număr telefon George Simion

Număr telefon George Simion. Aici îl găsești

Vrei să iei legătură cu mine? Cauți număr telefon George Simion? Ai ajuns pe pagina care trebuie.

Număr telefon George Simion: +40 754 779 920. Acesta este și erai foarte aproape de el. Trebuia doar să ajungi aici, pe site-ul georgesimion.ro pentru a te convinge că există.

Sunt printre puținii politicieni români, dacă nu chiar singurul, care pune la dispoziția voastră, a românilor, frații mei, numărul meu de telefon, numărul prin care să puteți lua legătura cu mine.

Sunt singurul politician care răspunde tuturor! Indiferent de cât de ocupat sau solicitat sunt, îmi asum promisiunea de a răspunde la fiecare întrebare sau fiecare îngrijorare pe care o aveți. Ce-i drept, este mai greu să dialogăm la telefon, deoarece lupta continuă pe care o duc alături de colegii din AUR împotriva celor care sunt groparii acestei țări, PSD și PNL îmi ocupă cea mai mare parte a zilei, dar îmi puteți da mesaje pe acest număr de telefon.

Totodată, vă puteți înscrie tot aici, pe site, pentru o audiență.

De altfel, după cum mulți știu deja sunt foarte activ în spațiul online. Postez zilnic, în măsura timpului disponibil, atât întâmplări din viața personală, cât și momente din activitatea mea de deputat.

Număr telefon George Simion. Și alte modalități de a mă contacta

Pe lângă numărul de telefon la care mă puteți contacta, +40 754 779 920, puteți să îmi urmăriți activitatea și pe pagina mea de Facebook, George Simion. Evident, se poate legătura cu mine și aici.

 

Sunt alături de voi și pe Instagram George Simion, dar și pe rețeaua X, fosta Twitter.

George Simion pe TikTok. Este rețeaua unde se poate spune că am cea mai mare vizibilitate, deoarece spun lucrurilor pe nume, interacționez cu voi live și încerc să vă răspund tuturor la mesaje sau întrebări

George Simion este și pe Youtube alături de voi, așa cum mă puteți contacta și aici, pe site.

Totodată, mă găsiți și la această adresă de e-mail: george.simion@cdep.ro

Număr telefon George Simion: +40 754 779 920

Lasă-mi un mesaj pe WhatsApp!

Abonare
Anunță-mă despre
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Type at least 1 character to search
0
M-ar interesa părerea ta, te rog să comentezi.x
()
x