A început curățenia de primăvară!

A început curățenia de primăvară! Odată cu începutul primăverii, AUR nu numai că dă startul campaniei pentru strângerea de semnături pentru susținerea listei de candidați ai partidului pentru Alegerile Europarlamentare, ci și inițiază o ultimă curățenie generală înainte de marea bătălie pentru salvarea României.

A început curățenia de primăvară la AUR. În timp ce colegii noștri sunt ocupați prin toată țara cu startul campaniei pentru strângerea de semnături pentru susținerea listei de candidați ai partidului pentru Alegerile Europarlamentare, sistemul antiromânesc lucrează la turație maximă pentru a încerca să stăvilească avansul AUR.

Dacă n-au reușit nimic cu comasarea, ba chiar și-au dat seama că prin aceste mișcări AUR devine mai puternic, oamenii lui Coldea care s-au tot infiltrat printre noi în ultima perioadă au primit ordinul pe unitate de activare. Misiunea lor? Să dea impresia că suntem divizați, pentru a influența electoratul român să nu ne mai voteze. Atât se poate!

Domnul Coldea probabil e nemulțumit că oamenii lui nu au primit nicio funcție în cadrul AUR. Ghinion, ca să citez un mare Dulap în viață! Dacă se așteptau să se infiltreze în acest partid cu scopul de a-l distruge din interior, îi anunț că planul lor nu numai că a dat greș, ci se va întoarce împotriva lor. În AUR nu e loc de ei, avem anticorpii formați și gata să distrugă orice microb care încearcă să confiște această mișcare națională a românilor.

Vor mai urma asemenea plecări în următoarea perioadă, sunt convins de acest lucru. Ne vor pleca „valorile” care au tot încercat să se cațere pe succesul AUR, sperând că vor fi răsplătiți cu diverse funcții. N-au înțeles că la noi nu funcționează lucrurile la fel ca în restul partidelor tradiționale, n-au înțeles că în AUR trebuie să muncești, să te sacrifici, să lupți pentru frații și surorile noastre, pentru a fi luat în considerare așa încât să avansezi pe scara ierarhică.

Curățenia de primăvară AUR: războiul împotriva acestui sistem corupt a început oficial astăzi

Diverși indivizi care s-au alăturat AUR n-au înțeles nimic din spiritul acestei mișcări. Se așteptau să fie nominalizați la candidaturi fără a performa electoral, priveau cu jind deja la frișca de pe tort fără să fi mișcat un deget pentru români. Le transmit pe această cale ce le-am tot zis de la bun început: în AUR te sacrifici pentru țară și dai totul pentru români, nu iei pentru tine nimic și nici nu îmi faci mie statuie.

Aici nu e nici PSD, nici PNL. Aici e AUR, unde românii sunt cei care ne conduc pe noi, nu viceversa!

Degeaba încearcă ei să o dea la întors într-un ultim ceas, anunțându-și pseudo-demisiile invocând diverse valori de care nu au auzit niciodată. Nu primiți nimic dacă nu munciți, asta să știți de la mine! Românii nu și-au pus încrederea în AUR doar ca să ajungă în același loc de unde au plecat, înconjurați de politruci parveniți care visează la cum să își vadă de propriul interes!

Am intrat pe ultima sută de metri, războiul împotriva acestui sistem corupt a început oficial astăzi. În timp ce „valorile” ne pleacă, eliberând acest partid de lichele, românii vin alături de noi, pentru că știu că aceasta este ultima lor șansă de a-și recăpăta țara. A început curățenia de primăvară, băieți!

Abonare
Anunță-mă despre
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Type at least 1 character to search
0
M-ar interesa părerea ta, te rog să comentezi.x
()
x