Apărătorii Patriei Române în Europa. Noi, românii, suntem APĂRĂTORII SECULARI AI EUROPEI

Națiunea Română nu și-a spus încă întreg cuvântul pe scena lumii. Istoria ei tragică și eroică, de la originile poporului român și până astăzi îi demonstrează, fără tăgadă, potențialul: națiunea română a fost și va fi purtătoare de civilizație europeană. SUNTEM O NAȚIUNE PUTERNICĂ ȘI VOM REVIGORA EUROPA! Vom face asta prin candidații AUR la alegerile europarlamentare din acest an, Apărătorii Patriei Române în Europa.

Apărătorii Patriei Române în Europa: pe 1 Martie, la începutul Primăverii, am dat drumul campaniei de strângere de semnături pentru susținerea candidaților AUR la Parlamentul European. AUR are cea mai bună listă, una asumată, nu ascunsă așa cum este cea a PSD și PNL. Vrem să mergem în Europa demni, să impunem respect pentru România.

De ce? Pentru că românii s-au afirmat ca națiune de sine stătătoare de la începutul secolului al XIX-lea, când conștiința de sine și-a spus cuvântul. Peste încă un secol, România Mare avea să devină spațiul de manifestare al acestei noi națiuni a Europei. Cu un veac vechime și două de la nașterea națiunii, românii sunt ”tinerii” Europei, iar trecutul, rădăcinile noastre, faptele istoriei noastre ne îndrituiesc să credem că România va avea un cuvânt greu de spus pe scena viitorului european.

Aflați la granița estică a continentului, românii au fost și au rămas prima stavilă în calea năvălirilor, de la popoarele migratoare până la otomani și ruși, în fața acestora. Și mulți dintre ei au fost opriți aici, de noi.

Europa datorează poporului român libertatea și liniștea ei, în fața căreia ne-am aflat ca un scut, din Evul Mediu până la vocația expansionistă, dar neîmplinită, a lui Petru cel Mare. La adăpostul acestui scut, Europa și-a construit liniștită catedralele.

Apărătorii Patriei Române în Europa: nesfârșita „tranziție” trebuie să ia sfârșit

Noi, Partidul AUR, și candidații noștri pentru Parlamentul European suntem deplin conștienți de această istorie și ne implicăm profund în mișcarea de recuperare a conștiinței naționale, de revigorare morală a unui popor îmbătrânit în minte, amorțit de peste trei decenii de așa-zisă și nesfârșită ”tranziție”, administrată de partide care toate s-au raliat, sub diferite forme, aceluiași ”Front de Salvare Națională” de sorginte gorbaciovistă, de care politica românească nu s-a îndepărtat niciodată.

Suntem soluția fondatoare de regenerare a neamului românesc, de revenire a sa, de renaștere istorică și de afirmare ca națiune esențială pe scena istoriei europene, care urmează să fie scrisă și unde capitolul ”România” nu va mai figura la sfârșitul acestei cărți, ci între primele ei pagini.

Noi, românii, suntem reprezentanții unei națiuni formatoare de cultură și civilizație europeană. Suntem apărătorii civilizației europene, cu prețul sacrificiului nostru.

Cunoscând cine suntem cu adevărat, nu trebuie să avem un sentiment de inferioritate față de alți europeni. Dimpotrivă, trebuie să avem conștiința că fără rezistența și abilitatea românilor, poate că mare parte a Europei, nu numai Ungaria, ar fi fost transformată în pașalâc și că probabil multe din catedralele ei ar fi devenit geamii.

Cei care ne conduc în prezent sunt aliniați, cu umilință, la ”politicile corecte” decretate de o mână de eurobirocrați de la Bruxelles și nu mai vor să vorbim despre identitate și nici despre istorie, dacă se poate. Trecutul, tradițiile, credința îi deranjează.

Vor să fim cu toții niște pioni pe tabla lor de șah, să renunțăm la tot ceea ce ne definește. În primul rând, la dârzenia noastră. Dar poporul român n-a fost, de la Decebal și de la nașterea sa încoace, o ”plastilină” în mâinile celor care și-au închipuit că ”făuresc istoria”. Nu va fi nici acum.

Apărătorii Patriei Române în Europa. NU vom accepta ca istoria noastră și identitatea să fie șterse

Noi nu înțelegem, pur și simplu, cum e să renunți la tine însuți – la ceea ce te definește. E peste capacitatea noastră de percepție. De aceea, actualele politici globaliste de ștergere a granițelor ne vor ocoli, cu siguranță. Iar europarlamentarii AUR vom fi primii care vom afirma că suntem români, acei români care au apărat și apără, ca sacră datorie, fundamentele naționale și ale civilizației europene.

Noi, românii, pentru că suntem urmașii unor străvechi civilizații europene și am stat de pavăză în fața cotropitorilor Europei, pentru că am fost linia frontului de apărare a bătrânului continent european, nu vom accepta vreodată ca istoria noastră, identitatea noastră să fie șterse.

Din toate motivele expuse mai sus, afirmăm cu aceeași dârzenie moștenită de la daci și călită în toate războaiele de apărare a pământului țării și al Europei că țelul AUR pentru aceste alegeri europarlamentare este acela de a le spune românilor că trebuie să fim mândri în Europa, trebuie să fim mândri de identitatea noastră.

A fi român e cel mai nobil certificat european, pentru că a fost câștigat prin sânge și jertfă – uneori de neimaginat pentru un om din vest: să ne amintim de Brâncoveanu și de cum și-a apărat credința, văzându-și fiii decapitați în fața sa.

Pentru a putea fi mândri, trebuie să reînvățăm să știm cine suntem, trebuie să ne aducem aminte care ne sunt rădăcinile.

Apărătorii Patriei Române în Europa. România trebuie să-și ocupe locul cuvenit, istoric și economic

Noi, Partidul AUR, vom reda această avuție țării și cetățenilor săi!

Din acest motiv, toate partidele post-comuniste s-au unit împotriva noastră, împroșcându-ne cu noroi și cu calomnii, fără niciun fundament real, pentru că ei ne consideră dârzenia noastră moștenită de la străbuni drept ”extremism”, iar apărarea intereselor României și a poporului său drept ”antieuropenism”.

Nu, noi nu vrem ”să ieșim din Europa”, ”să scoatem România din Europa” și nu avem ”agende ascunse”. Noi vrem numai ca România să-și ocupe locul cuvenit, istoric și economic, tocmai în inima Europei și nu la una din granițele ei oarecare, ca ”teritoriu de margine”.

Noi, AUR, suntem Apărătorii Patriei Române în Europa, așa cum am moștenit-o de la înaintașii noștri.

Aceasta, alături de bunăstarea cetățenilor pe care îi vom guverna sunt singurele noastre țeluri și singura noastră politică.

Abonare
Anunță-mă despre
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Type at least 1 character to search
0
M-ar interesa părerea ta, te rog să comentezi.x
()
x