„Călăii” Europei de la PPE s-au reunit la București în frunte cu Ursula von der Leyen și Karl Nehammer | GALERIE FOTO

Aflat cu ambele picioare în groapa de gunoi a istoriei politicii românești, PNL-ul generalului Nicu Ciucă încearcă să reînvie, încă o dată, organizând zilele acestea cu mare fast congresul PPE, stindardul globalismului în Uniunea Europeană.

„Proştii mor, dar prostia e nemuritoare” spunea Caragiale, iar în cazul PNL se aplică perfect.

În speranța că se vor redresa politic pe ultima sută de metri, PNL a invitat la București pe cine? Pe dușmanii României și ai românilor din ultimii ani, adică pe Ursula von der Leyen, cea care ne-a băgat pe gât vaccinuri de miliarde de euro, și pe cancelarul austriac (mai degrabă cancerul austriac) Karl Nehammer.

Dacă ar durea prostia, în PNL ar fi numai chin și numai jale.

Dar dincolo de asta, toată această punere în scenă pe bani mulți, în care (atenție!) nici măcar nu folosesc steagul României (probabil că le e rușine peneliștilor să se afișeze cu drapelul tricolor), totul este o mare sfidare la adresa românilor pe care cei din PPE i-au umilit 17 ani!

Ursula von der Leyen, Manfred Weber, Karl Nehammer și mulți alții care au dus în derizoriu proiectul Uniunii Europene se află în același loc, în București, pregătiți să ne ofere un spectacol grotesc al democrației de rit nou.

Cu siguranță nu o să fie ei prea interesați de problemele românilor, nu o să le pese deloc de faptul că România este umilită în privința Schengen, la fel cum nu o să dea doi bani pe faptul că Ciucă și Ciolacu și-au bătut joc de Constituția României.

Mai mult ca sigur nu o să aibă un punct de vedere pertinent în ceea ce privește comasarea ilegală înfăptuită de acest nou Partid Unic care calcă în picioare toate normele democratice pentru a acapara toată puterea în stat.

Nu, ei sunt aici strict să se aplaude unii pe alții, să petreacă două-trei zile alături de restul colegilor lor ipocriți, să ne vorbească despre o democrație de baltă așa cum și-au imaginat-o ei pe holurile întunecate de la Bruxelles, departe de ochii europenilor de rând.

În ziua în care au început acest circ grotesc pe banii românilor și în detrimentul acestora, le-am făcut, alături de mii de români, o vizită prietenească.

Am făcut asta pentru a le arăta că cetățenii acestei țări, cetățenii acestei Uniuni, nu doar că nu îi respectă, ci sunt aici să li se opună. N-am uitat nici de vaccinuri, nici de lockdown-uri, nici de Schengen, nici de politicile de mediu care au îngropat milioane de agricultori.

Ținem minte totul și ne pregătim să le oferim o lecție pe care nu o vor uita pe data de 9 iunie.

Ei sunt aici să se distreze, pe banii noștri!
Sunt aici să mimeze democrația, bătându-și joc de voința populară a acestui popor!

Dar nu-i bai, și noi suntem aici să le arătăm lor că rezistența este vie, că românii au înțeles care este adevărata miză în acest joc grotesc dus la Bruxelles.

Nu cedăm, nu facem niciun pas înapoi, ba chiar pornim mișcarea paneuropeană suveranistă care va avea ac de cojocul lor.

Slugile globalismului au ajuns la București. Dar asta nu înseamnă că vor sta și liniștiți în capitala țării. Suntem aici să le arătăm exact ce cred majoritatea europenilor despre ei. Exact ce au văzut și în protestele din Germania, Belgia, Franța sau Olanda.

Veniți alături de noi!

Abonare
Anunță-mă despre
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Type at least 1 character to search
0
M-ar interesa părerea ta, te rog să comentezi.x
()
x