nu s-a sinchisit să miște un deget!

Din contră, asistă cu toții pasiv cum are loc unul dintre cele mai periculoase precedente ale unui abuz de putere, în care un Guvern autocrat subordonează Avocatul Poporului și adoptă ordonanțe de urgență prin care se instaurează practic o dictatură fără niciun fel de limită constituțională sau democratică.

Asta vrem? Acolo ne dorim să ajungem? Unde sunt toți deontologii din perioada loviturilor pe care le-a încercat PSD-ul lui Dragnea în România? Unde sunt apărătorii democrației din România?

S-au ascuns toți prin văgăuni până când sistemul pe care îl servesc îi va reactiva!

Însă, ghinionul lor este că nouă, AUR, nu ne pot închide gura, indiferent cât vor încerca!

Pe 9 iunie avem prima șansă pentru a distruge acest mușuroi al corupției patronată de PSD și PNL!

Avem nevoie de sprijinul fiecărui român la primele alegeri de pe 9 iunie pentru a opri această dictatură în plină ascensiune a PSD și PNL.

Primul pas este să semnați listele de candidați AUR pentru alegeri, iar pe 9 iunie să mergeți la vot să alegeți candidații AUR!

Uniți putem învinge acest sistem odios!

Abonare
Anunță-mă despre
guest
1 Comment
Cele mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments
Valeriu Bagrii
Valeriu Bagrii
29 days ago

Bravo băieți, bravo AUR,bravo George Simion

Type at least 1 character to search
1
0
M-ar interesa părerea ta, te rog să comentezi.x
()
x