ASSMB a distrus spitalele

Demisia, Oana Sivache! ASSMB a distrus spitalele! FOTO&VIDEO

ASSMB a distrus spitalele! Nu o spun doar eu sau colegii din AUR, o spun bucureștenii, o spun românii, fapt ce poate fi observat cu ochiul liber de oricine.

ASSMB a distrus spitalele și nimeni nu răspunde pentru asta. Nimeni nu e vinovat, nimeni nu plătește pentru starea deplorabilă a acestora, nimeni nu este tras la răspundere. Suntem ocupați cu probleme mult mai importante, precum comasarea alegerilor, salvarea scaunelor lui Nicu și Marcel, cu congrese PPE organizate la București din disperare și cu denigrarea publică a AUR și a lui George Simion pentru că am rămas singura voce a poporului, singura opoziție reală într-o Românie distrusă, la propriu, de guvernele care s-au perintat la conducerea țării în ultimii 34 de ani de așa-zisă democrație.

Am fost astăzi, împreună cu colegii din AUR, la sediile ASSMB (Administraţia Spitalelor şi Serviciilor Medicale din cadrul Primăriei Capitalei) din București, cerând demisia actualului director al instituției, Oana Sivache.

USR-ista Oana Sivache este cea care, dacă nu mai știți, se închidea în toaletă când DNA voia explicații în legătură cu softul introdus chiar de ea în spitale.

Cea care aștepta ”salvarea” de la șeful ei, Vlad Voiculescu, care urma să îi trimită un avocat pentru a o asista la perchezițiile DNA de la sediul ASSMB.

Am dorit astăzi să obținem o audienţă la conducerea instituţiei, iar Jandarmeria, această forță aservită sistemului, ne-a îngrădit cu garduri, ca pe niște animale, în fața intrării în sediul ASSMB.

Colegul Mihai Enache, candidatul AUR la Primăria Capitalei, nu a fost lăsat să intre în sediul ASSMB.

ASSMB a distrus spitalele

Oameni buni, nu s-a făcut cadastru pentru niciunul dintre spitalele ASSMB şi unităţile spitaliceşti care ţin de instituţie nu deţin autorizaţie la incendiu. Se moare cu zile în spitale, iar nimeni nu plătește pentru asta!
Este o „caracatiţă” a proastei administrări a spitalelor Primăriei Municipiului Bucureşti, totul plecând de la incompetenţa conducerii ASSMB.

Își pasează responsabilitatea de la unul la altul în timp ce starea sistemului sanitar din Capitală este una deplorabilă.

Dar, gata! Până aici! Bucureștenii, românii, s-au trezit și nu mai girează astfel de persoane în conducerea unor instituții cheie!

Mergem până la capăt!

Abonare
Anunță-mă despre
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Type at least 1 character to search
0
M-ar interesa părerea ta, te rog să comentezi.x
()
x