George Simion la MAI

Marcel, Nicu, nu se poate încă 10 ani cu voi! Lăsați alegerile în pace! Nu dați foc la țară, nu creați haos! | VIDEO

Am mers astăzi, împreună cu mai mulți colegi deputați și senatori din AUR la sediul MAI, acolo unde a avut loc o dezbatere publică cu privire la OUG care prevede comasarea alegerilor și desfășurarea scrutinului de vot atât pentru Parlamentul European, cât și pentru alegerea autoritățile publice locale.

Am participat astăzi, la sediul MAI din București, împreună cu mai mulţi parlamentari ai partidului AUR la o dezbatere privind comasarea alegerilor.

Am vrut să cer explicații direct în legătură cu această ordonanță de urgență privind comasarea alegerilor, și a implicării STS, un serviciu secret, în procesul de vot și de certificare a tuturor membrilor din comisia de vot.

I-am întrebat pe organizatori care este rațiunea acestors alegeri comasate și de ce am fost scoşi în afara secțiilor de vot?

Pentru că răspunsul neoficial îl știm cu toții. De frică! Frica de AUR îi determină pe Marcel și pe Nicu să ia decizii pripite, decizii care nu fac altceva decât să arunce țara în haos.

Dorința lor de a rămâne în funcții calde și pe fotolii moi, mascată de motivarea reducerii cheltuielilor, încalcă clar Constituția, dar pentru a ajunge la scopul suprem se pare că groparii României din ultimii ani sunt dispuși să calce și pe cadavre.

Au tot repetat că prin comasarea alegerilor vor economisi bani la buget. Păi, care sunt banii economisiți la buget, pentru că până acum urma să avem patru zile de alegeri în România. Acum, după datele actuale, după 9 iunie, 15 septembrie, 29 septembrie şi 8 decembrie, tot patru zile de vot o să avem.

Deci, care este raţiunea, domnilor? Frica voastră față de AUR?  Dacă asta este rațiunea, eu zic să lăsați alegerile în pace, să nu creați haos în țară, să nu dați foc României.

Mâine, europarlamentarul Cristian Terheș, cel care deschide lista candidaților AUR pentru Parlamentul European, va organiza un protest la Romexpo, la congresul PPE,  față de ceea ce PSD și PNL deja au decis. Vor să o țină pe Ursula von der Leyen încă cinci ani la conducerea Comisiei Europene.

Nu cred că românii vor fi de acord cu asta.

Așa cum nu cred că românii vor alegeri comasate și nici ca AUR să nu aibă reprezentanți în comisiile de vot!

Vreți să fraudați alegerile, atât de frică vă este de AUR! Dar, nu uitați că românii s-au trezit și urmează să vă trimită la coșul de gunoi al istoriei pentru tot ceea ce ați făcut în România în ultimii ani.

Abonare
Anunță-mă despre
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Type at least 1 character to search
0
M-ar interesa părerea ta, te rog să comentezi.x
()
x